img

Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde

В наличност
Цена (с ДДС):
31,20 лв.
Добави
Препарат против кучета и котки течност и гранула за пълна защита
SKU: 02061
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Mondo Verde-Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde

Комплект препарат за отблъскване на кучета и котки течност за бетонови повърхности и гранула за тревни площи. Този комплект е предназначен за комбинирана зашита от не желано присъствие на кучета и котки  на вашият двор и градина. Комплекта осигурява пълна защита на бетонови повърхности и тревни площи. 

Препарат против кучета и котки спрей (течност)  Mondo Verde Via di qui esterni 750 мл.

Препарата против кучета и котки създава ароматна бариера, която има за цел да предпази от не желано посещение на животни всички обработени с препарата повърхности. Препарата за кучета и котки е готов за употреба спрей помпа просто напръскайте повърхностите или местата, които не желаете да посещават кучетата или котките. Препарата има силен аромат, които дразни и най-вече отучва кучетата и котките да посещават обработените с препарата площи. Най- важното при употребата на този продукт е че той създава навици в кучетата и котките като ги обучава чрез аромат който им е не приятен. Препарата Verde Via di qui esterni не наранява кучетата или котките само ги държи на страна от важните за вас зони.

Как да използвам препарата против кучета и котки:

Употребата на препарата против кучета и котки е лесна и ефективна, просто опръскайте местата, които животните маркират или пребивават. Аромата на препарата ги отблъсква на далеч от вашия двор или градина. При първоначална употреба на препарата  трябва да пръскате с него  по-често поне два пъти седмично целта е да се създаде навик в животните, че тази обработена площ е не подходяща за обитаване от тях. Повтаряйте опръскването и след силни дъждове, тъй като препарата може да бъде отмит от дъжда и така ефективността му да спадне.

Този препарат срещу кучета и котки представлява течност, която е подходяща за обработки на повърхност като: Бетонови пътеки, основи на къщи, плочки, огради, порти, всякакъв вид вертикални не порьозни повърхности. Препарата предназначен е за външна употреба.

Разходна норма: Според степента на заселване

Препарат против кучета и котки (суха гранула) VIA DI QUI PRATI E GIARDINI 1000мл.

Препарата за отблъскване на кучета и котки представлява глинени гранули, пропити с етерично масло от чесън. Отблъскващият препарат е предназначен за третиране на външни площи или всички места, където има нежелано присъствие на кучета и котки:поляни, дворове, зелени площи, къмпинги и др. Кучетата и котките изграждат навици и оставят екскрементите си на местата, които обитават или където откриват миризма на други животни от същия вид. След посипването му, продуктът започва да излъчва особено неприятна за тях миризма, като ги кара да променят навиците си и да не се разхождат или престояват в третираните участъци. Гранулите съдържат естествени за природата материали и не са опасни за растенията, поляните и градините.

Употреба на препарата за кучета и котки:

За външна употреба прогонва кучета и котки. Препарата се прилага, като се посипва по площите, които ще се защитават в доза 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра.

Важно: Винаги почиствайте площите от изпражнения на кучета и котки преди обработка. Продуктите запазват действието си около една седмица. Ако се налага повтaряйте третирането на всеки една/две седмици до разрешаване на проблема. Повторете обработката, ако продуктът се отмие при дъжд, наводняване или напояване.

 

 

 

Технически характеристики

Тегло: 2.000000 МАРКА: MONDOVERDE Комплекта съдържа: : 1. Готов за употреба спрей 750мл 2. Готов за употреба сух препарат за отблъскване на кучета и котки 1000мл АДВ:: Натурални есенции, масло от чесън. Начин на прилагане: Гранула: Посипване или наръсване в зони с наличие на кучета, котки, Спрей: Пръскане в зони с наличие на кучета и котки Доза на приложение: Спрей: 2- 3 впръсквания на кв.м или повече в зависимост от плътността на кучета и котки.Гранула: 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра. Предупреждение за опасности: P302 + P352: при контакт с кожата: Измийте обилно с вода Състав Глинени топчета, Масло от чесън. P102 - Пазете от деца. P103 - Прочетете етикета преди употреба. P273 - Избягвайте изпускане в околната среда. P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съ Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета и котки Количество: Гранула: 1000 мл. Спрей: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde
Може да имате нужда и от това: