Телефон 0879 400 500

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1

Цена (с ДДС):
35,00 лв.
В наличност
Брой:
Електронен уред против гризачи, мишки, плъхове и съсели защита до 100-120 кв
Характеристики

Артикулен номер: 116

Тегло: 0.2000

Производител: Pest-X-Repel

Сподели

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.1 

Принципи на работа на електронния електромагнитен уред против гризачи:

Електромагнитният електронен уред против гризачите променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията, което има силно отблъскващо действие върху всички видове гризачи/мишки и плъхове/. Този електронен уред за защита от гризачи действа на слуховия апарат и нервната система на гризачите прави ги не спокойни. Електронният уред против гризачи PR 220.1 нарушава жизнените функции на гризачите мишки и плъхове и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ от електронното устройство за защита от мишки и плъхове. Формата и честотата на електромагнитните импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към уред против гризачи. Електронният уред против гризачи PR 220.1 намалява плътността на някои видове вредни насекоми - мравки, паяци.

Профилактични мероприятия с електронен уред против гризачи:

Това, което благоприятства появата на мишки, плъхове и други видове гризачи са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще избегнете не желано присъствие на мишки, плъхове и въобще гризачи. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на електронния уред против гризачи да осигурите изходи за оттегляне на гризачите от помещенията в които е поставен уреда за защита от гризачи. Така ще ускорите ефекта от устройството против гризачи. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковият и електромагнитният уред за борба с гризачи.

Инструкции за употреба :

Включете уреда против мишки и плъхове в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда против гризачи. Оставете уреда против гризачи да работи постоянно - консумацията е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете електромагнитното устройство против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

Внимание: За максимален ефект на уреда против гризачи спазвайте следните изисквания:

- Включете уреда против гризачи в близост до разпределителното електротабло обикновено е разположено в коридора на жилището) - така въздействието на уреда против гризачи се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения.
- Уредът за защита от гризачи е ефективен само за помещения, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация. За помещения, които не са окабелени с електроинсталация трябва да се използват ултразвуковите уреди за борба с гризачи модели PR-500,3 PR-220.4, PR-220.5.
- Не използвайте удължители при включване на електронния уред против гризачи- това намалява ефекта на прогонване на гризачите.
- След постигане на желания ефект от електронния уред за защита от гризачи, не изключвайте устройството. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

Очакван ефект от електронния уред против гризачи:

Първоначалният ефект електронният уред против гризачи се проявява след 12-14 дни а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни гризачите/мишки и плъхове/ напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства против гризачи (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект в борбата с гризачите мишки и плъхове.

Ефективен за борба с гризачи мишки, плъхове, съсели без използване на отрова.

Технически данни: 
Захранващо напрежение: 220V/50Hz
Консумирана мощност: 7W
Ефективна площ: 100-120 кв.м.

Произход: България
Гаранция 12м.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: