img

Уред против къртици и сляпо куче с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
-8%
Промо цена 19,50 лв.
Редовна цена 21,29 лв.
Добави
Уред против къртици и сляпо куче 700кв.м
SKU: 70021
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GARDIGO Германия

Описание и начин на употреба

Уред за прогонване на къртици и сляпо куче с ултразвук GARDIGO BASIC

Електронен уред за защита от къртици и сляпо куче с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC. Устройството представлява пластмасова конструкция под формата на колче което се забива в земята. Уреда прогонва къртици и сляпо куче на база ултразвукови вълни с честота 400-1000 Hz и има площ на покритие 700 квм или кръг с диаметър 35 метра.

Как действа уреда против къртици:

Къртиците и сляпото куче са подземни гризачи и като такива имат слабо развито зрение и силно развит слух, те са силно чувствителни към ултразвукови вибрации. Ултразвуковите вибрации плашат и смущават подземните гризачи, като те нарушават най-вече храненето си и размножаването си, това е и основната причина да напуснат охраняваната с уреда против къртици и сляпо куче зона. Действието на ултразвуковото устройство зависи от много фактори но най-важният е плътността на почвата, тъй като тя предава вибрациите излъчвани от уреда. Колкото по плътна е почвата толкова по добър ефект има уреда, колкото по песъчлива и ронлива е почвата толкова по ниска плътност има и ефекта намалява. Уреда развива максималният си ефект до 14 дни след поставяне като през този интервал от време къртиците и слепите кучета напускат охраняваната площ.

Начин на употреба:

Забиите уреда директно в почвата близо до зоната в която има проблем с къртици или сляпо куче.Преди да позиционирате уреда поставете 3 x 1,5v R20 батерии. Уреда издържа с един комплект алкални батерии 4-6 месеца и излъчва ултразвуков сигнал 2 секунди след което прекъсва за 40 секунди.

1. Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 3 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. Веднага ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в корпуса.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда

ВАЖНО: Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет 

Технически характеристики:

Захранване: 4,5V/DС (3 бр. D батерии не са включени в комплекта)
Честота : 400-1000 Hz
Ефективна площ: до 700 кв.м
Материал: ABS пластмаса
Цвят:Черен
Размери:7 x 5 29,5 см
Режим на работа: 2 сек ON 40 сек OFF
Гаранция: 24м

Производител: GARDIGO Германия

 

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 МАРКА: GARDIGO Германия Площ на покритие: 700 кв.м Честотен обхват: 400-1000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: Механична вибрация Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Уред против къртици и сляпо куче с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна, върши чудесна работа.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против къртици и сляпо куче с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC
Може да имате нужда и от това: