Симетрол Супер ЕВ препарат против дървеници, бълхи и хлебарки PelGar 500мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-5%
Промо цена 378,90 лв. Редовна цена 399,00 лв.
Ефикасен препарат за дървеници и хлебарки Симетрол Супер ЕВ
SKU: 23987
Тегло: 0,500 кг.
Производител: PELGAR
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници, бълхи и хлебарки Симетрол Супер ЕВ

Симетрол Супер ЕВ е силен препарат за унищожаване на дървеници, бълхи и хлебарки за използване на закрито. Представлява микроемулсионен концентрат, който се разтваря във вода. Инсектицида се предлага в оригинална опаковка от 0,5 литра. 

Използва се за контрол на пълзящи насекоми във всички битови, търговски и промишлени помещения, включително кухни, хотели, общежития и спални помещения, болници (с изключение на отделения с пациенти), военни учреждения и зони за съхранение и преработка на храни.

Симетрол Супер ЕВ e инсектицид, съдържа четири активни вещества, които унищожават максимално бързо дървеници, хлебарки, бълхи. В неговият състав се включва: Циперметрин, Пиперонил бутоксид, Тетраметрин и Пирипроксифен всички те са известни със своята ефективност при борба с пълзящи насекоми.

Препарат срещу дървеници, хлебарки и бълхи Симетрол Супер ЕВ на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба Симетрол Супер ЕВ:

Препарата е инсектицид концентрат, от който се приготвят водни работни разтвори. Добавете малко количество вода в ръчна пръскачка и след това добавете препарата според разходната норма по-долу. Допълва се останалата част от водата, здраво затворете пръскачката и разклатете, за да смесите съдържанието.

С един литър готов за употреба разтвор се обработва 20 m2 повърхност. Не съхранявайте готовия разтвор повече от една нощ. Пръска се като спрей чрез ръчна пръскачка с ниско налягане (1-2 бара). Някои повърхности поемат повече работен разтвор, напр.тапети, плат, тухлена зидария или бетон.

При третиране на непорьозни повърхности, които са твърди и гладки, разтворът може да се "стече", което значително намалява депозирането на активни вещества по повърхността. Ето защо няколко леки опръсквания, всяко от които се оставя да изсъхне, са по-ефективна техника при третиране на непорьозни повърхности.

По време на обработка помещенията трябва да бъдат освободени от хора, животни, домашни любимци. Да бъдат изнесени или покрити храни, напитки и съоръжения, аквариуми и терариуми.

Разходна норма Симетрол Супер ЕВ:

Слаба заселеност на дървеници, бълхи и хлебарки : 25 мл препарат в 5 л вода за 100 м2 
Силна заселеност на дървеници, бълхи и хлебарки : 50 мл препарат в 5 л вода за 100 м2  

Дървеници:

Пръскат се местата, където дървениците се крият – по рамките и таблите на леглата, по пукнатини и цепнатини около или близо до зоната за спане. Да се обърне специално внимание на всякакви стенни покрития в близост до зоната за спане и на пукнатини и цепнатини в сглобките на спалните и мебелите. Прилага се също по килими, около рамките на вратите, рамки на картини, стенни шкафове и др

Бълхи:

Преди обработка внимателно почистете нападната площ с прахосмукачка и изхвърлете торбичката на прахосмукачката в запечатан найлонов плик. Пръскайте върху килими и мека мебел, включително вътрешната част на възглавничките, както и на места, които редовно се обитават от домашни животни.

Хлебарки и други пълзящи насекоми:

Пръскат се местата, където хлебарките се крият или преминават: подови первази, места за съхранение, около ВиК тръби, рамки на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, мивки, печки, долната страна на чекмеджетата и рафтовете и до пукнатини и цепнатини, които се намират зад монтираните на стената елементи или фитинги.

Интервал между отделните третирания: Обработката може да се повтори при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони:След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час

Вид на препарата : Микроемулсионен концентрат

Внимание! 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Pelgar АДВ:: циперметрин 25 г/ 100 г; тетраметрин 10 г/ 100 г; пиперонил-бутоксид 20 г/ 100 г, пирипроксифен 1 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: H319 Предизвиква сериозно дразнене на очите. H351 Предполага се, че причинява рак. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: дървеници, бълхи и хлебарки Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Симетрол Супер ЕВ препарат против дървеници, бълхи и хлебарки PelGar 500мл
Вашата оценка:
img
Симетрол Супер ЕВ препарат против дървеници, бълхи и хлебарки PelGar 500мл Добави
Може да имате нужда и от това: