img

Дератизационно лепило за гризачи мишки и плъхове Темо Би 135гр

В наличност
Цена (с ДДС):
5,99 лв.
Добави
Лепило Темо Би капан за мишки,плъхове,съсели
SKU: 162
Тегло: 0,135 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: KOLLANT

Описание и начин на употреба

Дератизационно лепило за гризачи туба Темо Би 135гр.

Оригинално италианско, не засъхващо и плътно дератизационно лепило за улавяне на гризачи - мишки, плъхове, съсели. Не се класифицира в категориите на опасност. Не е биоцид и не изисква разрешение на МЗ за пускане на пазара. Готово за употреба лепило за улавяне на мишки и плъхове, съсели с малка и средна големина. От дератизационното лепило се приготвят индивидуални примамки за улавяне на мишки и плъхове. Лепилото е напълно безцветно и няма мирис. 

Как действа?: Капана за мишки и плъхове действа, като залепва гризачите по смъртоносен начин върху плоскостта на която сте намазали лепилото.

 Предимства на лепилото за гризачи:

 Силно лепливо, незасъхващо с дълготрайно действие.

 Не се влияе от атмосферните условия (вода и влага).

 Приложимо както за вътрешни помещения, така и на открито.

 Не съдържа отровни субстанции.

Инструкции за употреба:

Лепилото се разнася със зигзагообразно движение върху дървена летва или гланциран картон /за да не попие/. Изчаква се около 30 минути, докато се разлее равномерно по цялата повърхност. В средата на лепилото по желание може да се постави допълнителна примамка (напр. сирене, бисквита), която да привлича гризачите.Капанът се поставя на пътищата на преминаване на плъховете и мишките и по възможност зад предмети (мебели, чекмеджета).След улавяне на плъх или мишка, капанът се изхвърля в кофата за боклук.

Състав: смес от полибутилени и полиизобутилени
Опакавка: 135 гр.

 Предупреждение:

След употреба да не се изхвърля в околната среда. Ако попадне лепило върху тялото се почиства с бензин/нафта или растително масло. Ефективен за борба с гризачи мишки, плъхове, съсели без използване на отрова.

Произход: Kollant S.r.l., 35121 Padova, Italia.

 

Технически характеристики

Тегло: 0.135000 Документи:

Етикет: ТемоБи

МАРКА: KOLLANT Безплатна доставка: Не Доставка до: 48 часа. Брой: piece

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дератизационно лепило за гризачи мишки и плъхове Темо Би 135гр
Може да имате нужда и от това: