Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари EFFECT MICROTECH CS

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
6,29 лв.
Универсален силен препарат против летящ и пълзящи насекоми EFFECT MICROTECH CS
SKU: 209965
Тегло: 0,025 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251843671

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари EFFECT MICROTECH CS 25мл

Това е комбиниран продукт, който дава отлични резултати срещу няколко вида летящи и пълзящи насекоми. Най-добре действа срещу хлебарки, бълхи, мухи, кърлежи, комари, мравки.

Effect Microtech CS 25 мл е мощен универсален продукт под формата на концентрат, който трябва да се превърне в работен разтвор в комбинация с вода. Може да се използва както на открито, така и на закрито.

Често се използва в обекти, в които има наличие на вредителите от този тип – складове и производствени сгради за хранителни продукти, ветеринарни клиники, жилищни сгради, офиси, търговски обекти.

Препаратът дължи силното си действие на микро капсулите, които освобождават активното си вещество и осигуряват дълготраен ефект – до 6 месеца след третирания. Той е отличен метод за борба с насекомите. За да постигнете максимален ефект е препоръчително да направите повторна обработка с кратко времетраене между прилатанията.

Effect Microtech CS на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Нанасянето на препарата Effect Microtech CS се извършва чрез пръскане. За улеснение може да използвате ръчна пръскачка. Концентратът се разрежда с вода, за да се приготви работния разтвор. По време на употребата не трябва да присъстват домашни животни, хора, както и да има открити на показ храни и напитки.

Работният разтвор е препоръчително да бъде използван веднага, защото с времето активното вещество отслабва действието си. Непосредствено преди обработката трябва да разклатите добре готовия работен разтвор.

Ако има необходимост за допълнително пръскане в следствие на ново нападение, може да го извършите след като предишното третиране с Effect Microtech CS е изсъхнало напълно. Пиковият момент от ефективността на продукта се проявява до 48 часа след обработката.

Пръскане против хлебарки, мравки, бълхи

Подходящо е за пръскане както на закрито, така и на открито. Важно е да напръскате с препарата всички места, в които може да има убежища на пълзящи и летящи насекоми, както и всички фуги, пукнатини, дупки и места с увеличена влажност като канализация и бани.

Ако откриете гнездата на вредителите, би било най-ефективно да напръскате разтвора, приготвен от Effect Microtech CS.

Третиране срещу комари и мухи:

Подходящо е да обработите повърхностите, на които кацат летящите насекоми или преминават от там. Такива се явяват первази, врати, прозорци, стени – както вертикални, така и хоризонтални повърхности.

Третиране срещу кърлежи

Кърлежите обитават предимно тревните площи и поради този факт е най-ефективно да бъдат обработени с препарата. За максимален ефект трябва дължината на тревата да не е прекалена. 

Начин на приготвяне и разходна норма на препарата

При наличие на голяма популация върху повърхности като гранит, стъкло, фаянс, се използват 100 мл от инсектицида, разтворени в 5 литра вода. Разходната норма е подходяща за 100 кв.м.

При наличие на висока плътност върху бетон, цимент, под, трева и земна повърхност, се използват 125 мл в 5 литра вода за 10 кв.м

При ниска популация и извършване на профилактични обработки,се приготвя работен разтвор, съдържащ 25 мл от Effect Microtech CS и 5 литра вода и с него се обработват 100 кв.м.

Безопасно ли е за хората и животните при пръскане с препарат Effect microtech CS в закрити помещения 

Поне час след напръскването не е подходящо да има присъстващи в помещението, през това време трябва да бъде проветрено.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Мерки за безопасност при пръскане в тревни площи против кърлежи

На местата, които се обработват за кърлежи, не трябва да присъстват хора и животни поне 24 часа.

Внимание! Използването на биоцидни продукти може да бъде опасно за здравето и поради тази причина трябва да действате според мерките за безопасност. Преди употреба, прочетете предписанията от производителя.

Технически характеристики

МАРКА: Unichem Площ на покритие: 10-100 кв.м в зависимост от вредителя и неговата численост Интервал на работа: : Повтори пръскането при нужда АДВ:: Перметрин 8 g/100g. Тетраметрин 4g/100 g. Пиперонил ботоксид 8 g/100g. Начин на прилагане: Препарата е концентрат, от който се приготвят водни разтвори. Нанасят се в ръчна пръскачка на места с наличие на вредители Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: В зависимост от вредителя и вида на обработваната площ (прочети етикета) Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комар Количество: 25 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари EFFECT MICROTECH CS
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари EFFECT MICROTECH CS
Вашата оценка:
img
Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари EFFECT MICROTECH CS Добави