Инсектицидна димка ДОБОЛ 20гр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
36,70 лв.
Инсектицидна димка за опушване на помещения срещу хлебарки,молци,кожояди,мухи,винарки и др вредители по храните.
SKU: 500434
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Kwizda FRANCE

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Инсектицидна димка против хлебарки, молци, кожояди ДОБОЛ 20гр.

Инсектицидна димка ДОБОЛ представлява техническо устройство, което при добавяне на вода отделя инсектициден дим. Представлява херметично фолиран отгоре пластмасов контейнер с обозначено ниво, до което се сипва вода при задействане на устройството. В контейнера има тенекиена кутия, херметичо опакована в алуминиево фолио.

Тенекиената кутия е разделена на две камери, като  едната съдържа гранули с активната част на препарата, 20 грама а във другата се сипва вода, която активира процеса на отделяне на дим. Продукта съсдржа калциев оксид 76 грама.

Преди да активирате димката трябва да затворите плътно всички врати и прозорци така, че димът да остане в помещението, което желаете да търетирате с дим срещу хлебарки, пълзящи складови вредители и кожояди.

Една димка фумигатор от 20 грама, може да обработи помещение от 110 m3, приблизително 45 кв.м. Може да откриете и по-голям фумигатор димака добол 100 грама за третиране на 1250 m3, приблизително 100 кв.м

Димка Добол срещу хлебарки и молци на ТОП ЦЕНА

Област на приложение:

Инсектицид за борба с хлебарки, кожояди (Dermestes maculates) и вредители по храните (Tribolium confusum, Plodia interpunctella) в жилищни и промишлени помещения, складове за храни и съоръжения за отпадъци, музеи, зали с книги, тъкани, компютри, електроника и всякакви помещения, където стандартното аерозолно третиране е невъзможно или нежелано.

Начин на употреба:

Готова за приложение формулация (димка). Преди употреба помещенията се изпразват. Извеждат се хора, животни, изнасят се храни, напитки, аквариуми и чувстителните растения от зоната за третиране. Затварят се вратите и прозорците. Вратите на килери, шкафове и чекмеджета, които се намират в помещението се отварят.

Пластмасовата кутия се поставя в средата на помещението. Разпечатва се и се налива вода до маркировачната линия. Тенекиената кутия се изважда от алуминиевото фолио и се поставя в пластмасовата кутия с червената страна нагоре. Димът започва да се отделя след 30 секунди и прониква в цепнатини, пукнатини и други нарушени повърхности, където се крият инсектите.

При големи помещения се използват няколко димки, като се активира първо тази, която е най-отдалечена от изхода. Помещение остава затворено в продължение на най-малко 4 часа или една нощ, след което се проветрява в продължение на 1-2 часа. Няма опасност от оцветяване или остатъчни количества по третираните повърхности, дрехи или стени. Инсектицидната Димката може да бъде използвана за обработка на помещения, в които се съхраняват книги, текстил, компютри и др.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма:

За пълзящи насекоми (хлебарки и кожояди): 1 димка от 20 г/ 110 m3 (45 m2)
За летящи насекоми (молци по храните): 1 димка от 20 г/ 250 m3 (100 m2)

 

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да се повтори след 7 дни. Помещението се проветрява в продължение на 1-2 часа преди да се разреши достъпа на хора.

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Технически характеристики

Документи:

Етикет
Информационен лист за безопастност
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: 110-250 m3 Интервал на работа: : Повтори при нужда АДВ:: Цифенотрин – 7.2 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Доза на приложение: Пълзящи насекоми (хлебарки и кожояди): 1 димка от 20 г/ 110 m3 (45 m2). Летящи насекоми (молци по храните): 1 димка от 20 г/ 250 m3 (100 m2) Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Борба с хлебарки, кожояди, вредители по храните Количество: 20 гр Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Димка-фумигатор Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен
  Оценка:
  100%
  Много бърза доставка

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Инсектицидна димка ДОБОЛ 20гр
Вашата оценка:
img
Инсектицидна димка ДОБОЛ 20гр Добави