Телефон 0879 400 500

Еffect спрей против летящи и пълзящи насекоми 400мл

Цена (с ДДС):
8,90 лв.
Неналичен
Еffect универсален спрей 400мл унищожава хлебарки, мравки, мухи, комари и др.
Характеристики

Артикулен номер: 40023

Тегло: 0.4000

Производител: UNICHEM Словения

Сподели

EFFECT универсален спрей за унищожаване на мухи, комари, хлебарки, мравки, молци.

Универсален препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми хлебарки, мравки, мухи, молци и други. Спрея е готов за употреба, има Ултра силна формула за унищожаване на насекоми с доказан ефект. Формула, която има бързо действие и остатъчен ефект до 4 седмици при борба с насекоми. Препарата може да се използва както на закрито така и на открито има мирис на цитруси.

Употреба на спрея против мухи, комари, хлебарки, мравки, молци:

Както всички аерозолни препарати така и този е под налягане и е с вместимост 400мл. Преди употреба разклатете добре продукта, винаги съхранявайте спрея във вертикално положение.

Борба с мухи, комари, молци: Напръскайте от спрея добре във всички посоки ако третирате затворени помещения с препарата против мухи,комари, молци изчакайте поне 20 минути преди да използвате помещението. Ако третирате против мухи на открито напръскайте повърхностите на които мухите кацат. Не пръскайте върху хранителни продукти или посуда.

Борба с пълзящи насекоми хлебарки, мравки: Напръскайте директно в гнездата или укритията на насекомите от разстояние 30см, препарата ще ги унищожи веднага.Да не се използва в големи количества и по начин, несъвместим с предназначението. За вътрешна употреба, както и на открито. Препарата не се пръска върху хора, домашни животни, храна, прибори за готвене и други подобни. Време за проветрение след напръскване с препарата 20 минути. Повторете третирането при нужда. Ако проблемът продължава, потърсете Microtech CS Effect®

Активно вещество: Перметрин 0,1 g / 100 g. Тетраметрин 0,3 g / 100 g

Препарат за борба с: хлебарки, мравки, молци, комари и др.

Допълнителна информация: Биоцидът трябва да се използва със специални предпазни мерки. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби.

Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини). Преди употреба използвайте етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда.

Санитарни разрешителни се изпращат от продавача по изрична молба на клиента, изпратена по електронна поща или чрез съобщение

Количество: 400мл

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител:  Unihem Словения

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: