img

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1

В наличност
4 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
35,00 лв.
Добави
Електронен уред против гризачи, мишки, плъхове и съсели защита до 100-120 кв
SKU: 116220
Тегло: 0,150 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581014

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Електромагинтен уред срещу мишки и плъхове PEST X REPEL PR 220.1 

Електромагнитният електронен уред против гризачите променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията, което има силно отблъскващо действие върху всички видове гризачи/мишки и плъхове/. Този електронен уред за защита от гризачи действа на слуховия апарат и нервната система на гризачите прави ги не спокойни.

Електронният уред против гризачи PR 220.1 нарушава жизнените функции на гризачите мишки и плъхове и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ от електронното устройство за защита от мишки и плъхове.

Формата и честотата на електромагнитните импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към уред против гризачи. Електронният уред против гризачи PR 220.1 намалява плътността на някои видове вредни насекоми, мравки и паяци.

Уред с електромагнит срещу гризачи

Превантивни мерки и използване на електромагнит срещу гризачи:

Това, което благоприятства появата на мишки, плъхове и други видове гризачи са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще избегнете не желано присъствие на мишки, плъхове и въобще гризачи. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно.

Добре е преди използването на електронния уред против гризачи да осигурите изходи за оттегляне на гризачите от помещенията в които е поставен уреда за защита от гризачи. Така ще ускорите ефекта от устройството против гризачи.

След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на електромагнитният уред за борба с гризачи.

Инструкции за употреба :

Включете уреда против мишки и плъхове в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда против гризачи. Оставете уреда против гризачи да работи постоянно - консумацията е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете електромагнитното устройство против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

Как да постигнем максимален ефект:

Включете уреда против гризачи в близост до разпределителното електротабло обикновено е разположено в коридора на жилището) - така въздействието на уреда против гризачи се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения.


Уредът за защита от гризачи е ефективен само за помещения, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация. За помещения, които не са окабелени с електроинсталация трябва да се използват ултразвуковите уреди за борба с гризачи модели PR-500,3 PR-220.4, PR-220.5.


Не използвайте удължители при включване на електронния уред против гризачи- това намалява ефекта на прогонване на гризачите.

След постигане на желания ефект от електронния уред за защита от гризачи, не изключвайте устройството. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

Очакван ефект:

Първоначалният ефект електронният уред против гризачи се проявява след 12-14 дни а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите.

Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни гризачите/мишки и плъхове/ напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства против гризачи (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект в борбата с гризачите мишки и плъхове.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 100 -120 кв.м Интервал на работа: : Непрекъснат Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Външен Технология: Електромагнит Цвят: Черен Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1
  Оценка:
  80%
  За сега работи добре дано изгони патканите от покрива

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: