Отрова за мишки и плъхове Ратимор пелети 10кг

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
120,75 лв.
Ratimor гранула, червена отрова за мишки и плъхове 10кг
SKU: 220230
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Ратимор гранула отрова за мишки и плъхове 10 кг

Ратимор е суха зърнена примамка, предназначена за борба с гризачите( мишки и плъхове), представена под формата на червени пелети. Тази примамка се отличава с изключително апетитен и вкусен вид, който привлича гризачите и ги привежда до поглъщането на отровата. Това е ключовата причина за ефективността на Ратимор гранула при борбата с мишки и плъхове.

Ратимор пелети представляват висококачествена и мощна отрова за мишки а също така и за плъхове. Тя се използва в закрити помещения и около сградите, предимно в дератизационни тунели. Този продукт предоставя ефективен и надежден начин за контрол на гризачите и е подходящ за професионални цели в борбата с тях.

Червена отрова за мишки Ratimor Пелета 10 кг

 

Как се използва:

Готова за употреба червена отрова за мишки и плъхове под формата на пелети. Препарата против гизачи се постравя в дератизационен тунел с ключ, който се прикрепва към земята чрез лепило или винтове, точно както се прави със всяка една силна отрова за мишки и плъхове.Това е необходимо за да не може отровата за мишки и плъхове да бъде разпиляна в околната среда и по този начин да пострадат нецелеви обекти, като домашни любимци и хора. Вече заредените дератизационни тунели се поставят на места, на които сте забелязали активност и наличие на гризачи. Залагайте дератизационните тунели и кутии в близост до стени и входове или на места, на които сте забелязал да преминават гризачи.

Разходна норма и дозиране:

Когато използвате като отрова за мишки: При висока заселеност 40гр от препарата в дератизационен тунел през 2м. При ниска заселеност 40гр от продукта през 5м
Когато използвате като отрова за плъхове: При виска заселеност 200гр от препарата в дератизационен тунел през 5м. При ниска заселеност 200гр през 10м.

 

Отровните точки против мишки и плъхове се проверяват през 7-10 дни.При изядена повредена или замърсена отрова за мишки и плъхове препарата се допълва или заменя с нов. Родентицида не е предназначен за постоянна употерба третирането против мишки и плъхове не трбва да продължава повече от 35 дни. След изтичане на периода всички остатъци от отровата за гризачи, трябва да бъдат събрани и почистени.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини)

GHS Пиктограма

Червена отрова за мишки и плъхове РАТИМОР

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Бромадиолон 0,5% /100gr. Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Гранула Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 10 кг Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. +++
  Оценка:
  100%
  stava za mishki i plahove

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Ратимор пелети 10кг
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Ратимор пелети 10кг Добави