Инсектицидна пура Philips Actinic BL TPX18W 600mm

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,20 лв.

Инсектицидна пура Philips 18W 600mm

SKU: 25874-1
Производител: PHILIPS
EAN: 8711500263254

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Мощна и ефективна защита от мухи, комари и други летящи инсекти инсектицидна пура Philips 18W 600mm

Инсектицидната пура Philips Actinic BL TPX18-24 представлява идеалното решение за ефективната борба с мухи, комари и други видове летящи инсекти във вашето домакинство или търговски обект. Инсектицидната пура се монтира в различни модели лампи против насекоми или така наречените инсектицидни лампи.

С мощност от 18 вата и дължина от (600мм), тази лампа успешно привлича повечето видове летящи насекоми, като ги кара да попаднат в инсектицидна лампа, която ги унищожава чрез токова решетка или леплива дъска.

Philips Actinic BL TPX18-24 от Philips има оптимизиран спектър, който привлича мухи, комари и други инсекти, като ги задържа в УВ-лампата. Независимо дали сте в ресторант, магазин, или дома си, тази инсектицидна пура осигурява защита от досадни летящи насекоми, като работи с всички инсектицидни лампи, които от говарят на размера и мошността на Philips Actinic BL TPX18-24

Инсектицидна пура Fhilips 18w>>Топ Цена>>

Кога трбва да сменим инсектицидната пура:

Смяната на инсектицидните лампи (пури) е важна, за да се поддържа ефективността на тези устройства в привличането и унищожаването на летящите насекоми. Ефективността на лампата намалява след изтичането на определения жизнен цикъл, винаги около 13000  часа. 

Безопасност и екологичност:

Тази инсектицидна лампа не излъчва вредни UV-B лъчи и е напълно безопасна за хората и домашните любимци. Тя отговаря на изключително високите стандарти за безопасност, което я прави подходяща за употреба в ресторанти, заведения за обществено хранене и промишлени среди. Инсектицидната пура няма защитно фолио.

Дълъг живот и икономия на енергия:

TPX18-24 предлага дълъг живот от средно 13000 часа живот, което означава, че вие няма да трябва да я сменяте често. Това спестява вашите време и пари, а също и намалява отпадъка. С ниска консумация на енергия, тази инсектицидна лампа съчетава мощност с икономичност. 

Технически характеристики

МАРКА: Philips Честотен обхват: BL 350-400 nm Интервал на работа: : 24/7 Начин на прилагане: в инсектицидна лампа Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: Диаметър :28 мм, Дължина: 595 мм, Цокъл: G13 Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура Philips Actinic BL TPX18W 600mm
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура Philips Actinic BL TPX18W 600mm Добави