Лепенки за лечение на ужилване от оси, пчели и стършели Bee Patch

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,00 лв.
SKU: 20369-1
Тегло: 0,020 кг.
Производител: Katadyn Германия
EAN: 5710391000002

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bee Patch

Описание и начин на употреба

Bee Patch Пластир за третиране на ужилвания от оси, стършели, пчели, земни пчели

Иновативни лепенки за третиране на ужилвания на оси, пчели, стършели и земни пчели. Пластирите служат за указване на първа помощ след ужилване , както при хора с алергия към ухапвания, така и при хора без алергия.

Всяка опаковка Bee Patch съдържа 5 броя лепенки за лечение на ужилване с диаметър 38 x 38 mm. Пластирите имат жълт цвят с две черни линии, които символизират действието им срещу ужилване от оси.

Надежден и иновативен продукт, който може да бъде полезен на всеки, който има някакъв достъп до жилещи насекоми, както при излед или разходка така и при провежда не борба с оси или стършели в дома и градината.

Лепенки за лечение на ужилване от оси и стършели BEE PATCH

Как действа:

Всеки пластир съдържа 220 mg захароза върху специална подложка за отстраняване на отровата от ужилване на оси, пчели и стършели. Лепенките създават осмоза съдържаща захароза, която не позволява на отровата на жилещите насекоми да премине през тялото. 

Как се използва:

Преди да залепите пластира, огледайте добре зоната на ужилване, ако има останало жило, което е забито в кожата трябва да го премахнете. За да активирате процеса на осмоза, преди да залепите пластира върху мястото на ужилване, трябва да добавите няколко капки вода. Комбинация та между захароза и вода, запечатана с пластир ще премахнат отровата на жилещите насекоми и ще намали болката и подуването. Нормалният сърбеж, който ще имате няколко дни след това, ще бъде избегнат.

Продукта може да бъде използван от диабетици след консултация с медицинско лице.

Колко дълго трябва да се използва пластирът?

Пластирът има ефект след 5 минути. За да премахнете възможно най-много отрова, трябва да оставите пластира за един час залепен върху зоната на ужилване. Пластира е за еднократна употреба!

Колко време мога да чакам, за да приложа пластира?

Важно е да поставите пластира върху кожата възможно най-скоро след ужилване. Ако не се лекува известно време, отровата ще се разпространи в кожата около зоната на ужилване и ще бъде трудно да се премахне отровата.

ВАЖНО!: Ако сте алергични към ужилвания на пчели, оси или стършели незабавно потърсете лекарска помощ

Технически характеристики

МАРКА: Bee Patch Площ на покритие: 38 x 38 mm Начин на прилагане: Залепва се върху зоната на ужилване Доза на приложение: Една лепенка за едно ужилване. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: оси, пчели, земни пчели, стършели Количество: 5 боря в опаковака Размери: 38 x 38 mm Комплекта съдржа: : 5 броя пластир за третиране на ужилване от оси и пчели Цвят: жълт Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лепенки за лечение на ужилване от оси, пчели и стършели Bee Patch
Вашата оценка:
img
Лепенки за лечение на ужилване от оси, пчели и стършели Bee Patch Добави
Може да имате нужда и от това: