Солфак ЕВ50 BAYER Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, комари и щипалки.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
129,00 лв.

Солфак ЕВ50 широкоекранен инсектицид за контрол и унищожаване на хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, щипалки, комари и др.

SKU: 7092
Тегло: 1,000 кг.
Производител: BAYER-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Солфак ЕВ50 BAYER Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, комари и щипалки.

Солфак ЕВ50 препарат за борба с летящи и пълзящи насекоми представлява емулсия масло във вода, която съдържа 5 % цифлутрин. Емулгаторите във формулата капсулират активната съставка и малко количество разтворител. Резултатът е безмирисна течна концентрирана формула с много малък капацитет на дразнене. Няма възможни органични разтворители,които да направят формулата да мирише,да прави петна или да е запалима.

Препарат срещу хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци и комари на ТОП ЦЕНА

Солфак ЕВ50 препарат за унищожаване на широк спектър вредители има действие подходящо за контрол на различни видове насекоми, важни за общественото здраве, включително следните вредители: хлебарки, мравки, мухи, комари, бълхи, дървеници, молци, бръмбари, щурци и други. От препарата се приготвят водни разтвори и с тях се опръсква в зависимост от целевият вредител.

Препарата е Био-разграждащ се, не замърсява околната среда, на основата на вода, с минимално количество органичен разтворител за минимален риск от повреждане на повърхности, не оставя петна,не цапа и е без специфична миризма.

Съдържание на препарата за насекоми: АДВ: Цифлутрин 5% - силен инсектицид, от групата на синтетичните пиретроиди който има силно действие върху: хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, щипалки, комари.

Интервал между обработките: 8 седмици Третираните помещения  се освобождават от хора и животни всички предмети които имат контакт с препарата трябва да бъдат изнесени или покрити.

Време на въздействие и карантина: Време на въздействие върху насекомите 30мин. Достъп на хора и животни след 6-7 часа и добро проветрение.

Начин на употреба: 

Чрез аерозолно опръскване с ръчна или моторна пръскачка.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма и дози:

За летящи насекоми: 40-60мл. от препарата в 10л вода.

За пълзящи насекоми :80мл от препарата в 10л вода.

Покривна разходна норма: 50мл работен разтвор за 1кв.м или 10л от разтвора ще стигнат за 200кв.м

Производител : BAYER

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопасност
Разрешение на МЗ

МАРКА: ENVU АДВ:: Цифлутрин 5 g / 100 g Начин на прилагане: Чрез опръскване с ръчна или моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: За летящи насекоми: 40-60 мл. от препарата в 10 литра вода. За пълзящи насекоми : 80 мл. от препарата в 10 литра вода. Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, комари и щипалки. Количество: 1 л. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Солфак ЕВ50 BAYER Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, комари и щипалки.
Вашата оценка:
img
Солфак ЕВ50 BAYER Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, мухи, молци, комари и щипалки.