Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
31,20 лв.
Препарат против кучета и котки течност и гранула за пълна защита
SKU: 02061
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Mondo Verde-Италия
EAN: 8012526039688

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Комплект от течен и гранулиран препарат против кучета и котки Mondo Verde

Комплект от два различни вида препарат за отблъскване на кучета и котки течност за бетонови повърхности и гранула за тревни площи. Този комплект е предназначен за комбинирана зашита от не желано присъствие на кучета и котки  на вашият двор и градина.

Комплекта осигурява пълна защита на бетонови повърхности и тревни площи. Продуктите са произведени на база натурални есенции и са безвредни за околната среда и растенията.

Продуктите прогонват животните, чрез аромат на етерични масла, които те не харесват и създават обучителни навици у тях така, че с времето те да не се завръщат в зони и места на които са приложени препаратите.

Комплект за прогонване на кучета и котки Mondo Verde>>топ цена>>топ качество

Препарат против кучета и котки спрей 

Течен препарат против кучета и котки Mondo Verde е готов за употреба. Той е напълно натурален продукт произведен от етерични масла, които създават силна ароматна бариера против кучета и котки. Продукта се нанася в зони и места на които не желаете да има присъствие на животни или се пруската места на които животните са маркирали с урина или екскременти по този начин препарат елиминира възможността други животни да маркират на същото място.

Препарата има силен аромат, който се усеща от животните но е по-слабо доловим от човек. Препарата прогонва кучета и котки от третирани с него участъци и със времето създава навици в животните да не се завръщат в зоните с миризма, която не харесват. Препарата Verde Via di qui esterni не наранява кучетата или котките само ги държи на страна от важните за вас зони.

Употреба:

Продукта е готов за употреба. Преди употреба разклати добре бутилката. Препарата се нанася директно от спрей помпата на бутилката преди това е важно да завъртите предпазителя на дюзата в позиция ON и след като приключите с употребата го върнете в позиция OFF.

Това ще ви предпази от неволни напръскване с продукта. При третиране на зони зацапани с екскременти и урина от кучета и котки то местата трябва да бъдат предварително почистени и ако повърхността позволява измити с детрагент (препарат за почистване с обезмасляващ ефект).

След изсъхване напръскате защитният препарат против кучета и котки на същите места, които са били зацапани от животните с препарат от разстояние 20- 30 см. Пръскайте до пълно омокряне на зоната. При първоначално третиране нанесете препарата през два-три дни за да може да поддържате ароматната бариера сина. След прогонване на животните нанасяйте спрей против кучета и котки на всеки 7-10 дни или след всеки силен дъжд, който може да отмие предварително нанесеният отблъскващ препарат.

Този препарат срещу кучета и котки представлява течност, която е подходяща за обработки на повърхност като: Бетонови пътеки, основи на къщи, плочки, огради, порти, всякакъв вид вертикални не порьозни повърхности. Препарата предназначен е за външна употреба.

Разходна норма:

Няма определена разходна норма третира се до пълно омокряне на зоната, която желаете да защитите, според степента на заселване на животни или степента на замърсяване.

Гранулиран препарат против кучета и котки:

Напълно натурален продукт съдържат етерично масло от чесън напоено в специални глинени сфери, които изпускат бавно и продължително отблъскващата миризма против кучета и котки. Продукта е създаден за защита на външни площи като, ливади, градини, цветни лехи алпинеуми, всякакви повърхности от пръст или трева.

Малката сферична гранула попада в основата на тревата и по този начин не може да бъде премахната от атмосферни влияния, като вятър, дъжд или други. Продукта е безопасен за околната среда и растенията. След нанасяне защитният препарат прогонва кучета и котки от обработените с него зони, но и създава трайни навици в животните да не се посещават места с наличието на миризма, която не харесват.

Употреба на препарата за кучета и котки:

Продукта е готов за употреба. Нанася се чрез приложен в комплекта дозатор, намиращ се на капачката на опаковката. Предназначен само за  външна употреба прогонва кучета и котки. Препарата се прилага, като се посипва по площите, които ще се защитават в доза 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра.

При първоначално третиране с продукта поставяйте от препарата през 2-3 дни така ще имате налична силна обонятелна бариера, която ще отблъсква животните по-бързо и най-вече ще създаде навик у тях да не се завръщат на третираното място. След прогонване на животните поставяйте от продукта на всеки 7-10 дни или след проливни дъждове, които могат да отмият прогонващата миризма на гранулите.

Разходна норма:

Една опаковка от 1000 ml е достатъчна за третиране на приблизително 80 кв.м площ. Нанесете 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра.

Важно: Винаги почиствайте площите от изпражнения на кучета и котки преди обработка. Продуктите запазват действието си около една седмица. Ако се налага повтaряйте третирането на всеки една/две седмици до разрешаване на проблема. Повторете обработката, ако продуктът се отмие при дъжд, наводняване или напояване.

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Комплекта съдържа: : 1. Готов за употреба спрей 750мл 2. Готов за употреба сух препарат за отблъскване на кучета и котки 1000мл АДВ:: Натурални есенции, масло от чесън. Начин на прилагане: Гранула: Посипване или наръсване в зони с наличие на кучета, котки, Спрей: Пръскане в зони с наличие на кучета и котки Доза на приложение: Спрей: 2- 3 впръсквания на кв.м или повече в зависимост от плътността на кучета и котки.Гранула: 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра. Предупреждение за опасности: P302 + P352: при контакт с кожата: Измийте обилно с вода Състав Глинени топчета, Масло от чесън. P102 - Пазете от деца. P103 - Прочетете етикета преди употреба. P273 - Избягвайте изпускане в околната среда. P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съ Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета и котки Количество: Гранула: 1000 мл. Спрей: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Кучета и котки
  Оценка:
  100%
  Идеален за градината

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde
Вашата оценка:
img
Препарат против кучета и котки комплект течен и гранула Mondo Verde