Advion хлебарки гел 30гр Syngenta

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
81,99 лв.
Инсектициден гел за хлебарки Адвион Syngenta 100% ефект
SKU: 77896
Тегло: 0,300 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta
Купи заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Advion Инсектициден гел срещу хлебарки комплект 4 x 30гр Syngenta

Адвион е иновативен инсектициден гел предназначен за борба с хлебарки на закрито и открито. Препарата има висока ефективност и широк спектър на действие срещу хлебарки от всички видове най-вече тези, които се срещат на-често в домовете ни.

Препарата Advion гел срещу хлебарки е максимално безвреден към хора и домашни любимци, като същевременно е безмилостен унищожител на хлебарки. Инсектицида има бързо действие, като поразява нервната система на хлебарките.

Препарата е под формата на гел, опакован във спринцовка за по лесно и прецизно поставяне в трудоно достъпни зони. Нанася се на точки или ивици в зони или места с наличие на хлебарки или следи от тях. Продукта може да бъде закупен като еденична спринцовка от 30 гр Advion гел срещу хлебарки.

Препарата за хлебарки  има  така нареченият Хоризонтален трансфер  – уникален начин на действие, чрез предаване на препарата  от една хлебарка на друга или (повторен ефект) по този начин Адвион гел за хлебарки е в състояние да унищожи цялата популация от хлебарки в едно гнездо.

Гела против хлебарки е създаден по иновативна формула, като съставките му са предпочитани за консумация от хлебарките и не съдържа отблъскващи вещества(репеленти), които биха намалили ефекта от препарата. Поради ниската си токсичност гела е одобрен за употреба в помещения за храни и фуражи.

 

Препарат против хлебарки на ТОП ЦЕНА

 

Област на приложение на ADVION:

Адвион гел за хлебарки е предназначен за унищожаване на ориенталска хлебарка, Германска хлебарка, Американска хлебарка. Нанася се директно от спринцовката, чрез пистолети за инсектициден гел или пластмасово бутало. Гела се апликира  в пукнатини, цепнатини и точково около жилищни сгради, промишлени помещения, офиси, складове, търговски обекти, болници, училища, автобуси, влакове, училища.

 

Гел срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препарат за хлебарки Advion гел се предлага в готови за употреба туби по 30гр нанася се с пистолет или пластмасово бутало точково около местата, на които сте забелязали наличие на хлебарки. Инсектица може да бъде нанесен на точки или ивици в зависимост от мястото, на което го поставяте. 

Употреба на закрито: 

Преди да поставите гела за хлебарки огледайте внимателно зоните, в които сте забелязали хлебарки, за да може да прецените общото състояние на заселеност и местоположения на гнезда. Поставете препарата против хлебарки в близост до техните гнезда или пътища, по които преминават. Поставете гела за хлебарки далеч от достъп на деца и домашни любимци.

Гела може да бъде поставен директно в пукнатини, цепнатини, фуги или на различни по вид подложки, байтстейшъни или в капачки от минерална вода или безалкохолни напитки. Предимството на това да поставите препарата против хлебарки в подложка е, че няма да изцапате обработваната повърхност и премахването на гела след разрешаване на проблема с хлебарките ще бъде далеч по лесно.

Употреба на открито:

Преди употреба направете внимателен оглед на местата, които желаете да обработите с препарата за хлебарки поставете препарата точково на местата, от където хлебарките навлизат в сградата. По този начин правите активна бариера и блокирате достъпа на хлебарки до сградата.

Поставяйте гела на места не достъпни за деца и домашни любимци. Поставяйте гела около точките на проникване на хлебарки, например прозорци, врати, рампи, между строителни елементи, шахти или места, които служат като убежище на хлебарките.

Препарата унищожава, както възрастни хлебарки така и нимфи, хлебарките не умират веднага, което им дава възможността да се хранят необезпокоявано с отровата за хлебарки, след което да се върна в гнездото си и да пренесат примамката върху други индивиди. Леталният ефект настъпва забавено, нo за сметка на това цялото гнездо на хлебарките е унищожено.

Разходна норма:

При ниска плътност на хебарки: 0.2-0.5 гр/кв.м. Което означава минимум две/2/ точки гел на кв.м.
При висока заселеност с хлебарки: Нанесете минимум пет/5/ точки гел на кв.м 
Една точка гел с диаметър 5мм е приблизително 1гр.
Една точка с диаметър 10мм е приблизително 0.5 гр
Една тънка ивица с дължина 5см ш широчина 3мм  е приблизително 0.35гр
Количество на гел: 4 x 30гр всяка спринцовка.

 

Комплекта съдържа 4 броя Адвион гел против хлебарки x 30гр, Едно бутало за ръчно поставяне на гела, два броя апликатори за оформяне на прецизна точка от препарата за хлебарки АДВИОН.

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Syngenta АДВ:: Индоксакарб 0.06% Начин на прилагане: Прилага се директно от тубата, чрез пистолети за инсектициден гел или пластмасово бутало. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Предупреждение за опасности: Използвайте биоцидните препарати безопасно! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Ориенталска хлебарка, Американска хлебарк, аГерманска хлебарка Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. адвион
  Оценка:
  100%
  Гелчето е много ефикасно, препоръчала съм го на всички мой приятели за унищожаване на хлебарки в кухнята.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Advion хлебарки гел 30гр Syngenta
Вашата оценка:
img
Advion хлебарки гел 30гр Syngenta Добави