img

Препарат против оси BROS 600мл

В наличност
Цена (с ДДС):
21,00 лв.
Добави
Препарат за унищожаване на оси голяма разфасовка 600мл
SKU: 879615
Тегло: 0,700 кг.
Производител: BROS Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BROS

Описание и начин на употреба

Препарат против оси  BROS 600 мл.

Препарат против оси и стършели в нова по голяма разфасофка от 600мл. Специалната помпа на аерозолният флакон позволява препарата да се пръска от дистанция 5 метра, като намалява риска от директен контакт с осите. Препарата унищожава осите моментално, още при първият контакт с тях, ефекта му трае до няколко дни.

Начин на употреба на препарата против оси BROS 600мл:

Преди употреба на препарата против оси разклатете добре флакона, пръскайте вечер или късно след обяд, когато осите са по-малко активни и са се върнали в гнездото си. Напръскайте обилно гнездото, за около 5 - 7 секунди, за да се просмуче добре препарата. При директен контакт с препарата осите и стършелите загиват моментално, а тези които не са имали директен контакт с препарата загиват до няколко дни след пръскането.


При употреба на закрито да не се пръска в присъствието на хора и животни. Съдовете и оборудването за приготвяне и съхранение на храна трябва да се покрият с хартия. Да се отстранят всички хранителни и фуражни продукти, преди да използвате препарата. Проветрявайте в продължение на 45 минути след пръскането против оси или стършели. Пръскане от разстояние 5-6 метра. Отстраняване на гнездото задължително се прави най-малко след изтичане на 24 часа от третирането.

ВАЖНО!!!

При унищожаване на гнезда на оси или стършели бъдете особено предпазливи не подценявайте ситуацията дори и с малки гнезда. Осите и стършелите могат да нанесат сериозни ужилвания и да причинят  анафилактичен шок при алергични хора за ваша безопасност следвайте следните правила:

1.Облечете подходящи дрехи които покриват ръцете, краката, главата целта е да не бъдете ужилени ако осите се раздразнят от препарата или гнездото е по голямо от очакваното.

2.Не пръскайте с препарата против оси ако има силен вятър, вероятността препарата да попадне в гнездото е малка.

3.Ако гнездото на осите е видимо голямо потърсете квалифицирана професионална фирма за борба с вредители.

Количество:600мл.

Производител: BROS Полша

Технически характеристики

Тегло: 0.700000 Документи:

Разрешително от МЗ

Информационен лист за безопасност

МАРКА: BROS АДВ:: циперметрин, перметрин, тетраметрин, перметрин Целеви Вредител: оси и стършели Монтаж и приложение: Външен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против оси BROS 600мл
Може да имате нужда и от това: