Препарат за премахване на миризма от урина на кучета и котки SMOFF MONDOVERDE 750 мл.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
19,60 лв.
Препарат обезмирисител на миризма на животинска урина 750 мл.
SKU: 50076
Тегло: 0,750 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526046471

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Натурален препарат срещу миризма от урина на кучета и котки SMOFF MONDOVERDE 750 мл.

Кучешката и котешката урина са много силни, с амонячно усещане и са неприятни. Когато притежавате домашни любимци, може често да ви се наложи я усетите и да се справите с наличния проблем.

Особено притежателите на мъжки, некастрирани индивиди, често урината е нетърпима и се налага техните собственици да изхвърлят личните си вещи, които са маркирани от домашните любимци.

Миризмата е такава, защото по природа кучетата и котките, както и повечето животни, я използват за маркиране на територии и тя им служи за ориентир в природата. В домашни условия подобни обстоятелства са много неприятни и обитателите на дома не се чувстват комфортно, усещайки аромата, абсорбиран дори в добре изтистените повърхности и вещи. Предотвратяването и отстраняването на проблема е възможно чрез употреба на качествени средства за целта. 

SMOFF MONDOVERDE 750мл е ефективен продукт за дълбоко почистване, чиято цел на използване е неутрализирането на миризмата, причинена от урината на домашни любимци – кучета и котки.

Може да се използва в помещения или върху повърхности, които имат налична миризма от урина. Сред основните предимства на SMOFF MONDOVERDE са ефективното премахване на неприятната остра миризма, а не единствено нейното прикриване, както и съдържанието на продукта, което не съдържа биоцидни вещества или химически, които да застрашат здравословното състояние и качеството на живот на домашните любимци.

Неутрализирането на миризмата е гарантирано, а работният разтвор е готов за употреба. Независимо дали петната за премахване са стари, или нови, дали се намират на вертикална, или хоризонтална повърхност, действието на продукта е високоефективно.

Препарат против миризма на урина от кучета и котки Mondo VERDE smoff

 

Употреба на обезмирисителя SMOFF :

Друго основно предимство, което притежава обезмирисителят за неутрализиране миризмата от урината на кучета и котки, е, че може да бъде използвана навсякъде, където е необходимо, без ограничения. Може да прилагате SMOFF както във вътрешни помещения, така и във външни площи.

За да си осигурите чисти помещения, преди да предприемете третиране на проблемните зони, е добре да почистите наличната урина. След това приложете продукта под формата на спрей за премахване на неприятни аромати, чрез напръскване на повърхността. 

SMOFF MONDOVERDE ще абсорбира и ще доведе до премахване проблемното съдържание. След третирането препаратът започва да действа от 5 до 7 дни. Ако обработвате външни помещения и завали, е добре да напръскате отново, защото дъждът ще отмине абсорбиращото вещество.

Препаратът за премахване на неприятни аромати е подходящ не само за повърхности и подове, но и за лични вещи – дрехи, килими, спално бельо, възглавници и навсякъде, където има следи и петна от силната амонячна течност. 

Той е в течен вид, което го прави лесен за напръскване и разнасяне върху проблемните участъци. В съдържанието му се включват натурални ароматни есенции за премахване на неприятни аромати. Формулата на препарата за премахване на миризмите от урина е уникална, защото съдържа комбинация от пробиотични бактерии и биоензимна съставка. Има наличие на вода и метилов алкохол. Това го прави високоефективен и препоръчван срещу следи от урина.

Преди употреба, трябва да разклатите препарата под формата на спрей за по-добра ефективност и да поставите разпръсквача на ON. След като приключите го затворете чрез OFF. По този начин съхранението му е сигурно.

За спазване на безопасност по време на прилагане, както и след това, е подходящо да прочетете предписанията на производителя и да се съобразите с тях. Важно е да държите препарата далеч от деца и по време на прилагане те да не присъстват в откритите или закритите помещения.

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
Информационен лист за безопасност

МАРКА: MondoVerde АДВ:: натурални ароматни есенции Друго: елиминира неприятните миризми като урина на кучета, котки или домашни любимци от всякакви мокрещи се повърхности като стени, порти, тротоари, развъдници, кутии за отпадъци, клетки, килими, градини., и т.н. Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета, котки Количество: 750мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за премахване на миризма от урина на кучета и котки SMOFF MONDOVERDE 750 мл.
Вашата оценка:
img
Препарат за премахване на миризма от урина на кучета и котки SMOFF MONDOVERDE 750 мл. Добави
Може да имате нужда и от това: