img

Инсектицидна димка ДОБОЛ 20гр

В наличност
Цена (с ДДС):
34,99 лв.
Добави
Инсектицидна димка за опушване на помещения срещу хлебарки,молци,кожояди,мухи,винарки и др вредители по храните.
SKU: 500434
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: KWIZDA

Описание и начин на употреба

Инсектицидна димка против хлебарки, молци, кожояди ДОБОЛ 20гр.

Инсектицидна димка ДОБОЛ представлява техническо устройство, което при добавяне на вода отделя инсектициден дим. Представлява херметично фолиран отгоре пластмасов контейнер с обозначено ниво, до което се сипва вода при задействане на устройството. В контейнера има тенекиена кутия, херметичо опакована в алуминиево фолио. Тенекиената кутия е разделена на две камери: едната съдържа гранули от активната част на препарата – 20 грама (или 100 грама за голямата димка), а другата – калциев оксид 76 грама (380 грама за голямата димка). Тенекиената кутия се поставя в напълнения с вода контейнер, съгласно обозначената върху корпуса посока.

Област на приложение: инсектицид за борба с хлебарки, кожояди (Dermestes maculates) и вредители по храните (Tribolium confusum, Plodia interpunctella) в жилищни и промишлени помещения, складове за храни и съоръжения за отпадъци

Начин на употреба: Готова за приложение формулация (димка). Преди употреба помещенията се изпразват. Извеждат се хора, животни, изнасят се храни, напитки, аквариуми и чувстителните растения от зоната за третиране. Затварят се вратите и прозорците. Вратите на килери, шкафове и чекмеджета, които се намират в помещението се отварят. Пластмасовата кутия се поставя в средата на помещението. Разпечатва се и се налива вода до маркировачната линия. Тенекиената кутия се изважда от алуминиевото фолио и се поставя в пластмасовата кутия с червената страна нагоре. Димът започва да се отделя след 30 секунди и прониква в цепнатини, пукнатини и други нарушени повърхности, където се крият инсектите. При големи помещения се използват няколко димки, като се активира първо тази, която е най-отдалечена от изхода. Помещение остава затворено в продължение на най-малко 4 часа или една нощ, след което се проветрява в продължение на 1-2 часа. Няма опасност от оцветяване или остатъчни количества по третираните повърхности, дрехи или стени. Инсектицидната Димката може да бъде използвана за обработка на помещения, в които се съхраняват книги, текстил, компютри и др.

Разходна норма:

За пълзящи насекоми (хлебарки и кожояди): 1 димка от 20 г/ 110 m3 (45 m2)

За летящи насекоми (молци по храните): 1 димка от 20 г/ 250 m3 (100 m2)

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да се повтори след 7 дни. Помещението се проветрява в продължение на 1-2 часа преди да се разреши достъпа на хора.

 

 

Внимание!Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: KWIZDA France

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: KWIZDA Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна димка ДОБОЛ 20гр
Може да имате нужда и от това: