Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 30

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
390,00 лв.
Електронен уред за защита птици,гълъби,врабчета,косове защита 30 дка.
SKU: 112300
Тегло: 2,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Уред против птици с звкови биосигнали на хищни птици площ на покритие 30 дка

Уред срещу птици Pest X Repel BR 30 е предназначен за защита от различни видове птици на големи площи до 30 дка. Птицегона излъчва звук наречен още  биосигнал на хищни и грабливи птици, комбинирани с пироефекти (гърмежи от ловна пушка).

Тези сигнали плашат и прогонват по малките и дребни птици като гълъби, скорци, косери, дроздове и още много други дребни птици.Модифицират средата от благоприятна за живот към не благоприятна за прибиваване на птиците. 

Уред против птици Pest X Repel BR 30 е предназначен за защита на земеделски насаждения, като основната му функция е да предпазва земеделските култури от набези на различни видове диви птици унищожаващи земеделска продукция. Уреда не наранява птиците а ги отблъсква от зоната на охрана на птицегона.

Електронен птицегон PEST X REPEL BR 30

Как работи електронния уред против птици:

В принципа на действие на електронния уред за защита от птици са заложени няколко вида стрес сигнали срещу птици на първо място е:

1 .Биологичният инстинкт на птиците да предупреждават ятото при опасност. Уредът против птици издава звук крясък на изплашена птица през определени времеви интервали от 8 минути. Това е сигнал за останалите птици да не нападат охраняваните площи.


2. Електронният уред против птици излъчва крясъци на хищни птици като сокол, мишелов и други хищни птици.

Предимства на уреда против птици:

Птицегон Pest X Repel BR 30  има вграден светлинен сензор, който активира устройството през деня и го изключва нощем, когато птиците не са активни.Електронен уред против птици Pest X Repel BR 30 има възможност за захранване, както от акумулатор, така и от електро мрежа -220V, чрез адаптер (не е включен в комплекта). Уред против  птици BR 30 e удобен за монтаж и експлоатация.

Какъв ефект има електронният птицегон :

Електронният уред против птици има висока ефективност особено при земеделски производители като загубата на продукция унищожена от птиците е по малка например отчетен като намаление на загубите спрямо контролна площ в същия регион преди използване на уред против птици варира между 50-80%. Ефектът на електронния уред против птици зависи от вида на охраняваните култури и първоначалната плътност на птиците.

Монтаж :

Електронният уред против птици не изисква специализирани познания за монтаж и експлоатация. Електронният уред против птици се монтира в средата на охраняваната площ на височина 150-200 см. За целта се използува носещ метален пилон с диаметър 30-40мм. Уредът се фиксира към носещия пилон посредством двете метални закрепващи скоби.

Захранването на електронният уред против птици изисква захранващ източник с напрежение 12V и капацитет 40-60Аh (напр. автомобилен акумулатор). Свържете червения накрайник към извод "+" на акумулатора, а черния накрайник към извод "-". За да предпазите клемите на акумулатора от корозия можете да ги намажете с тънък слой технически вазелин.

Добре е акумулаторът да бъде защитен от пряка слънчева светлина. След включване на захранването, зелената лампичка на устройството против птици светва, което е индикация за работа на уреда за защита от птици.

С едно зареждане на акумулатора Електронният уред против птици работи 4-6 седмици. Срокът на работа, все пак, варира в зависимост от качеството на акумулатора и заряда. След правилно включване на захранването изчакайте около 15 минути и ще чуете първия звуков сигнал.


ВНИМАНИЕ: При заявка на Електронният уред против птици уточнявайте вида на птиците, срещу които ще се използува уредa.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 25-30 декара Честотен обхват: Звук, биосигнал на хищни птици, ято бягащи птици, изтрили на ловна пушка Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: от -10 до +40 градуса Интервал на работа: : 6 - 10 минути Комплекта съдържа: : Уред против птици BR 30, захранващ кабел за свързване с акумулатор, крепежни елементи, инструкция за употреба Друго: Ако желаете да захраните уреда с ток чрез адаптер е необходимо да го поръчате отделно Начин на прилагане: Поставя се на открити площи Целеви Вредител: Птици Размери: 45 x 10 x 25 см Захранване: 220V,12V Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Технология: Звук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Vrani
  Оценка:
  100%
  Raboti!!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 30
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 30 Добави