Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове 5кг PelGar

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
115,00 лв.
Родекс Октаблок восъчни блокчета за борба и унищожаване на гризачи - мишки и плъхове.
SKU: 500738
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове Rodex oktablok 5кг

Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е смес от зърно, брашно, захар, восък и аромати. Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е влагоустойчив препарат, подходящ за дератизация на канали, шахти и влажни помещения. Родентицида е лесен за дозиране и работа поради факта, че е под формата на блокчета.

Продукта има дупка за поставяне в кутии или за окачване с тел (използва се при канална дератизация). Въпреки това, че родентицида е облечен в парафин той остава силно привлекателен и гризачите консумират примамката.

Този вид парафинови блокчета са изключително подходящи за поставяне във влажни помещения или канализационни тръби или шахти. Също така може да бъде използвам през есенно зимният сезон за външна бариерна дератизация, тъй-като е по стабилен при влажно време.

Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове

Предназначение на отровата за мишки и плъхове:

Родекс Октаблок е ефикасна отрова за борба с гризачи плъхове и мишки на закрито и открито, както и в канализационната мрежа или влажни и мокри пространства и помещения.

Начин на прилагане:

Отрова за мишки и плъхове се залага се в дератизационни кутии или панички на места, където има активност на гризачи/мишки и плъхове/. Прилага се “импулсна техника” — след първоначалното залагане се изчаква 8-10 дни и тогава се залага повторно (не се до зарежда, едно ядене убива всички мишки и плъхове).

Стандартна доза на отровата за гризачи родекс:

Залагане на отрова за мишки: до 2 блокчета от препарата през 2-5 метра.
Залагане на отрова за плъхове: до 10 блокчета от препарата през 5-10 метра.
Залагане на отрова в канализационната мрежа: до 10 блокчета на отровна точка.

 

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини)

GHS Пиктограми

Родекс октаблок срещу гризачи

 

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително
MSDS
Етикет

МАРКА: Pelgar АДВ:: 0.05 г/кг бромадиолон 0.01 г/кг денатониум бензоат Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Доза на приложение: Против мишки: до 2 блокчета от препарата през 2-5 метра.Против плъхове: до 10 блокчета от препарата през 5-10 метра. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на парафиновият блок червен Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове 5кг PelGar
Вашата оценка:
img
Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове 5кг PelGar Добави