Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни с захранване на ток и батерии CH360

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-16%
Промо цена 99,72 лв. Редовна цена 120,00 лв.

Мощен ултразвков уред с три колни и двойно захранване с ток и батерии. За защита от мишки, плъхове,съсели, белки, лисици, диви свине и други.

SKU: CH360
Производител: EU
EAN: 5903816642370
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Мощен ултразвуков уред против гризачи и диви животни за индустриална и домашна употреба CH360

Устройството CH360 е специално проектирано за борба с разнообразни гризачи и диви животни, като се фокусира върху ефективното въздействие върху тяхната нервна система чрез излъчване на променливи ултразвуци. Тази технология се оказва особено ефективна срещу широк кръг от животни, като мишки, плъхове, съсели, белки, невестулки, лисици и много други.

Като кара вредните гризачи и дивите животни да избягват защитените области и предотвратява тяхното присъствие в близост до уреда. Така, CH360 осигурява мощна защита на големи площи, като предлага един от най-добрите начини за превенция и контрол на гризачи и диви животни в различни среди.

Устройството е изключително подходящо както за домашна, така и за индустриална употреба, благодарение на своята висока ефективност и способността да покрива големи територии. С площ на защита от 2500 кв.м, CH360 е идеален за големи пространства, където борбата с гризачи и диви животни може да бъде предизвикателство.

Мощен ултразвуков уред с батерии и ток против гризачи и диви животни

Площ на защита и мощност

С площ на защита от 2500 кв.м, CH360 е изключително подходящ за разнообразни приложения, като еднакво ефективен както в домашни условия, така и в индустриални среди. Тази широка площ на покритие прави устройството идеално за използване в големи открити пространства, както и в обширни закрити помещения като складове, индустриални халета или големи жилищни сгради. То е особено ефективно в предотвратяването на навлизането и заселването на гризачи и диви животни в защитените области.

Устройството се отличава със своите големи професионални ултразвукови високоговорители, който включват три високоговорителя с размери 3 х 40 мм. Тази конфигурация осигурява не само широко, но и изключително мощно покритие, което усилва ефекта на ултразвуковите вълни. Благодарение на тези мощни високоговорители, CH360 успешно генерира ултразвукови честоти, които са неприятни за гризачите и дивите животни, като по този начин ги кара да избягват обработените зони. Това прави уреда изключително подходящ за места, където гризачите представляват постоянен проблем, като селскостопански обекти, паркинги, градини, както и в градски условия, където наличието на гризачи може да предизвика значителни проблеми и увреждания на имоти или стоки.

Така CH360 се утвърждава като мощно и ефективно решение за контрол на популацията на гризачи и диви животни в разнообразни среди, като предлага широк спектър от приложения и гарантира сигурност и защита на обширни площи.

Свойства и характеристики на ултразвука в уреда за отблъскване на вредители

Основни свойства на ултразвука

 • Променливи Сигнали: Ултразвукът, използван от уреда, варира в честота 10 kHz-75 kHz - част от него е недоловима за човешкото ухо, докато друга част може леко да се улови.
 • Високочестотни Вълни: Ултразвукът е вълна с висока честота, която е ефективна за прогонване на гризачи и насекоми, като създава неприятно усещане за тях.

Отражение и Абсорбция

 • Отражение: Ултразвуковите вълни се отразяват ефективно от гладки и твърди повърхности, което увеличава тяхното разпространение в отворено пространство. Посочената площ на покритие е валидна само за площи без прегради, които могат да ограничат проникването на ултразвука.
 • Абсорбция: Меките материали като килими, пердета и обзавеждане могат да абсорбират тези вълни, което намалява тяхната ефективност в затворени помещения.

Ограничения на Проникването

 • Проникване през Прегради: Важно е да се има предвид, че ултразвуковите вълни не могат да преминат през стени, тавани или други подобни прегради.
 • Зона на Влияние: Ефектът на ултразвука е ограничен до стаята или пространството, където е разположен уредът.

Ефективност и Резултати

Уредът CH360 е ефективен срещу плъхове, мишки, белки, невестулки и други дребни диви животни, като излъчва ултразвук, който нарушава сетивата им и предотвратява приспособяването им към определена среда. Ултразвукът с постоянно променяща се честота създава стрес у гризачите, като ги кара да търсят други места за живеене обикновено в рамките на 72 часа. Забелязва се намаление на активността им, като оптималните резултати от употребата на уреда се достигат за период от 2-4 седмици.

Използването на ултразвук в уредите за отблъскване на вредители е ефективно средство за контрол над различни видове гризачи и диви животни. За да се постигнат най-добри резултати, е необходимо правилно разположение на уреда, с оглед на свойствата на ултразвука и специфичните условия на помещението или пространството, където се използва.

Двойно захранване и водоустойчивост

Уредът за ултразвукова защита се отличава със своята универсалност, благодарение на възможността за двойно захранване. Той предоставя гъвкавост в употребата, като може да работи както с батерии (не са включени в комплекта), така и с електричество чрез адаптер (включен в комплекта). В зависимост от начина на захранване, устройството се адаптира към различни условия на употреба.

Употреба с Батерии

 • 100% Водоустойчив: Когато се захранва с батерии, устройството е напълно водоустойчиво, което го прави идеално за външна употреба в различни метеорологични условия.
 • Гъвкавост в Разположението: Може да се постави на всякакви места на открито, без да се притеснявате за близост до електрически източници или влага. С магнитен холдер за лесно поставяне към метални повърхности.
 • Мобилност: Поради независимото си захранване с батерии, уредът може да се премества лесно и да се разполага на различни места според нуждите. В комплекта има включена метален шип за забиване в земята, към който лесно може да монтирате уреда посредством магнитният холдер. Това е изключително удобно при употреба с батерии.

Употреба с Електричество

 • Захранване чрез Адаптер: Включеният в комплекта адаптер позволява непрекъснато захранване, което е удобно за постоянна употреба на едно и също място.
 • Разположение под Навес: Тъй като адаптерът не е водоустойчив, е важно уредът да бъде разположен на места, където е защитен от директен контакт с влага и вода.
 • Внимание при Излагане на Влага: За да избегнете повреда на адаптера и уреда, не ги излагайте на влага и дъжд.

Изборът между захранване с батерии и електричество зависи от конкретните нужди и условия на употреба. При външна употреба и мобилност се препоръчва използването на батерии за максимална водоустойчивост и гъвкавост. За постоянно разположение на едно място, особено вътре, захранването с електричество е по-удобен и надежден вариант.

Честотен диапазон и високоговорители

CH360 издава звуци с честота между 10 kHz и 75 kHz, вариращи от напълно недоловими за човешкото ухо до леки и пронизителни тонове. Три професионални високоговорителя с полипропиленова диафрагма осигуряват по-широк диапазон и по-голяма сила на ултразвука в сравнение с метални високоговорители.

Защитен ултразвуков уред против гризачи и диви животни

Приложение:

Изключително подходящ за използване в индустриални халета, паркинги, тавани, гаражи и външни пространства като дворове, градини и овощни градини.

Професионален корпус и дренаж

CH360 е изработен с висококачествен и устойчив полипропиленов корпус, който е устойчив на различни атмосферни влияния. Освен това, специалният дренажен механизъм предотвратява вътрешната кондензация, което увеличава дълготрайността и надеждността на устройството.

Мощен уред против мишки и плъхове професионален

Начин на употреба и монтаж на уред против гризачи и диви животни

Избор на Място за Монтаж

 1. Оценка на Активността: Изберете мястото за монтаж, като вземете под внимание активността на гризачите или дивите животни.
 2. Стратегическо Разположение: Монтирайте в близост до  места, които са често посещавани от целевите животни, като входове, пътеки и хранителни източници.

Опции за Монтаж

 1. С Магнитен Държач: Идеален за бърз и лесен монтаж към метални повърхности.
 2. С Метална Закачалка: Подходящ за монтаж на открито или на повърхности, където магнитният държач не е приложим.

Настройка и Захранване

 1. Включване: Уредът се включва с помощта на адаптер за електрическо захранване или чрез холдер за батерии.
 2. Пускане и Спиране: Работата с устройството е улеснена благодарение на бутон за пускане и спиране.

Защита от гризачи с ултразвуков уред на топ цена

Редовна Поддръжка

 • Проверки: Периодично проверявайте устройството за правилна функционалност.
 • Почистване: Редовното почистване осигурява оптимална ефективност и продължителност на работа на уреда.

Комплектът Включва

 • Уред Против Гризачи: Основен уред с ултразвукови колони.
 • Магнитен Държач: За лесен монтаж към метални повърхности.
 • Метален Шип: За стабилен монтаж на открито.
 • Холдер за Батерии: За работа с батерии (батериите не са включени в комплекта).
 • Захранващ Адаптер: Адаптер за захранване от електрическата мрежа (220 V).

Уредът CH360 е мощен и универсален инструмент за контрол над гризачи и диви животни, който предоставя напреднали технологични решения и гъвкавост при употреба. Благодарение на различните опции за монтаж и лесната настройка, този уред е подходящ за разнообразни приложения, както в домашни, така и в професионални условия.

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Площ на покритие: 2500 кв.м Честотен обхват: 10 kHz-75 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: -30 до +70 градуса Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Уред срещу вредители, метален шип за монтаж на открито, захранващ адаптер, холдер за батерии 4 x AA (батериите не са включени) Батерии: 4x1,5 V AA батерии (не са включени) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове,съсели, белки, невестулки и други диви животни Размери: 85х85х55мм Захранване: 12V, 220V Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Да при захранване батерии Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни с захранване на ток и батерии CH360
Вашата оценка:
img
Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни с захранване на ток и батерии CH360 Добави