Телефон 0879 400 500

Магнум гел 40гр. препарат за мравки

Магнум гел 40гр. препарат за мравки

Цена (с ДДС):
26,85 лв.
В наличност
Брой:
Гел препарат за мравки 40гр.
Характеристики

Артикулен номер: 500102

Тегло: 0.4000

Производител: MYLVA

Сподели

Магнум гел 40гр. Препарат за мравки.

Какво е Магнум гел:

Препарат за борба с мравки на открито и закрито, в и около индустриални сгради, обществени сгради, здравни и лечебни завeдения, ферми, домове, гаражи, дрешници, частни градини. Съчетание от инсектицидното действие на неоникотиноида имидаклоприд, който въздейства на нервната система и S-метопрен, като растежен регулатор. Съдържа хранителна примамка с въглехидрати и протеин. Има летален ефект, който се проявява след няколко часа. Мравките работнички имат достатъчно време да отнесат примамката в колонията, където да бъде погълната от други мравки работнички, ларвите и царицата (трофалаксия). Така препарата достига и се разпространява в цялата колония от мравки, дори и да не сте открили нейното местонахождение. След като царицата загине, колонията отслабва и загива. Препарата е най-удобната и ефективна система за отстраняване на проблема с мравките.

Начин на употреба на препарата за мравки:

Прилага се чрез спринцовка и пистолет. Гелът се нанася под формата на точки или линии с разходна норма 1-3 точки/линии във всяка една точка на прилагане.

На открито: Поставете гел близо до входовете и във вътрешността на колонията, в непосредствена близост до пътечките на мравките или където са открити мравки, като избягвате слънчева светлина, за да се предпази гелът от изсъхване. Места, където е по- вероятно да се открият мравки са: корнизи, отводнителни канали, местата в които кабели и тръби влизат в сградите, дървета, пънове, корени, дървени покриви, огради, саксии и т.н. Нанася се върху первазите на прозорците и вратите, за да се избегне навлизане на мравки в къщи или сгради. След няколко дни, проверете местата на които сте поставили примамката и повторете третирането до напълно отстраняване на мравките. Отстранете източниците на храна в близост до поставените примамки, за да не отвличат вниманието на мравките от примамката.

На закрито: Поставете гела в близост до пътечките на мравките или на местата, където са били наблюдавани, близо до входовете и в колониите, в пукнатини и цепнатини, на местата където е по-вероятно да се открият мравки – кухи стени, пукнатини и цепнатини в кухни, бани, мивки, под-прозоречни и вентилационни решетки, гаражи, тавански помещения и др.

Интервал между обработките: Обработката може да се повтори при необходимост.

Активни вещества: Имидаклоприд - 0.01 г/ 100 г; S-метопрен - 0.08 г/ 100 г.

Съдържание: 40 гр

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: MYLVA S.A.Испания

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: