Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
39,99 лв.
Кучегон, ултразвуково електронно устройство за защита от кучета Super Dogdhaser
SKU: 171
Тегло: 0,100 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Кучегон, ултразвуков уред за защита от кучета и котки

Ултразвуковият електронен уред против кучета SUPERDOGCHASER e многофункционален кучегон за лична защита от нападение на улични или домашни кучета. Уреда излъчва ултразвуков сигнал, който стресира и прогонва агресивни кучета. Уред против кучета SUPERDOGCHASER е предназначен за защита от кучета на всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с кучета и котки.

SUPER DOGCHASER електронен уред за прогонване на кучета

Функции и употреба на кучегон SUPER DOGCHASER:

Уреда има двойна употреба от една страна създава защита от кучета, а от друга служи за обучение на домашни кучета с ултразвук. В уреда има вграден фенерче. Тренирането на домашни кучета спомага за това те да бъдат по дресирани, като свеждат до минимум тяхната агресията към хора и животни.

Къде може да използвате ултразвуковият кучегон:

Ултразвуковият кучегон служи успешно за защита на домашния любимец от други кучета при разходка. Апарата се използва като тренировъчно средство за кучета, в съчетание с устни и ръчни команди, при което успешно се преустановяват вредни навици на кучето и се възпитава за правилно поведение сред хората и в дома. Ултразвуковият електронен уред SUPER DOGCHASER успешно може да се използва при необходимост и като фенер.

Как да използвате уреда:

Уред против кучета super dogchaser има малки и компактни размери и може да се събере спокойно в джоба на всеки. Кучегона има три бутна, които може да използвате в различни ситуации.

1. Средният бутон служи за излъчване на ултразвук и светлина за да прогоните кучета или котки.При натискане на този бутон уреда трябва да бъде насочен директно към кучето или котката. Уреда започва да излъчва силни ултразвукови сигнали и мигаща ярка светлина. Уреда има обхват 6- 8 метра.

2. Десен бутон служи за обучение на домашни кучета уреда излъчва ултразвук.

3. Ляв бутон служи за включване на джобен фенер.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 6-8 метра Честотен обхват: 20kHz-25kHz Интервал на работа: : Всеки път след натискане на бутона за активиране на ултразвук против кучета Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук за защита и трениране на кучета Батерии: 6LR61 9V Друго: Живот на светодиодите: приблизително 100,000 часа Начин на прилагане: Насочва се директно към агресивното куче и се натиска бутона няколко пъти Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета Размери: 45 мм шир: 121 мм дълж, 24 мм вис. Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Сив Гаранция: 3м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. ГАНЧЕВА
    ДОСТАВКА ДО ОФИС

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER Добави
Може да имате нужда и от това: