Цитрол Форте препарат против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси 150 гр.

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-10%
Промо цена 93,99 лв. Редовна цена 104,99 лв.

Препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми хлебарки,бълхи, мравки, мухи, оси, комари.стоножки

SKU: 500418
Тегло: 0,150 кг.
Производител: PELGAR
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Цитрол Форте ВП 150гр против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси

Цитрол форте ВП е силен инсектициден препарат за борба с хлебарки, бълхи, комари, мухи, оси, мравки, стоножки, скорпиони, люспеници и различни други досадни пълзящи и летящи насекоми. 

Продуктът представлява водно-омокрящ прах. Използва се чрез разтваряне във вода с приготвените водни разтвори се третират зони с наличие на насекоми. В опаковката са събрани 15 броя пликчета, всяко от които съдържа 10 грама инсектицид.

Това е изключително удобно, тъй като няма нужда да се отваря цяла опаковка с голям обем, остатъкът от която да трябва да се съхранява със специални изисквания. С Цитрол форте просто отваряте по едно пликче при всяко използване.

Цитрол Форте ВП препарат против насекоми на ТОП ЦЕНА

Област на приложение на препарата Цитрол Форте ВП :

Мощният инсектицид е подходящ за унищожаване на широк спектър насекоми, срещащи се в градска среда и в селските райони: хлебарки, бълхи, комари, мухи, оси, скорпиони, стоножки, люспеници, ухолазки.

Може да се употребява в и около жилищни и обществени сгради, производствени помещения, хотели, ресторанти, кухни, заведения за бързо хранене (с изключение на зоните, където се приготвя храната), болници (препоръчително е да не се ползва в отделенията с лежащо болни), магазини, складове, кланици, сектори за изхвърляне на отпадъци, около кофи за смет, на сметища и торища.

Препаратът може да се прилага върху мебели, върху твърди, хоризонтални и вертикални повърхности, както и върху мебели с мека тапицерия.

За оптимален ефект да се третират местата, от където насекомите влизат в помещението, както и тези, в които те се събират, гнездят и почиват (отново без зоните на приготвяне на храна).

Начин на употреба на препарата Цитрол Форте ВП :

Разтворимият препарат Цитрол Форте се нанася в проблемните зони чрез впръскване. За целта съответно ви е нужна пръскачка с филтър не по-малък от 50. Преди употреба подгответе пръскачката с основно измиване, за да се отстранят възможни остатъци от масла и препарати на маслена основа.

След като е почистена, в пръскачката се налива вода, след което в нея се изсипва съдържанието на едно пликче Цитрол Форте ВП. То съдържа 10 грама от продукта. Оставете препарата така за 2-3 минути, за да има възможност да се разтвори във водата. Затворете плътно пръскачката, след което разклатете добре, за да сте сигурни, че разтворът е добре разбъркан и хомогенен.

Напръскайте добре засегнатите зони по хоризонтала и вертикала. Ако по някаква причина прекъснете пръскането за повече от 15-30 минути, при повторно започване на работа, разклатете пръскачката отново. Възможно е по време на прекъсването да се е получила утайка от продукта, така че с повторното разклащане разбърквате препарата отново.

Не приготвяйте прекалено голямо количество разтвор, тъй като не е добре ако част от готовия продукт ви остане, да го ползвате на другия ден.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Разходна норма и начини на третиране:

 • За пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, бълхи, стоножки, люспеници, скорпиони) при нормална плътност едно пакетче се разрежда в 5 литра вода. Достатъчно е за обработката на 100 кв.м. площ;
 • За пълзящи насекоми с висока плътност можете да разтворите две пакетчета в 5 литра вода за същата площ (100 кв.м.);
 • За летящи насекоми (мухи, комари, оси) направете разтвор от едно прахче на 5 л. вода за 100 кв.м;

Прилагайте под формата на груб спрей с ниско налягане (2 атм.).

ВАЖНО

Не забравяйте, че препаратът е на водна основа, така че не пръскайте с него около електрически ключове, лампи, плафони и електроуреди!

Ако в стаята има домашни любимци или аквариуми, изнесете ги преди обработката на зоните с Цитрол Форте!

Пръскане против различни видове инсекти

Хлебарки и люспеници

Третирайте зоните, които са обичайно обитавани от пълзящите насекоми: в ъглите на стаите, зад первази, зад електроуреди, в килери и мазета, около водопроводни тръби и парно, рамки на врати и прозорци, в процепи на стените и между мебели.

Пръскане против бълхи

Преди да започнете, почистете добре стаята с прахосмукачка, за да съберете по-голямата част от бълхите. След почистването запечатайте торбичката в найлонов плик и я изхвърлете.

Пръскайте с Цитрол Форте добре върху цялата площ на помещението: килими, мека мебел, матраци, под тапицирани възглавници, места за почивка на домашни любимци.

Стоножки, ухолазки

Спрете достъпа на насекомите чрез напръскване на местата, през които влизат: рамки на прозорци, врати. Напръскайте зоните, където се събират: влажни места в къщата, складове.

Мухи, комари

За премахване на мухи и комари пръскайте тавани, стени, както и места, където обичайно кацат, с изключение на зоните за приготвяне на храна, както и самата храна.

Оси

Ако сте открили гнездо, напръскайте входа му, като се стремите да спазвате безопасно разстояние. След като го унищожите, го премахнете. Пръскайте и повърхностите, около които летят осите.

Внимание!

Инсектицидите и биоцидите за борба с насекоми трябва да се ползват безопасно! Добре прочетете инструкциите на етикета на Цитрол Форте, преди употреба!

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Pelgar Площ на покритие: Според употребата! Интервал на работа: : Повтори при нужда! АДВ:: 400 г/л циперметрин Начин на прилагане: Пръскачка, топъл, студен аерозол Антидот: Симптоматично Вид на препарата: ВП (Водоразтворим прах) Доза на приложение: Според вида вредител! Предупреждение за опасности: Н302 Вреден при поглъщане. Н318 Предизвиква сериозно увреждане на очите. Н332 Вреден при вдишване. Н334 Може да причини алергични или астматични симптоми или затруднения в дишането при вдишване. Н373 Може да причини увреждане на органите при продължителна Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, мравки, люспеници, стоножки, ухолазки, скорпиони, мухи, комари, оси. Количество: 150 гр ( 15 сашета x 10 gr) Достъп до третираните зони:: 1 час Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. стоножки
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. citrol forte
  Оценка:
  100%
  za balhi super eee.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Цитрол Форте препарат против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси 150 гр.
Вашата оценка:
img
Цитрол Форте препарат против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси 150 гр. Добави
Може да имате нужда и от това: