Магнум гел 40гр. препарат за мравки

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
28,75 лв.
Гел препарат за мравки 40гр.
SKU: 500102
Тегло: 0,040 кг.
Производител: MYLVA-Испания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Mylva
Купете заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Гел против мравки Манум 40 гр

Препарат за борба с мравки на открито и закрито, в и около индустриални сгради, обществени сгради, здравни и лечебни завeдения, ферми, домове, гаражи, дрешници, частни градини. Съчетание от инсектицидното действие на неоникотиноида имидаклоприд, който въздейства на нервната система и S-метопрен, като растежен регулатор. Съдържа хранителна примамка с въглехидрати и протеин.Има летален ефект, който се проявява след няколко часа.

Мравките работнички имат достатъчно време да отнесат примамката в колонията, където да бъде погълната от други мравки работнички, ларвите и царицата (трофалаксия). Така препарата достига и се разпространява в цялата колония от мравки, дори и да не сте открили нейното местонахождение.

След като царицата загине, колонията отслабва и загива. Този вид отрова за мравки е най-удобната и ефективна система за отстраняване на проблема с мравките. Препарата против мравки Магнум гел се предлага и в опаковка от 15 грама (3 капсули по 5 грама) 

Магнум гел против мравки на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на препарат за мравки:

Прилага се чрез спринцовка и пистолет. Гелът се нанася под формата на точки или линии с разходна норма 1-3 точки/линии във всяка една точка на прилагане.

На открито:

Поставете гел близо до входовете и във вътрешността на колонията, в непосредствена близост до пътечките на мравките или където са открити мравки, като избягвате слънчева светлина, за да се предпази гелът от изсъхване. Места, където е по- вероятно да се открият мравки са: корнизи, отводнителни канали, местата в които кабели и тръби влизат в сградите, дървета, пънове, корени, дървени покриви, огради, саксии и т.н.

Нанася се върху первазите на прозорците и вратите, за да се избегне навлизане на мравки в къщи или сгради. След няколко дни, проверете местата на които сте поставили примамката и повторете третирането до напълно отстраняване на мравките. Отстранете източниците на храна в близост до поставените примамки, за да не отвличат вниманието на мравките от примамката.

На закрито:

Поставете гела в близост до пътечките на мравките или на местата, където са били наблюдавани, близо до входовете и в колониите, в пукнатини и цепнатини, на местата където е по-вероятно да се открият мравки – кухи стени, пукнатини и цепнатини в кухни, бани, мивки, под-прозоречни и вентилационни решетки, гаражи, тавански помещения и др.

 

Производител: MYLVA S.A.Испания

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопасност
Разрешение на МЗ

МАРКА: Mylva Интервал на работа: : Обработката може да се повтори при необходимост. Комплекта съдържа: : Гел против мравки и бутало АДВ:: Имидаклоприд - 0.01 г/ 100 г; S-метопрен - 0.08 г/ 100 г. Начин на прилагане: Поставят се точки или линии в зони с наличие на мравки. Антидот: Симптоматично Доза на приложение: 1-3 точки/линии във всяка една точка на прилагане. Предупреждение за опасности: Използвайте биоцидните препарати безопасно! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мравки Количество: 40 гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Магнум гел 40гр. препарат за мравки
Вашата оценка:
img
Магнум гел 40гр. препарат за мравки Добави