Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове Ратимор пелети 10кг

Цена (с ДДС):
115,00 лв.
В наличност
Брой:
Ratimor гранула, червена отрова за мишки и плъхове 10кг
Характеристики

Артикулен номер: 220230

Тегло: 10.0000

Производител: Великобритания

Безплатна доставка

Сподели

Ратимор гранула отрова за мишки и плъхове 10 кг

Ратимор е суха зърнена примака против гризачи под формата на червени пелети.Препарата е изключително вкусен и апетитен за гризачите това и причината за неговата ефективност при борба с мишки и плъхове. Ратимор пелети е изключително качествена и силна отрова за мишки, а също така и отрова за плъхове. Ратимор пелети се използва в закрити помещения и около сградите в дератизационни тунели.

Начин на употреба:

Готова за употреба червена отрова за мишки и плъхове под формата на пелети. Препарата против гизачи се постравя в дератизационен тунел с ключ, който се прикрепва към земята чрез лепило или винтове, точно както се прави със всяка една силна отрова за мишки и плъхове.Това е необходимо за да не може отровата за мишки и плъхове да бъде разпиляна в околната среда и по този начин да пострадат нецелеви обекти, като домашни любимци и хора. Вече заредените дератизационни тунели се поставят на места, на които сте забелязали активност и наличие на гризачи. Залагайте дератизационните тунели и кутии в близост до стени и входове или на места, на които сте забелязал да преминават гризачи.

Разходна норма и дозиране:

Когато използвате като отрова за мишки: При висока заселеност 40гр от препарата в дератизационен тунел през 2м. При ниска заселеност 40гр от продукта през 5м

Когато използвате като отрова за плъхове: При виска заселеност 200гр от препарата в дератизационен тунел през 5м. При ниска заселеност 200гр през 10м.

Отровните точки против мишки и плъхове се проверяват през 7-10 дни.При изядена повредена или замърсена отрова за мишки и плъхове препарата се допълва или заменя с нов. Препарата не е предназначен за постоянна употерба третирането против мишки и плъхове не трбва да продължава повече от 35 дни. След изтичане на периода всички остатъци от отровата за гризачи, трябва да бъдат събрани и почистени.

Вид на препарата: гранула против гризачи
Разфасофка: 10кг
Активно вещество: Бромадиолон 0,5% /100gr.
Производител: Unihem Великоритания

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини)

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: