img

Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове 5кг PelGar

В наличност
Цена (с ДДС):
115,00 лв.
Добави
Родекс Октаблок восъчни блокчета за борба и унищожаване на гризачи - мишки и плъхове.
SKU: 500738
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: PELGAR

Описание и начин на употреба

Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове под формата на парафинови блкчета 5 кг.

Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е смес от зърно, брашно, захар, восък и аромати. Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е влагоустойчив препарат, подходящ за дератизация на канали, шахти и влажни помещения. Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е лесен за дозиране и работа препарат отрова за гризачи.Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове има дупка за поставяне в кутии или за окачване с тел. Родекс Октаблок отрова за мишки и плъхове е силно привлекателен и подходящ дори за складове за зърно, мелници и ферми дератизационен препарат с основна цел унищожаване на гризачи.

Предназначение на отровата за мишки и плъхове Родекс Октаблок:

Родекс Октаблок е ефикасна отрова за борба с гризачи плъхове и мишки на закрито и открито, както и в канализационната мрежа или влажни и мокри пространства и помещения.

Начин на прилагане на отровата за мишки и плъхове Родекс:

Отрова за мишки и плъхове се залага се в дератизационни кутии или панички на места, където има активност на гризачи/мишки и плъхове/. Прилага се “импулсна техника” — след първоначалното залагане се изчаква 8-10 дни и тогава се залага повторно (не се до зарежда, едно ядене убива всички мишки и плъхове).

Стандартна доза на отровата за гризачи родекс:

Залагане на отрова за мишки: до 2 блокчета от препарата през 2-5 метра.
Залагане на отрова за плъхове: до 10 блокчета от препарата през 5-10 метра.
Залагане на отрова в канализационната мрежа: до 10 блокчета на отровна точка.

Активно вещество на отровата за гризачи Родекс Октаблок

0.05 г/кг бромадиолон
0.01 г/кг денатониум бензоат

Вид на препарата против гризачи: Восъчни блокчета против гризачи по 20 гр.

Количество:5кг

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини)

Производител: PelGar International Ltd. United Kingdom

 

Технически характеристики

Тегло: 5.000000 Документи:

Санитарно разрешително
MSDS
Етикет

МАРКА: PELGAR АДВ:: 0.05 г/кг бромадиолон 0.01 г/кг денатониум бензоат Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Доза на приложение: Против мишки: до 2 блокчета от препарата през 2-5 метра.Против плъхове: до 10 блокчета от препарата през 5-10 метра. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на парафиновият блок червен Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Родекс октаблок отрова за мишки и плъхове 5кг PelGar
Може да имате нужда и от това: