Мониторинг капан за насекоми и мишки Insect Box

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
4,99 лв.
Кутия за улавяне на насекоми и мишки с ключ
SKU: 600321
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Irto Trio

Описание и начин на употреба

Кутия за мониторинг и улавяне на насекоми и мишки от здрава пластмаса с ключ

Мониторингова кутия за поставяне на леплива плоскост за улавяне и мониторинг на пълзящи насекоми и мишки.Този капан за насекоми и гризачи се използва за улавяне на пълзящи насекоми и мишки в домове, складове, предприятия от хранително вкусовата промишленост и др. Изработена от здрава пластмаса и устойчива на вода.

Кутията е с размер 20.7 × 11.9 × 4.3 cm и се поставят плоскости с лепило, върху, които се улавят насекоми и мишки. Кутията има специални отвори през, които насекомите навлизат в нея и два входа за навлизане на мишки, които се отварят, чрез отчупване при необходимост от улавяне и мониторинг за мишки. Кутията разполага с ключ за достъп до лепливата плоскост.

Мониторинг капан за насекоми и мишки >> Ниска цена>> добър ефект

Употреба и поставяне:

Както всички мониторинг капани и този се поставя директно в помещението подлежащо на мониторинг.Кутията се предлага с една леплива плоскост в комплекта, която трябва да бъде поставена в предназначените за това места във вътрешността на кутията, преди поставяне на лепливата плоскост премахнете защитното фолио от лепилото на плоскостта.Ако има нужда от мониторинг за гризачи (мишки) с лек натиск премахнете защитните пластмаси от входа предназначен за навлизане на мишки.

Къде се използва капан за мишки и насекоми:

Най-често този продукт се използва в предприятия от хранително вкусовата промишленост, там където нивата на хигиена са най-високи. Чрез капан за мишки и насекоми мониторинг кутия, професионалните ДДД фирми и технолозите на обектите от ХВП, имат яснота за състоянието на обекта и най вече за числеността на на насекомите и гризачите.

От резултатите от този капан за мишки и насекоми се взимат решения какви мерки и действия да се предприемат в борбата с два важни раздела за всяко предприятие а именно гризачи и пълзящи насекоми. От друга страна този капан за мишки и насекоми може да бъде използван и в частни домове или офиси за да стане ясно състоянието на обекта и заслепеността му с насекоми и гризачи.

 

Технически характеристики

МАРКА: Irto Trio Целеви Вредител: Мишки. хлебарки, насекоми Размери: 20.7 × 11.9 × 4.3 cm Монтаж и приложение: Таван,Под Материал: Пластмаса Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мониторинг капан за насекоми и мишки Insect Box
Вашата оценка:
img
Мониторинг капан за насекоми и мишки Insect Box Добави