Натурален препарат за унищожаване на дървеници Homevo 50 gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
7,30 лв.

Органичен препарат срещу креватни дървеници Homevo

SKU: 502397
Производител: Homevo -Румъния

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: homevo натурални препарати против вредители

Описание и начин на употреба

Естествен продукт за защита и унищожаване на дървеници Homevo- 100% Органичен Препарат

HOMEVO представлява революционен органичен продукт, под формата на прах, специализирано разработен за борба с дървениците. Този 100% натурален препарат се бори с всички етапи на развитие на дървениците - от яйцата и ларвите до възрастните индивиди, осигурявайки ефективно и цялостно решение за вашите проблеми с тези упорити насекоми. Лесен за употреба, HOMEVO е идеалният избор за всеки, който търси екологично чист метод за защита от дървеници. Неговият състав е 100% диатомична пръст, която е известна със свойте унищожаващи насекоми свойства.

Натурален препарат срещу дървеници homevo

Начин на Употреба:

HOMEVO се предлага под формата на фин прах от диатомична пръст, който се нанася лесно върху засегнати от дървеници повърхности. Ефективен при употреба на мебели, чекмеджета, рафтове, матраци и други критични зони, където дървениците обитават. За да осигурите, че дървениците влязат в пряк контакт с продукта, покрийте обработените повърхности с чаршав или друго покритие.

Важно е да знаете, че за постигане на оптимални резултати, обработките с HOMEVO трябва да се повторят три пъти. Това гарантира, че се елиминират дървениците на всички стадии на тяхното развитие - от яйцата до възрастните индивиди, осигурявайки пълно изчистване на заразените зони. При ситуация в висока плътност на дървеници третиранията трба да повтарят до пълно разрешаване на проблема.

Може да нанесете чрез:

Ефикасност и Действие:

При контакт с диатомична пръст, дървениците биват неутрализирани и умират в срок до 72 часа. Препаратът предлага бързо и надеждно решение срещу нашествието на тези вредители.

Как действа диатомичната пръст срещу насекоми и дървеници?

Диатомичната пръст (диатомит) е естествен минерал, който се състои от останките на микроскопични водорасли, известни като диатомеи. Тези водорасли имат твърд, силициев диоксиден (кремък) скелет, който с течение на времето се натрупва на дъното на водни басейни като океани и езера, образувайки диатомит. След като се извлече и обработи, диатомичната пръст се превръща в изключително ефективен продукт за контрол на насекоми, включително дървеници.

Как действа диатомичната пръст срещу насекоми?

Абразивно Действие: Микроскопичните, остри ръбове на диатомита физически повреждат външния защитен слой на телата на насекомите, известен като екзоскелет. Този процес деминерализира екзоскелета, като го прави крехък и податлив на повреди.

Дехидратация: След проникването през екзоскелета, диатомичната пръст абсорбира телесните течности на насекомите, водейки до тяхната бърза дехидратация и смърт. Тъй като диатомитът е изключително порест, той може да абсорбира вода многократно спрямо собствената си тежест.

Липса на химическо действие: Диатомичната пръст действа чисто механично и не съдържа токсични химикали, което я прави безопасна за употреба около хора и домашни любимци, стига да се използва според указанията. Това я отличава от много други инсектициди, които могат да имат нежелани странични ефекти.

Дълготрайност: Поради своята неорганична природа, диатомичната пръст не се разлага или не губи ефективността си с времето, което я прави дълготрайно решение при правилно приложение.

Така, диатомичната пръст представлява ефикасен, екологичен и безопасен метод за борба с насекомите, включително с дървениците, без да залага на химически вещества.

Препоръчително Дозиране:

За оптимална ефикасност, използвайте 50 грама от праха за обработка на площ от 20 квадратни метра. Това количество е достатъчно за стандартна стая, осигурявайки пълна защита от дървеници.

Съдържание на Продукта:

Основната активна съставка на HOMEVO е диатомит на прах - естествен минерал, произлизащ от отлаганията на диатомови водорасли на морското дъно. Тази съставка е известна със своите възпиращи свойства срещу насекоми, като предлага безопасна и ефективна защита.

Опаковка:

Всяка опаковка на HOMEVO съдържа 50 грама от препарата, оптимизирана за обработка на помещения до 20 квадратни метра, предлагайки лесно и удобно решение за контрол над дървениците във вашето домашно или професионално пространство.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Homevo Площ на покритие: 20 кв.м Интервал на работа: : Повтори третирането минимум 3 пъти АДВ:: 100% Диатомичната пръст (диатомит) Начин на прилагане: Посипва се в зони с наличие на дървеници Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Прах Доза на приложение: 50 гр за 20 кв.м Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървеници Количество: 50 гр Монтаж и приложение: Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Натурален препарат за унищожаване на дървеници Homevo 50 gr
Вашата оценка:
img
Натурален препарат за унищожаване на дървеници Homevo 50 gr Добави