Дератизационно лепило за гризачи мишки и плъхове НОРАТ 135гр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
6,80 лв.
Лепило Темо Би капан за мишки,плъхове,съсели
SKU: 16220
Тегло: 0,135 кг.
Производител: KOLLANT Италия
EAN: 8002297010252

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Лепило за улавяне на мишки и плъхове 

Този продукт, произведен от италианския бранд Kollant, е под формата на дератизационно лепило, чиято цел е хващане на гризачи като мишки, плъхове, както и влечуги – змии, гущери и съсели. 

Темо Би не е биоцид и не се класифицира като опасен продукт. Лепящата гъста консистенция за улавяне на мишки и плъхове е ефективна, поради своята формула, носеща плътност и трудно засъхване. Това от своя страна, е предпоставка за по-дългия експлоатационен живот на този мощен начин за борба с вредителите. Освен че е нетоксично, то не излъчва неприятна и дори няма никаква миризма, както и е с напълно безцветна консистенция, което го прави и подходящо за поставяне в домашни условия.

Незасъхващото лепило е готово за приложение и за улавяне на мишки плъхове, съсели, гущери и змии, които са както с малката големина, така и среден размер. От готовия продукт Темо Би, който се предлага в разфасовка от 135 грама, се подготвят капани. Лепкавата повърхност на капана не позволява на вредителите да се освободят и те се обездвижват

Лепило за улавяне на мишки и плъхове върху леплив капан

Какво е действието на дератизационния продукт против плъхове и мишки?

За подготвянето на капани се изискват картонени подложки, които да бъдат поставени на избрани от вас места. Подходящо е да заложите капаните на локации, които са в близост до източници на храна, канализации, зад мебели, около струпани предмети и багажи. Ако живеете в къща, която има мазе и таван, задължително поставете капан там, защото те обичат тъмно убежища. Забележете къде има процепи, дупки в стените и поставете средство за залавянето на мишките и плъховете в близост до тях.

Използвайки подложката, намажете с гела. За по-ефективно действие и максимално действие можете да поставите и допълнителни примамки върху лепкавия гел, които съдържат хранителни и полови атрактанти и привличат гризачи в капаните. Веднъж пристъпили към подложката, намазана със специалното лепило, гризачите ще залепнат, ще се обездвижат и ще умрат.

Предимствата на този продукт:

Това, което прави този продукт за борба с наличие на гризачи толкова успешен, предпочитан и ефективен, са неговите предимства:

 • продължително действие, което се дължи на незасъхващите съставки на Темо Би;
 • в състава на това лепящо средство се използват полибутилени, които са с доказана ефективност. Има още съдържание на полиизобутилени, които са отлични уплътнители. Те предават на течността по-гъста консистенция и я превръщат в гел, което прави освобождаването на залепналите мишки, плъхове и влечуги непосилно за техните сили и възможности;
 • продуктът е под формата на гел, който се нанася лесно и се разнася посредством шпатула;
 • създаването на мощна лепкава повърхност, от която вредителите да не могат да се освободят;
 • водоустойчиво средство, което може да се използва дори във влажни зони;
 • възможност за използването на средството за борба с вредителите както на открито, така и в домашни помещения;
 • липса на токсичност и отровни съставки;
 • липса на миризма и цвят;
 • лесното приготвяне на конструкцията с участието на тази лепкава консистенция;
 • икономичност на разходната норма – поради силното си залепващо действие, за направата на примамки се използва малко количество, което се нанася върху подложката;
 • готовност за действие – до 30 минути след нанасянето на лепящата смес върху подложката капанът е готов да бъде използван за улавянето на мишки и плъхове.

Ако не разполагате с допълнителни специални атрактанти, в средата на капана можете да поставите сирене, кашкавал, бисквита. Когато уловите вредител, трябва да изхвърлите целия капан в кофата за боклук. Ако без да искате нанесете част от лепящата консистенция върху кожата си, трябва да почистите непосредствено след това с вода и сапун.

Можете да комбинирате това средство за улавяне на вредителите и с други такива, които са под формата на уреди, капани, препарати и отрови при наличие на голямо нашествие и множество екземпляри.

Инструкции за употреба:

Лепилото се разнася със зигзагообразно движение върху дървена летва или гланциран картон /за да не попие/. Изчаква се около 30 минути, докато се разлее равномерно по цялата повърхност.

В средата на лепилото по желание може да се постави допълнителна примамка (напр. сирене, бисквита), която да привлича гризачите.Капанът се поставя на пътищата на преминаване на плъховете и мишките и по възможност зад предмети (мебели, чекмеджета).След улавяне на плъх или мишка, капанът се изхвърля в кофата за боклук.

Състав: смес от полибутилени и полиизобутилени
Опакавка: 135 гр.

Предупреждение:

След употреба да не се изхвърля в околната среда. Ако попадне лепило върху тялото се почиства с бензин/нафта или растително масло. Ефективен за борба с гризачи мишки, плъхове, съсели без използване на отрова.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

МАРКА: Kollant Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гущери, змии Количество: 135 гр Цвят: Прозрачен Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Леплива повърхност Безплатна доставка: Не Доставка до: 48 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Rat glue
  Оценка:
  100%
  He does a good job. I recommend

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Дератизационно лепило за гризачи мишки и плъхове НОРАТ 135гр
Вашата оценка:
img
Дератизационно лепило за гризачи мишки и плъхове НОРАТ 135гр Добави
Може да имате нужда и от това: