Газово оръдие против птици и диви животни ZON EL08

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
761,20 лв.
Електронно газово оръдие против птици и животни Zon EL08
SKU: 300218
Тегло: 7,200 кг.
Производител: ZON Нидерландия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zon

Описание и начин на употреба

Електронно газово оръдие против птици ZON EL08

Електронно газово оръдие срещу птици и диви животни Zone EL08 е оборудване, което генерира контролирани експлозии, които могат да бъдат настройвани по интензитет и честота като момент на детонация. Работи изключително на електронна основа.

Това оръдие против птици и диви животни има вграден модул за управление на експлозиите и може да бъде настроено да възпроизведе поредни гърмежи по ваше желание.

Уреда предлага ефективна защита на различни земеделски култури от нападение на птици или диви животни от всякакъв тип. Изключително икономичен по отношение на консумация на газ и високоефективен по отношение на звуково налягане прогонващо нанасящи щети птици или животни. 

Газовият птицегон е подходящ за употреба във всички сфери на земеделието, развъдници на риба, ферми за отглеждане на животни, чувствителни земеделски култури и насаждения. Употребата му прогонва нежеланите вредители, като увеличава добива на отглежданата продукция.

 

Електронно газово оръдие срещу птици и диви животни >> топ цена >> висока ефективност

 

Каква е разликата от механичният ZON MARC 4:

По-прецизно управление на детонациите със значително предимство пред механичния вариант при настройка на брой изстрели. Електронното газово оръдие ZON EL08 е в състояние да произведе 1,2,3 или 4 експлозии последователно с пауза от ~ 5 сек.

Интервалът от време може да се настрои точно между 1-60 минути.Уреда има две фабрични настройки, които можете да използвате за да активирате веднага уреда против птици и диви животни, 2-те фабрично зададени настройки с произволни изстрели на интервали от: 1-10 и 1-20 минути (серия от изстрели с 1,2,3 или 4 експлозии).

Може да направите индивидуални настройки според нуждите, които са описани в инструкцията за употреба. Газовото оръдие има цифров часовник (24 часа), като времето за настройка може да се програмира с до 4 периода / 24 часа (серия от експлозии с паузи).

Системата се захранва от 12V батерия с дълбок цикъл и минимум 12 Ah, батерия, която позволява многократни цикли на зареждане/разреждане при екстремни условия например (акумулатор за автомобил)

Зарежда се с пропан газови бутилки (бутан / LPG).

Предназначение на газово оръдие против птици и диви животни ZON EL08

Устройство за защита от птици и животни, което помага за защитата на засегнати райони от нападение на птици или диви животни и предотвратява унищожаването на посевите и насажденията.Благодарение на това добива на земеделска продукция се увеличава.

- Този тип плашило за птици и диви животни се използва успешно на пистите на летища или летища.
- Помага и за намаляване на риска от разпространение на различни болести, причинени от вредни птици.

От какво е направено електронно газово оръдие ZON EL08: 

ZON EL08 е направено от максимално най качествените материали. Цевта е направена от здрава поцинкована ламарина, която е допълнително боядисана с боя издържаща на всякакви външни атмосферни условия и алуминиеви крака. Безотказен газов механизъм.

Какво се включва в комплекта:

Електронно газово оръдие с метални крака (свалящи се) за позициониране на 30 см от земята.
Газов регулатор с предпазен клапан (доставя се готов за употреба).

Какво не включва комплекта:

Пропанова газова бутилка (бутан / LPG) може да бъде закупена от местни дистрибутори и не е включена в цената.
Батерията (12v), необходима за захранване на системата и клемите, които се избират в зависимост от вида на батерията (акумулатора).

Технически характеристики:

Интензитет на звука: 130 dB, измерен на 1 метър мегафон.

Обхват: 100-150 м в посока на разпространение на звука.

Бутилка от приблизително 10 кг осигурява до 17 000 детонации ( не е включена в комплекта).

Оръдието е проектирано да работи при всякаква температура, докато газът остава в газообразно състояние. При температури под +5°C е задължително да се използва газова фаза пропан с точка на втечняване -42°C.

Запалването и програмирането са електронни (необходима е 12v батерия). Електронното запалване осигурява най-малко 2,5 милиона експлозии.

Газовият регулатор е с предпазен клапан и връзката на бутилката модел Shell е съвместима с връзките на газовите бутилки в България

Максимална скорост на вятъра: 7 - 26 m/s.

Брой експлозии в серия: 1,2,3 или 4.

Интервали на детонация: прецизно програмиране на интервали от 1,2,3,5,7,10,13,16,20,25,30,45,60 минути или произволно на 10, 20 минути.

Позициониране: хоризонтално.

Тегло: 7,2 кг.

Размери: 80 х 19 х 23 см ДхШхВ).

Произход: ZON Холандия

Гаранция:12м

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Zon Площ на покритие: от 1 до 5 дка зависимо от топографските особености на района Честотен обхват: 130 dB Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: При температури под + 5 ° С е задължително да се използва газова фаза на газ пропан с точка на втечняване от -42 ° С. Интервал на работа: : прецизно програмиране на интервали от 1,2,3,5,7,10,13,16,20,25,30,45,60 минути или произволно на 10, 20 минути. Друго: Бутилка от приблизително 10 кг осигурява до 17 000 детонации. Максимална скорост на вятъра: 7 - 26 m/s. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Гълъби, косове, корморани, врабчета, скорци, врани, диви животни Количество: 1 бр Размери: 80 х 19 х 23 см ДхШхВ). Захранване: 12V Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Пироефект- гръм Комплекта съдржа: : Газово оръдие против птици, крака и инструкция за употреба, (Захранващите батерии и газовата бутилка не са включени в комплекта) Цвят: Метален, жълт Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Газово оръдие против птици и диви животни ZON EL08
Вашата оценка:
img
Газово оръдие против птици и диви животни ZON EL08
Може да имате нужда и от това: