Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
2586,00 лв.
Уред за дезинфекция на въздух в присъствие на хора
SKU: 10011
Тегло: 7,300 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1

Уредът за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1 предлага максимална дезинфекция на въздух в помещения и зони при които няма движение на активен въздух. Steril Systems E1000-ST1 представлява напълно закрита бактерицидна лампа която унищожава всички бактерии, вируси,спори и миризми в въздуха. Бактерицидната лампа е и изработена от най-високо качествен Stainless steel V4A и е с ниво на влаго защита IP65. Уреда за дезинфекция на въздух е снабден с вентилатори които осигуряват циркулация на въздуха през бактерицидната пура която е вградена в корпуса на устройството за дезинфекция.
Как действа уреда за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1.

Устройството унищожава бактерии, вируси, спори, миризми във въздуха чрез протичане на въздуха през бактерицидната пура, която е инсталирана в корпуса на уреда. Бактерицидната пура излъчва UVC светлина с дължина на вълната 253,7 nm, изпуснатата доза UV-C осигурява 99.9% унищожаване на всички патогенни микроорганизми и миризми. Бактерицидната лампа е напълно изолирана и затворена в корпуса на уреда което значи че може да се използва в присъствие на хора и животни.Въздуха се вкарва превантивно от вентилатори, дезинфекцира се от бактерицидната пура и излиза чист и дезинфекциран въздух.

Къде се използва уреда за дезинфекция Steril Systems E1000-ST1:

Уреда за дезинфекция на въздух може да бъде използван в малки помещения като лаборатории, производствени помещения в хранително вкусовата промишленост, операционни и на места където има нуждата от него уреда може да бъде използван в присъствие на хора.

Монтиране и инсталация на уреда за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1:

Инсталирането на системата за дезинфекция на въздух E1000 UVC е лесно и не изисква професионална намеса.Уреда може да бъде монтиран на стената или на тавана, благодарение на включените в комплекта монтажни скоби. Уреда отговаря на най-високите стандарти за хигиена е Европа. Уреда за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1 е обурудван елктронен стртер което гарантира 16000 часа ефективна работа и живот. Бактерицидната пура която е инсталирана в уреда е с мощност 40W и е облечена със специално FEP фолио което не позволява при евентуално счупване да има реазпиляване на стъкла и други вещества да се разпилеят в производствената среда. Уреда има ниски нива на шум и почти никакъв мирис на озон

Технически характеристики:

Размери: L 1000 B х 127 х 161 mm Н (7,3kg)
Напрежение: 230 V ± 10% 50-60 Hz
Мощност: 40 w
Дезинфекция на въздух: 160 m 3 / ч

Гаранция:24м

Производител: Steril Systems

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба EN

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух Steril Systems E1000-ST1
Може да имате нужда и от това: