Ултразвуков уред против мишки и плъхове комплект 2бр без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
42,00 лв.

Електронен уред против мишки и плъхове 2 x 25 кв.м

SKU: 266986
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уреди с ултразвук прогонващ мишки и плъхове комплект 2 броя Gardigo 66986

Комплект от два ефективни уреди за прогонване на мишки и плъхове от помещения, всеки един от тях защитава площ до 25 кв.м. Мишките и плъховете имат изключително чувствителен слух и реагират на високите честоти излъчвани от електрическият уред за прогонване на гризачи.Вредителите се чувстват силно обезпокоени и не сигурни в среда, която има излъчване на ултразвук против гризачи.

Те престават да се хранят и размножават, като след известно време напускат зоните, в които са поставени уредите за прогонване на мишки и плъхове. Електрическите уреди за прогонване на гризачи започват да действат веднага и развиват максималният си ефект в рамките на 14 дни през това време активността на вредителите може да бъде повишена, това е нормално те търсят начин да напуснат помещението, в което са се заселили.

В редки случай ефекта на електрическите уреди за прогонване на гризачи може да отнеме повече време, това зависи от индивидуалната специфика на всеки един обект основни фактори са числеността на вредителите и вида на помещенията, в които поставяте всяко едно устройство за гонене на мишки и плъхове. Може да закупите уреда и самостоятелно от един брой

Комплект от два броя уреди с ултразвук срещу мишки, плъхове и гризачи

Употреба на машинките против мишки и плъхове:

Gardigo 66986 е устройство за прогонване на мишки и плъхове, генерира ултразвук с честота от 35 000 Hz, която не се усеща от хората но създава проблем на гризачите в резултат, на което те избягват тези зони, а в последствие ги напускат и не се завръщат повече там.Това което трябва да направите е да включите в контакта ултразвуковото устройство - лесно, удобно и по никакъв начин не напомнящо за себе си!

ВАЖНО!: Когато позиционирате уреда за защита от гризачи трябва да знаете, че пред него не трябва да има нищо. Тъй-като всяко препятствие спира разпространяването на ултразвуковият сигнал съответно и защитата на помещението. Поставете уредите за прогонване на мишки така, че да гледат към най-широката част на помещението така ултразвука ще се разпространи в всички зони от стаята и ефекта ще бъде максимален.

Инструкции за безопасност

• Почиствайте устройството против мишки и плъхове по начин упоменат в инструкцията за употреба.
• Устройството работи с параметри на напрежението 220 - 240 V ~; 50 - 60 Hz точно такива каквито са в България.
• Не ремонтирайте сами устройството против гризачи.
• Това устройство е само за вътрешна употреба.
• Уредът трябва да бъде защитен от влага, прекомерни студ и топлина.
• Това устройство може да се използва от деца над 8-годишна възраст и лица с намалени физически, сетивни или умствени способности или липса на опит, ако са били наблюдавани или инструктирани предварително.
Въпреки че хората не чуват излъчвания сигнал е възможно много рядко да се усеща звуково налягане, при по-дълга употреба.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 25 кв.м всеки Честотен обхват: 35 000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 ° C до + 50 ° C и ≤ 90% R.H. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки,плъхове, гризачи Размери: 6,5 x 6,5 x 6,8см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Комплекта съдржа: : два броя ултразвукови уреди Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. мишки
    Оценка:
    100%
    Поръчах по телефона - бяха много любезни и получих пратката още на следващия ден,Благодаря

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против мишки и плъхове комплект 2бр без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против мишки и плъхове комплект 2бр без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986 Добави