Капан за плъхове и мишки книга SX RAT TRAP

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
5,99 лв.
Капан за плъхове и мишки книга с лепило 35 x 23см
SKU: 239810
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5412037065214

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelsis

Описание и начин на употреба

Капан за плъхове и мишки с лепило книга SX RAT TRAP

Висококачествен и ефективен капан за плъхове и мишки със силно леплива повърхност тип книга. Капана е изработен от влагоустойчив картон и максимално най-доброто дератизационно лепило за улавяне на гризачи, което се предлага на пазара.

Капана за мишки и плъхове е под формата на книга с две отделно обособени лепливи повърхности. Изключително ефективен за борба с гризачи, мишки и плъхове, както и широк спектър пълзящи насекоми. Капан за плъхове SX Rat Trap не съдържа отрови или химикали улавя по-чисто механичен начин вредите плъхове и по дребни гризачи.

Капана има следните размери когато е в сгънато състояние 22 x 17 см и става двойна по-голям в разгънато състояние 35 x 23 см, което Ви дава възможност да го използвате срещу по-едри вредители и плъхове. Продукта се предлага в по малки размери като капан за мишки SX Glue Book на по ника цена.Продукта се предлага и в комплекти по 5 броя и 10 броя на по-ниска цена.

Капан за плъхове с лепило >> топ цена >> бързо улавяне на гризачи

Как работи капана за плъхове, мишки, насекоми:

Капана улавя гризачите върху висококачествено и 100% ефективно дератизационно лепило. Капана се състои от две отделни части, като може да се използва, като цяла плоскост за улавяне на плъхове и мишки, като книга, когато само едната част на капана е на земята а другата на стената.

Капана може да се моделира под формата на открит тунел, чрез сгъване по готовите контури, под формата на закрит тунел при залагане в помещения с висока запрашеност или под друга форма отговаряща на на квадрантите контури на капана.

Капан за мишки и плъхове книга с лепило >>топ цена>>топ качество

Изключително безопасно

Лепилото за плъхове не съдържа никакви отрови и токсини. Разрезите на картона ви позволяват да сгънете лепливият капан в тунел и да го поставите на труднодостъпни места. Капанът за плъхове използва специално лепило, което не позволява на гризачите да се отделят от капана. Може да се използва навсякъде, където не могат да се използват други решения за контрол на гризачите.

Капн за мишки и плъхове с дератизационно лепило

Употреба на капана за плъхове книга с лепило: 

Капана се залага директно в помещенията или зоните, в който са забелязани мишки или плъхове. Може да използвате капана с лепило по четири различни начина според това от какво имате нужда.

Капана разполага с две пластмасови  поставки за поставяне на примамка. Може да използвате различни видове примамки за плъхове и мишки.

Ако си имате работа с упорити и хитри плъхове, които ви крадат примамките и не се улавят може да повдигнете с ръка червената поставка за стръв и за сложите примамката под нея, тя разполага с отвори, които позволяват примамката да ухае привлекателно на мишките и плъховете.

Ако поставите примамката по червената поставка гризачите ще се затруднят да я отмъкнат и така ще се улавят в капана. След като улавите гризачи капана се изхвърля (За еднократна употреба).

1. Може да разположите капана като цяла плоскост така ще може да хванете по едри гризачи или няколко по дребни.

2. Може да заложите капана като тип отворена книга едната му част да бъде на пода а другата на стената, така ще може да уловите бързо и сигурно всякакви размери и видове гризачи.

3. Може да сгънете капана, като отрит тунел ако трябва да поставите капана в тясна част на помещението или за мебели и др.

4. Може да сгънете капана като закрит тунел и да го заложите в помещения с повишена запрашеност, така капана ще остане ефективен въпреки и прахта.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pelsis Работна температура: Вътрешна до (0 Градуса) АДВ:: Дератизационно лепило Предупреждение за опасности: Да се държи на далеч от деца Целеви Вредител: Мишки,плъхове, пълзящи насекоми Размери: Сгънато състояние: 22 x 17 см, Разгънато състояние: 35 x 23 см Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Таван, Вътрешен, Под Влагозащита : Няма Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Плъхове
  Оценка:
  100%
  Качествено! Нищо общо с тея китайци за по левче на пазара.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капан за плъхове и мишки книга SX RAT TRAP
  Оценка:
  100%
  Доволен съм! Качествен капан.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за плъхове и мишки книга SX RAT TRAP
Вашата оценка:
img
Капан за плъхове и мишки книга SX RAT TRAP Добави
Може да имате нужда и от това: