img

Цитрол Форте препарат против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси 150 гр.

В наличност
Цена (с ДДС):
-8%
Промо цена 85,00 лв. Редовна цена 92,99 лв.
Добави

Препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми хлебарки,бълхи, мравки, мухи, оси, комари.стоножки

SKU: 500418
Тегло: 0,150 кг.
Производител: PELGAR 2
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: PELGAR

Описание и начин на употреба

Цитрол Форте ВП 150гр против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси

Препарат за унищожаване на хлебарки, бълхи, мравки, мухи, оси, комари.стоножки, скорпиони, люспеници и други насекоми. Препарата Цитрол Форте ВП е водно-омокрящ се прах във водоразтворими пликчета по 10 г една опаковка съдържа 15бр пакетчета x 10гр.

Област на приложение на препарата Цитрол Форте ВП :

Инсектицид с остатъчно действие за контрол на хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси.
За употреба вътре и около жилищни, обществени, производствени сгради, включително и болници (без отделенията с лежащо болни), ресторанти, кухни, хотели и заведения за бързо хранене (без секторите, където се приготвя храна), военни поделения, магазини, складове, кланици, сметища, кофи за смет, около торища и др. За употреба върху мека тапицерия и твърди хоризонтални и вертикални повърхности, където насекомите могат да почиват (без тези, върху които се приготвя храна).

Начин на употреба на препарата Цитрол Форте ВП :

Преди употреба измийте добре пръскачката, за да отстраните евентуални остатъци от масло и препарати на маслена основа.Използвайте подходяща пръскачка, с филтър не по-малък от 50 Налейте вода в пръскачката и добавете Цитрол Форте ВП по норма (едно пликче съдържа 10 г препарат) Изчакайте 2-3 минути за да се разтвори продуктът, затворете плътно пръскачката, разклатете за да разбъркате разтвора и напомпайте според инструкциите на производителя за работа с уреда. Разклатете отново, ако сте прекратили да пръскате за повече от 15-30 минути. Пригответе разтвор само колкото ви е необходим. Не оставяйте готов разтвор да преседи за другия ден. Не пръскайте с препарат на водна основа около електрически уреди, плафони на лампи и електрически ключове. Преди работа, да се покрият или изнесат аквариуми

Разходна норма и наини на третиране с Цитрол Форте ВП:

Пълзящи насекоми при нормална плътност на хлебарки, люспеници, мравки, бълхи, стоножки, скорпиони) едно пакетче (1бр) в 5л вода за 100кв.м

Пълзящи насекоми при висока плътност на хлебарки, люспеници, мравки, бълхи, стоножки, скорпиони) две пакетчета (2бр) в 5л вода за 100кв.м

Летящи насекоми(оси, мухи, комари) едно пакетче (1бр) в 5л вода за 100кв.м

Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане (2 атм.).

ВАЖНО:

1. Не пръскайте с препарат на водна основа около електрически уреди, плафони на лампи и електрически ключове.
2. Преди работа, да се покрият или изнесат аквариуми.


Пръскане против хлебарки, люспеници:

Напръскайте с препарата местата, които хлебарките обитават - зад первази, по дюшемето, в килери, мазета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, кухненски мивки, печки, долната страна на чекмеджета и етажерки и в процепите по съоръжения и предмети, закрепени плътно за стените.

Пръскане против бълхи:

Преди пръскането против бълхи, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прохосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите така ще съберете голяма част от бълхите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци. Не забравяйте пръскането срещу бълхи е чрез омокряне на цялата заселена площ бълхите умират само при допир с препарата трябва да напръскате добре.

Ухолазки, стоножки: Опръскайте рамките на врати и прозорци, влажните места вътре и около къщата, складовите помещения.

Пръскане срещу Мухи, комари: Напръскайте стените и таваните, както и местата, където мухите и комарите кацат да почиват. Не третирайте храна на открито, както и местата, където се приготвя храна.

Пръскане против Оси:Напръскайте входа на гнездото на осите и повърхностите, които осите облитат. Стойте на разстояние от гнездото на осите след като го унищожите го премахнете.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: PelGar International Ltd.

 
 

Технически характеристики

Тегло: 0.150000 Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: PELGAR Площ на покритие: Според употребата! Интервал на работа: : Повтори при нужда! АДВ:: 400 г/л циперметрин Начин на прилагане: Пръскачка, топъл, студен аерозол Антидот: Симптоматично Вид на препарата: ВП (Водоразтворим прах) Доза на приложение: Според вида вредител! Предупреждение за опасности: Н302 Вреден при поглъщане. Н318 Предизвиква сериозно увреждане на очите. Н332 Вреден при вдишване. Н334 Може да причини алергични или астматични симптоми или затруднения в дишането при вдишване. Н373 Може да причини увреждане на органите при продължителна Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, мравки, люспеници, стоножки, ухолазки, скорпиони, мухи, комари, оси. Количество: 150 гр ( 15 сашета x 10 gr) Достъп до третираните зони:: 1 час Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Цитрол Форте препарат против хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси 150 гр.
Може да имате нужда и от това: