Препарат против оси BROS 600мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,30 лв.

Препарат за унищожаване на оси и стършели 600мл

SKU: 879615
Тегло: 0,700 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517204300

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Спрей за унищожаване на оси и стършели  BROS 600 мл.

Препарат против оси и стършели BROS в нова по голяма разфасовка от 600мл, която Ви позволява да унищожите повече гнезда на оси или стършели. Специалната помпа на спрей против оси позволява препарата да се пръска от дистанция 4-5 метра, като намалява риска от директен контакт с жилещите насекоми.

Препарата унищожава осите моментално, още при първият контакт с тях, ефекта му трае до няколко дни след третирането с тази силна отрова за оси. Продукта се предлага и в по малка опаковка от 300 мл в случай, че трябва да третирате по малки зони с наличие на жилещи насекоми.

Спрей срещу оси и стършели BROS на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препарат против оси и стършели брос е готов за употреба, винаги преди да използвате разклатете добре флакона. По този начин ще смесите добре всички активни съставки на отрова за оси Bros, пръскайте вечер или късно след обяд, когато осите са по-малко активни и са се върнали в гнездото си. Напръскайте обилно гнездото, за около 5-7 секунди, за да се просмуче добре препарата. При директен контакт със струята осите и стършелите загиват моментално, а тези които не са имали директен контакт с препарата загиват до няколко дни след пръскането с аерозолната отрова за оси.

При употреба на закрито да не се пръска в присъствието на хора и животни. Съдовете и оборудването за приготвяне и съхранение на храна трябва да се покрият с хартия. Да се отстранят всички хранителни и фуражни продукти, преди да използвате препарата. Проветрявайте в продължение на 45 минути след пръскането против оси или стършели. Пръскане от разстояние 5-6 метра. Отстраняване на гнездото задължително се прави най-малко след изтичане на 24 часа от третирането.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

ВАЖНО!!!

При унищожаване на гнезда на оси или стършели бъдете особено предпазливи не подценявайте ситуацията дори и с малки гнезда. Осите и стършелите могат да нанесат сериозни ужилвания и да причинят анафилактичен шок при алергични хора за ваша безопасност следвайте следните правила:

1.Облечете подходящи дрехи които покриват ръцете, краката, главата целта е да не получите ужилване от оса, ако се раздразнят от препарата или гнездото е по голямо от очакваното.

2.Не пръскайте с препарата против оси ако има силен вятър, вероятността препарата да попадне в гнездото е малка.

3.Ако гнездото на осите е видимо голямо потърсете квалифицирана професионална фирма за борба с вредители.

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешително от МЗ

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Bross Площ на покритие: Струята достига от 4-5 метра разтояние АДВ:: циперметрин, перметрин, тетраметрин, перметрин Начин на прилагане: За директно пръскане върху гнездо на оси и стършели или единични насекоми Антидот: Симптоматично Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: оси и стършели Количество: 600 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против оси BROS 600мл
Вашата оценка:
img
Препарат против оси BROS 600мл Добави
Може да имате нужда и от това: