Уред против къртици и полевки Mini Gardigo

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
27,80 лв.

Защита от къртици на двора и градината GARDIGO Mole Repellent

SKU: 70018
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260664812173

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Малък и мощен уред против къртици GARDIGO Mole Repellent Mini

GARDIGO Mole Repellent Mini е малък, но изключително мощен уред, предназначен за ефективна борба с къртици, сляпо куче и полевки в двора и градината. Изработен е от висококачествена ABS пластмаса, която осигурява издръжливост и дълготрайност.

Неговият тънък и елегантен дизайн позволява уредът да бъде поставен в тревата, като по този начин остава почти незабележим в градината. Устройството излъчва ултразвукови вибрации с честота от 400Hz, които се разпространяват в земята и ефективно прогонват подземните гризачи от защитена площ до 700 кв.м. Освен това, разполага с удобна вградена ON/OFF функция в капака, което значително улеснява управлението му.

Уред против къртици за защита на двора и градината

Принцип на Действие и Ефективност

Уредът работи на принципа на ултразвук, който се превръща във вибрации, когато е забит в земята. Къртиците, сляпите кучета и други подземни гризачи, въпреки слабо развитото си зрение, имат изключително силно развит слухов апарат.

Ултразвуковите вибрации, които уредът излъчва, са специално проектирани да бъдат неприятни за тези животни, като по този начин ги прогонва от защитената зона. Уредът излъчва вибрации за 2 секунди, последвани от 32 секунди почивка, което осигурява постоянно и ефективно действие.

Оптимално Разположение и Предпазни Мерки

Важно е да се отбележи, че ефективността на уреда може да бъде ограничена от вкопани препятствия като огради, пътеки или основи на сгради. За максимална ефективност се препоръчва уредът да бъде поставен в централната част на защитаваната площ и възможно най-далеч от такива препятствия. Също така, е важно да не се забива уредът в земята с чук или друг твърд предмет, за да се избегне повреждането му.

Употреба и Поддръжка на GARDIGO Mole Repellent Mini

Инсталиране на Уреда

  1. Подготовка за Инсталиране: Преди да поставите уреда в земята, изберете подходящо място в градината, където има активност на къртици или други подземни гризачи. Уверете се, че мястото е равно и далече от големи препятствия като камъни или корени.

  2. Поставяне на Батерии: Отворете уреда като развиете капачката в посока обратна на часовниковата стрелка. Внимателно извадете вътрешната част и поставете две стандартни алкални батерии 1.5V АА, като се уверите, че са поставени правилно спрямо полярността.

  3. Активиране на Уреда: След като поставите батериите, върнете вътрешната част обратно и завийте капачката в посока по часовниковата стрелка, докато стегнете добре. Това активира уреда.

Поставяне на Уреда в Земята

  1. Избор на Местоположение: Намерете подходящо място в градината, където уредът ще бъде най-ефективен. Препоръчително е да го поставите в центъра на защитаваната площ и далеч от препятствия като огради, пътеки и основи на къщи.

  2. Забиване в Земята: Внимателно забийте уреда в земята, като се уверите, че е стабилен и вертикален. Избягвайте използването на твърди предмети като чук за забиване, тъй като това може да увреди устройството.

Поддръжка и Замяна на Батерии

  1. Редовна Проверка и Поддръжка: Редовно проверявайте уреда за наличие на замърсявания или повреди. Почиствайте външната част с мека кърпа, като избягвате използването на абразивни почистващи средства.

  2. Замяна на Батерии: При забележимо намаляване на ефективността на уреда, което може да се дължи на изчерпване на батериите, заменете ги с нови. Обикновено е препоръчително да проверявате батериите веднъж на няколко месеца, в зависимост от използването и качеството на батериите.

Важни Съвети за Ефективност

  • Използвайте Няколко Уреда за По-Голяма Площ: Ако дворът или градината е голяма или разделена с препятствия, може да се наложи използването на няколко уреда, за да се покри

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Площ на покритие: 700 кв.м Честотен обхват: Приблизително 400Hz Звуково налягане: Под 100 dB Интервал на работа: : 2 сек. ВКЛ. / 32 сек. ИЗКЛ Батерии: 2x1,5 V AA батерии (не са включени) Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, полевки, сляпо куче Цвят: Черен Размери: 4,5 х 22,5 х 4,2 см Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против къртици и полевки Mini Gardigo
Вашата оценка:
img
Уред против къртици и полевки Mini Gardigo Добави