img

Комплект течен и гранулиран препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus

В наличност
Цена (с ДДС):
43,90 лв.
Добави
Комплект течен и гранулиран препарат против змии.
SKU: 500319
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

Комплект течен и гранулиран препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus

Комбинация от течен и гранулиран препарат против змии за външна употреба. Тази комбинация служи за пълна защита от змии и гущери на смесени площи от трева и бетон. Препаратите против влечуги имат отблъскващо действие и защитават обработените с него площи от навлизане и преминаване на влечуги.

Комплекта съдържа:

1. Течен препарат против змии Reptil Raus Muri - 750 мл.
2. Гранулиран препарат против змии Reptil Raus - 1000 мл.

Гранулиран препарат против змии Reptil Raus 

Гранулиран препарат за прогонване на влечуги от тревни площи, алпинеуми, цветни лехи и др. Този препарат създава ароматна бариера на база гранули напоени с камфорово масло, змиите и гущерите не обичат камфора и го избягват по всевъзможен начин. Гранулираната му форма се разпилява перфектно между корените на тревата и започва да отделя камфоров аромат, които змиите усещат с раздвоения си език  или така наречения орган на якубсон.

Как и къде да ползвам препарата против змии  и гущери:

Препарата против змии се разпилява върху площта, която искате да защитите. Използвайте мерителната чашка, която се намира върху капачката на препарата.

При наличие на змии: Поръсете цялата площ плътно целта е да изгоните влечугите като разпръскате 50-60 мл на всеки 4-5 кв.м.

При профилактична обработка: Поръсете от препарата ивица с ширина около 20 см по протежението на цялата площ. Целта е да създадете ароматна бариера около вашият двор и по този начин да няма навлизане на змии. Повторете обработките против змии след 2 седмици или след силен дъжд.

Разходна норма на гранулираният препарат против змии: С 1000мл от препарата  може да обрабоите 50кв.м 

Течен препарат против змии Raus Muri:

Готов за употреба течен препарат против змии и гущери. Препаратът против влечуги се нанася директно от спрей помпата, той служи за обработка на стени, первази, прагове, вертикални повърхности, довари, огради или места, където гранулираната формулация не може да се задържи на повърхността. Препарата против змии и гущери  не съдържа никакви биоциди и химикали. Основната му съставка е камфорово масло и рициново масло всеизвестен факт е, че влечугите изобщо не харесват миризмата на тези растения и ги избягват. Спреят за змии не е под налягане не съдържа газ.

Къде и как да използвам препарата против змии:

Напръскайте обилно с препарата на места, където сте забелязали или има потенциална опасност да има змии или гущери. Повторете обработките след 2 седмици или след обилен дъжд.

Разходна норма на препарата:  Един флакон от 750мл. Може да обработите 50кв.м

Важно прочети етикета преди употреба:

H412 - Може да причини дълготрайни вредни ефекти върху водните организми

P102 - Съхранявайте далеч от достъп на деца

P103 - Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба

P273-  Не изхвърляте в околната среда

P501- Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно регулиране

EUH 208 - Съдържа камфор, масло. Може да предизвика алергична реакция

Употреба: Външна

Произход:Mondo Verde Италия

 

Технически характеристики

Тегло: 1.000000 Документи:
Етикет течен препарат за змии
Етикет гранула
MSDS гранула
MSDS течен MSDS течен

МАРКА: MONDOVERDE Площ на покритие: Площ на покритие: Гранула: 50 кв.м, Течен: 50 кв.м Честотен обхват: Гранула: 50 кв.м, Течен: 50 кв.м Целеви Вредител: Змии, гущери, гекони Количество: Змии, гущери, гекони Размери: 1. Течен препарат против змии Reptil Raus Muri - 750 мл. 2. Гранулиран препарат против змии Reptil Raus - 1000 мл. Влагозащита : Вътрешен Комплекта съдржа: : Течност против змии 750 мл и гранула против змии 1000 мл Безплатна доставка: Не Доставка до: No

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект течен и гранулиран препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus
Може да имате нужда и от това: