Уред против къртици със соларен панел и глава с батерии за използване и през лятото и през зимата Gardigo

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-26%
Промо цена 58,80 лв. Редовна цена 79,80 лв.

Комбиниран уред против подземни гризачи, къртици, полевки, сляпо куче съв соларен панел и възможност за работа с батерии Gardigo

SKU: 70061INT
Тегло: 0,400 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260664814665
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Уред против Къртици и pолевки с dвойно Захранване соларен панел за през лятото и допълнителна глава за батерии за зимата Gardigo

Универсално решение през всички сезони за борба с къртици, полевки и всякакви видове подземни гризачи, които са активни и през зимата и през лятото. Уреда за защита от къртици и полевки е проектиран да работи през цялата година.

През зимата се захранва от стандартни батерии (не са включени в комплекта), а през пролетта и лятото може да бъде преоборудван за използване на слънчева енергия чрез глава със соларен панел монтирана същтото тяло. Това осигурява непрекъснато действие против подземните вредители, без значение от сезона.

Уреда издава звук с честота около 400 Hz, който е неприятен за къртиците и полевките. Тези животни разчитат на своя слух в тъмните подземни тунели, и звуковата честота ги кара да избягват зоната в която се чува.

Уред против къртици и полевки със соларен банел и батерии

 

Начин на употреба на репелент против къртици и полевки с двойно захранване

Стъпка 1: Избор на Захранване

 • Зимен Режим: Поставете стандартни батерии (3x AA, 1,5 V) в главата предназначена за работа с стандартни батерии в устройството. Те не са включени в комплекта.
 • Пролетен/Летен Режим: Използвайте включената  в комплекта глава със соларен панел и акумулаторни батерии (1x AA, 1.2V, 600mAh) за екологично и икономично захранване.

Стъпка 2: Инсталация

 • Изберете място в градината или двора, където сте забелязали активност на къртици или полевки.
 • Внимателно забийте репелентът в земята, като се уверите, че той е стабилно фиксиран и изправен.Не изпозвайте чук или прекомерна сила при монтаж, това може да повреди уреда за прогонване на подземни гризачи
 • Уверете се, че горната част на устройството, особено при слънчево захранване, е изложена на достатъчно светлина, когато изпозвате уреда с глава със соларен панел.

Стъпка 3: Активиране на Устройството

 • Включете устройството от ON/OFF бутона. То автоматично ще започне да излъчва звук с честота около 400 Hz на интервали.
 • Звуковите вълни се излъчват на интервали от приблизително 2 секунди ВКЛ., последвани от 25 секунди ИЗКЛ.

Стъпка 4: Наблюдение и Поддръжка

 • Редовно проверявайте устройството за неговата функционалност и състоянието на батерията или слънчевата клетка (не изпозвайте солрният панел през зимата).
 • При необходимост, преместете репелентът на различни места в градината за по-широко покритие. Изключвайте уреда от време на време, този интервал на почивка ще направи подземните вредите по-чуствителни към звуците на уреда, когато го включите отново.

Важно

 • Репелентът не убива или наранява животните, а ги кара да избягват защитената зона.
 • При използване през зимата, уверете се, че батериите са достатъчно мощни да издържат на студените условия.
 • Ако устройството се използва в режим на слънчево захранване, уверете се, че е поставено на място с достатъчно пряка слънчева светлина.

Мощен уред против къртици със ултразвук

Технически Спецификации:

 • Размери на устройството: 8,4 x 33,5 x 8,4 см (Ш x В x Д)
 • Обхват на действие: до 700 кв.м.
 • Честота: Приблизително 400Hz
 • Интервално превключване: приблизително 2 секунди ВКЛ., 25 секунди ИЗКЛ.
 • Батерии: 3x AA, 1,5 V (не са включени); 1x AA, 1.2V, 600mAh (включена)
 • Материали: Прът - алуминий; горна част и усилвател - ABS пластмаса

Екологично и Икономично: Превключването между батерии и слънчево захранване прави уреда икономичен и екологичен. Включеното соларно захранване със вградена батерия намалява необходимостта от редовна смяна на батериите и осигурява ефективността на устройството през по-топлите месеци.

Лесна Употреба и Инсталация: Репелентът е лесен за инсталиране и не изисква специални умения или инструменти. Просто поставете устройството в земята на местата, където се наблюдава активност на къртици и полевки.

Този репелент за къртици и полевки представлява удобно и ефективно решение за защита на вашата градина и двор от подземни вредители през всички сезони на годината.

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Площ на покритие: 700 m² Честотен обхват: 400Hz Звуково налягане: Под 100 dB Интервал на работа: : Интервално превключване: приблизително 2 секунди ВКЛ., 25 секунди ИЗКЛ
 Комплекта съдържа: : Уред против къртици със двойно захранване (соларен панел и глава за поставяне на обикновени батерии) Батерии: AA 1.5V Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, полевки, сляпо куче и всякакви подземни гризачи Размери: 8,4 x 33,5 x 8,4 cm (Ш x В x Д) Захранване: Батерии, Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против къртици със соларен панел и глава с батерии за използване и през лятото и през зимата Gardigo
Вашата оценка:
img
Уред против къртици със соларен панел и глава с батерии за използване и през лятото и през зимата Gardigo