Хлорен дезинфектант за повърхности Санифорт таблета 250 гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
12,00 лв.
Широкоспектърен високоефективен дезифектант за под и повърхности
SKU: 000123
Тегло: 0,250 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Живас

Описание и начин на употреба

Дезинфектант на хлорна основа Санифорт таблета 250 гр

Дезинфектант Санифорт ефервесцентни таблети е препарат с висока ефективност при дезинфекция на под и повръхности в много ниски концентрации с широк спектър на приложение.

Предназначение на Санифорт таблета

Дезинфекция на водоустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, обществени (детски, социални) заведения, в общественния сектор и бита, в предприятия за производство и търговия с храни, във ветеринарната област и в обекти за отглеждане на животни. Дезинфекция на бели текстилни тъкани (болнично и постелно бельо, работно облекло,кърпи) и обувки.

Дезинфекция на лабораторна стъклария
Дезинфекция на кухненска посуда и оборудване
Дезинфекция на санитарно оборудване (мивки, вани, тоалетни чинии)
Изграждане на дезинфекционни бариери при локални инфекциозни огнища (шап, чума по животните, птичи грип), на контролно-пропусквателни пунктове и др.
Дезинфекция на вода в плувни басейни

Свойства на дезинфектанта

САНИФОРТ  таблети представлява висококонцентриран препарат на хлорна основа. Съдържащият се в него натриев дихлоризоцианурат притежава мощно гермицидно действие върху вегетативните форми на грам-положителните и грам-отрицателните бактерии, гъбички, протозоа, водорасли, вируси и спори. САНИФОРТ се използва под формата на воден разтвор, в който лесно, бързо и напълно се разтваря. Нивото на свободен остатъчен хлор,
необходимо за гермицидния ефект на препарата, се постига незабавно. Работният разтвор на препарата не се инактивира от органична материя, отделя слаба, недразнеща миризма на хлор, но след употреба не оставя никакъв неприятен мирис. Няма специални изисквания за температурата и твърдостта на водата при изготвянето му и е годен за употреба до 7 дни при съхранение на тъмно и прохладно място. Има слаб избелващ ефект.

Външен вид: ефервесцентни таблети с бял цвят рН на разтвор (1%) 5,5- 7,0

Всяка ефервесцентна таблета от 3,3 g съдържа: - 81.8 g/100g натриев дихлоризоцианурат дихидрат (CAS №51580-86-0), (активен хлор > 1.3 g)
Други съставки: натриев карбонат, бензоена киселина, адипинова киселина.

Спектър на действие

Бактерицидно, микобактерицидно (вкл. туберкулоцидно), вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно  и спороцидно.

Вирусоцидно (Polio type 1, Adeno type 5, HAV/ HBV,/HIV) 1 табл /5l EN 14476 15 min

Бактерицидно действие (P.aeruginosa, S.aureus, E.coli) Таблети 1 табл./10l 

 

Приготвяне на работни разтвори и начин на приложение

А/ За обща дезинфекция Санифорт ефервесцентни таблети е висококонцентриран препарат и трябва да се прилага в съответствие с препоръчаните концентрации и време на въздействие (виж Таблицата задозиране по-долу).За приготвяне на работни разтвори към водата се прибавя съответния брой ефервесцентни таблети. Разтворът е готов за употреба след около 5 мин при равномерно разбъркване.

В зависимост от третираните обекти дезинфекцията се извършва посредством забърсване, напръскване, потапяне или омокряне. След изтичане на експозиционното време не е необходимо последващо изплакване с вода. При изграждане на дезинфекционни бариери, дезинфекцията се извършва чрез преминаване през бариерата.

Повърхности в зони с по- нисък риск    1 табл / 10L вода   за бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие за 15 мин  експозиция

Повърхности в зони с висок риск    2-3 табл / 10L вода   за бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие за 15-30 мин експозиция

Б/ Дезинфекция на питейна вода и вода в плувни басейни..При прилагането на Санифорт ефервесцентни таблети за дезинфекция на вода в плувни
басейни препаратът се дозира съобразно качеството (хлорпоглъщаемост) и количеството на водата, като след 30 минутен контакт с вода, концентрацията на свободен остатъчен хлор следва да бъде в границите: 0.2-0.5 mg/L . При използване на Санифорт ефервесцентни таблети, отбройте необходимото количество. Разпръснете препарата директно върху повърхността на третираната вода.

Опаковка: Контейнер 250g

Производител: ЖИВАС ООД

Технически характеристики

МАРКА: Живас Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хлорен дезинфектант за повърхности Санифорт таблета 250 гр
Вашата оценка:
img
Хлорен дезинфектант за повърхности Санифорт таблета 250 гр