Ултразвуков уред против мишки и плъхове без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
24,90 лв.
Машинка против мишки и плъхове с ултразвук защита до 25 кв.м
SKU: 66986
Тегло: 0,550 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277264147

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Машинка за прогонване на мишки и плъхове с ултразвук Gardigo 66986

Мишките и плъховете са нежелани в нашите домакинства поради много обосновани причини, те имат много силен слух. Важно е да отбележим, че мишките чуват много по-високи честоти от хората, те комуникират помежду си в ултразвуковия честотен диапазон.

Именно този факт е използван от ултразвуковия уред против мишки и плъхове, благодарение на излъчения в този спектър сигнал гризачите предпочитат да променят местообитанието си. Така къщата и апартаментът ни остават без мишки и плъхове. Машинка против гризачи, която дава бързи и добри резултати.  Уреда се предлага и в комплект от два броя 

Ултразвуков уред за защита от мишки и плъхове GARDIGO на ТОП ЦЕНА

Употреба на уреда:

Gardigo 66986 е ултразвуков уред против мишки и плъхове, генерира ултразвук с честота от 35 000 Hz, която не се усеща от хората но създава мощна бариера за  гризачите в резултат на което те избягват тези зони. Тази машинка против мишки се използва само за вътрешна употреба и е ефективна в помещения до 25кв.м. Това, което трябва да направите е да включите в контакта ултразвуковото устройство против мишки- лесно, удобно и по никакъв начин не напомнящо за себе си! 

ВАЖНО!

Когато позиционирате уреда за защита от гризачи трябва да знаете че пред него не трябва да има нищо. Тъй-като всяко препятствие спира разпространяването на ултразвуковият сигнал съответно и защитата на помещението.

Инструкции за безопасност

• Почиствайте устройството против мишки и плъхове по начин упоменат в инструкцията за употреба.
• Устройството работи с параметри на напрежението 220 - 240 V ~; 50 - 60 Hz точно такива каквито са в България.
• Не ремонтирайте сами устройството против гризачи.
• Това устройство е само за вътрешна употреба.
• Уредът трябва да бъде защитен от влага, прекомерни студ и топлина.
• Това устройство може да се използва от деца над 8-годишна възраст и лица с намалени физически, сетивни или умствени способности или липса на опит, ако са били наблюдавани или инструктирани предварително.
Въпреки че хората не чуват излъчвания сигнал е възможно много рядко да се усеща звуково налягане, при по-дълга употреба.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 25 кв.м Честотен обхват: 35 000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 ° C до + 50 ° C и ≤ 90% R.H. Категория на потребителите: Масова Размери: 6,5 x 6,5 x 6,8 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ултразвуков уред против мишки и плъхове без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986
  Оценка:
  100%
  Доволен съм от поръчката. Макар и да не съм чувал за марката и това, че съм я изпробвал само един път, машината се справи много добре не виждам вече гризачи.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против мишки и плъхове без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против мишки и плъхове без отрова, пестициди и химикали, Gardigo 66986 Добави
Може да имате нужда и от това: