Еffect спрей против летящи и пълзящи насекоми 400мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
8,90 лв.
Еffect универсален спрей 400мл унищожава хлебарки, мравки, мухи, комари и др.
SKU: 40023
Тегло: 0,400 кг.
Производител: UNICHEM Словения

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

EFFECT универсален спрей за унищожаване на мухи, комари, хлебарки, мравки, молци.

Универсален препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми хлебарки, мравки, мухи, молци и други. Спрея е готов за употреба, има Ултра силна формула за унищожаване на насекоми с доказан ефект. Формула, която има бързо действие и остатъчен ефект до 4 седмици при борба с насекоми. Препарата може да се използва както на закрито така и на открито има мирис на цитруси.

Универсален инсектициден спрей EFFECT на ТОП ЦЕНА

Употреба на спрея против мухи, комари, хлебарки, мравки, молци:

Както всички аерозолни препарати така и този е под налягане и е с вместимост 400мл. Преди употреба разклатете добре продукта, винаги съхранявайте спрея във вертикално положение.

Борба с мухи, комари, молци:

Напръскайте от спрея добре във всички посоки ако третирате затворени помещения с препарата против мухи,комари, молци изчакайте поне 20 минути преди да използвате помещението. Ако третирате против мухи на открито напръскайте повърхностите на които мухите кацат. Не пръскайте върху хранителни продукти или посуда.

Борба с пълзящи насекоми хлебарки, мравки:

Напръскайте директно в гнездата или укритията на насекомите от разстояние 30см, препарата ще ги унищожи веднага.Да не се използва в големи количества и по начин, несъвместим с предназначението. За вътрешна употреба, както и на открито. Препарата не се пръска върху хора, домашни животни, храна, прибори за готвене и други подобни. Време за проветрение след напръскване с препарата 20 минути. Повторете третирането при нужда. Ако проблемът продължава, потърсете Microtech CS Effect®

Допълнителна информация: 

Биоцидът трябва да се използва със специални предпазни мерки. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби.

Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини). Преди употреба използвайте етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда.

Санитарни разрешителни се изпращат от продавача по изрична молба на клиента, изпратена по електронна поща или чрез съобщение

Технически характеристики

МАРКА: Effect АДВ:: Перметрин 0,1 g / 100 g. Тетраметрин 0,3 g / 100 g Начин на прилагане: Пръскане Антидот: Симптоматично Предупреждение за опасности: Използвайте биоцидните препарати безопасно! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: хлебарки, мравки, молци, комари и други Количество: 400 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Еffect спрей против летящи и пълзящи насекоми 400мл
Вашата оценка:
img
Еffect спрей против летящи и пълзящи насекоми 400мл