Препарат против комари ФОВАЛ ЕК 50мл 10бр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
73,00 лв.
Препарат против против комари, мухи, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи и кърлежи ФОВАЛ 50МЛ
SKU: 21121
Тегло: 0,500 кг.
Производител: KOLLANT Италия
EAN: 3800126191708
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Фовал ЕК Инсектицид за третиране на открити площи против комари, мухи, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи и кърлежи.

Препарат за унищожаване на летящи (мухи, комари) и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи) на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и др.

Фовал ЕК е течен инсектицид емулсионен концентрат, който се разрежда с вода, предлага се в 10 броя индивидуални опаковки, всяка от тях е с вместимост от 50мл, изключително удобни за дозировка и съхранение.

Инсектицида се предлага и в по-големи опаковки от 1 литър, в случай на нужда за третиране на големи площи, както и единични опаковки по 50 мл

Препарат срещу комари Фовал ЕК >> ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препаратът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки.

Срещу комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати.

Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхи се опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци.

Срещу кърлежи се опръскват тревните площи; преди обработка, задължително да се окосят.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изписвате лични защитни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Дози и разходна норма:

Срещу комари 1 % (50 мл в 5 л вода)
Срещу мухи 2 % (100 мл в 5л вода)
Срещу хлебарки, мравки и дървеници 2-4 % в зависимост от заслепеността (100-200 мл в 5 л вода)
Срещу бълхи 4 % (200 мл в 5 л вода). Разходна норма: 5 л за 100 м2

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да бъде повторена. Достъпът на хора се разрешава след проветряване на помещенията в продължение на поне 2 часа.

ВНИМАНИЕ: Биоцид прочети листовката преди употреба

Съдържание: 10 x 50 мл

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Kollant S.p.a. Италия

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: Kollant Комплекта съдържа: : 10бр. х 50мл. АДВ:: Циперметрин – 8.0 г/ 100 г; Тетраметрин – 2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г. Начин на прилагане: Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Срещу комари: 1 % (10 мл в 1 л вода). Срещу мухи: 2 % (20 мл в 1 л вода). Срещу хлебарки, мравки и дървеници: 2-4 % в зависимост от заселеността (20-40 мл в 1 л вода). Срещу бълхи - 4 % (40 мл в 1 л вода). Разходна норма: 1 л за 20 м2. Срещу бълхи: 4 % Предупреждение за опасности: Течност Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, хлебарки, дървеници, мравки, бълхи. Количество: 10 x 50 мл Комплекта съдржа: : 10 индивидуални дози препарат по 50 мл Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много доволен
  Оценка:
  100%
  Много добра работа върши този препарат

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против комари ФОВАЛ ЕК 50мл 10бр
Вашата оценка:
img
Препарат против комари ФОВАЛ ЕК 50мл 10бр Добави