Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1

В наличност
4 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
35,00 лв.
Електронен уред против гризачи, мишки, плъхове и съсели защита до 100-120 кв
SKU: 116220
Тегло: 0,150 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581014

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Електромагинтен уред срещу мишки и плъхове PEST X REPEL PR 220.1 

PEST X REPEL PR 220.1 представлява електронен уред против гризачи, който излъчва електромагнитни вълни. Неговото действие е свързано с факта, че променя съществуващото електромагнитно поле около окабеляването и електроинсталацията. По този начин, чрез кабелите, се разпространява вълната, която е силно отблъскваща срещу мишки и плъхове. PEST X REPEL PR 220.1 е ефективно средство за прогонване, защото действа на нервната система на гризачите, нарушава възможността им за размножаване, както и влияе дразнещо върху слуховия апарат. В резултат от получените вредни импулси, помещенията, която охранявате с електронния уред, става непоносима за гризачите и те напускат местообитанието си. PEST X REPEL PR 220.1 не убива животните и не им причинява болка, а силно раздразнение, паника и страх, което пречи на изпълнението на жизнените им функции. След преустановяване на храненето и размножаването, те напускат охраняемата площ и не се завръщат вече.

Устройството разполага с голяма мощност. Именно поради тази причина е ефикасно средство в борбата срещу вредителите. До голяма степен, действието и ефективността на работата с електронния уред, се дължат на честотата и вида на електромагнитните импулси. Гризачите са известни със своята възприемчивост и пригодяване към различни условия. Производителите са съобразили това и поради тази причина импулсите се променят постоянно. Така вредителите не могат да привикнат към действието на електронния уред.

Освен срещу гризачи, PEST X REPEL PR 220.1 действа и срещу някои насекоми, като мравки и паяци. Присъствието на устройството може да намали плътността на популацията на тези насекоми, като едновременно с това прогони гризачите.

Уред с електромагнит срещу гризачи

Превантивни мерки:

На първо място трябва да предприемете мерки, които да възпрепятстват появата на мишки и плъхове на вашата територия. Най-важните действия, които трябва да предприемете, в комбинация с използването на PEST X REPEL PR 220.1, е поддържането на добра хигиена, изхвърляне на хранителните и битовите отпадъци. Не бива да оставяте храни на открито, както и разпилени в шкафове.

За да ускорите ефекта от използването на електронния уред, е необходимо да осигурите изходи за вредителите, след като електромагнитните вълни започнат да действат на нервната им система и физиологичните функции. Когато се уверите, че всички неканени гости са напуснали вашата територия и не срещате нови такива, е важно всички дупки, пролуки, пукнатини да бъдат затворени. За да бъдете сигурни, че територията ви ще остане необезпокоена от вредителите, е важно да държите PEST X REPEL PR 220.1 включен

Начин на употреба:

За да бъде задействан работният режим на електронния уред, е важно да му осигурите електрозахранване. Необходим е контакт с напрежение от 220 V. След включване на PEST X REPEL PR 220.1 ще разберете, че електронният уред работи, когато индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично. Консумацията на електроенергия, която се получава, вследствие от използването на устройството, е минимална, защото то е икономично. За пълноценно действие не изключвайте апарата от електрозахранването. Важно за дълготрайността и функционалността на електромагнитното устройство, е да го държите далеч от пряка слънчева светлина или от контакт с вода. 

За да постигнете максимален ефект от използването на PEST X REPEL PR 220.1 срещу плъхове и мишки, е добре да го позиционирате в близост от електроразпределителното табло на жилището. По този начин, електромагнитната вълна се разпространява по окабеляването в цялото жилище и се разпределя равномерно. Това води до ускорено премахване на вредителите от вашата охраняема площ

Важно: Устройството за защита от вредители действа само на места, където има електрозахранване и окабеляване, които са на закрито. Причините за това се коренят във факта, че електромагнитната вълна се излъчва по самите кабели. Ако искате да съхраните своя двор или градина от гризачи, можете да се насочите към по-подходящи устройства, които са предназначени за комбинирана употреба на открито и закрито. Апаратът е предвиден за работа само в закрити помещения.

Ако използвате удължители, а не включвате устройството директно в контакта, силата на електромагнита намалява, което понижава и ефективността срещу мишки и плъхове, както и шансовете за тяхното прогонване.

Ако изключите електронния уред от електрозахранването след прогонването на вредителите, те могат отново да се завърнат.

Време за действие

Ефектът от използването на PEST X REPEL PR не идва веднага. Можете да забележите отсъствието на вредителите след първата седмица, а след 12-14 дни от първоначалната употреба, всички представители на мишките и плъховете ще са напуснали територията ви.

Възможно е през това време да забележите повишена активност на гризачите. Това се дължи на самите електромагнитни вълни, които предизвикват паника сред тях и ги карат да напускат своите укрития. За максимален ефект можете да комбинирате устройството с други възможни средства за премахване на гризачите от дома ви.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 100 -120 кв.м Интервал на работа: : Непрекъснат Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Външен Технология: Електромагнит Цвят: Черен Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1
  Оценка:
  80%
  За сега работи добре дано изгони патканите от покрива

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1 Добави
Може да имате нужда и от това: