Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
39,99 лв.
Кучегон, ултразвуково електронно устройство за защита от кучета Super Dogdhaser
SKU: 171200
Тегло: 0,100 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Кучегон, ултразвуков уред за защита от кучета и котки SUPER DOGCHASER

Ултразвуковият уред за защита от кучета и котки SUPER DOGCHASER представлява многофункционален кучегон, предназначен за лична защита от нападения на улични или домашни кучета. Този уред оперира чрез излъчване на ултразвуков сигнал, който има за цел да стресира и прогони агресивните кучета и котки. Неговата употреба е подходяща за всеки, който се излага на нежелани контакти с животни в ежедневието си.

Кучегон SUPER DOGCHASER предоставя надеждна защита в различни ситуации, където срещата с агресивни кучета или котки може да бъде потенциално опасна. Този ултразвуков уред работи, като генерира звукови вълни с висока честота 20kHz-25kHz, които са извън човешкия слух, но са неприятни за животните. Този непрекъснат и непрекъснат ултразвуков сигнал служи като средство за отблъскване и предотвратява животните да се приближават към човека, който го използва.

Уредът е разработен с цел да предостави ефективна защита и сигурност на своя потребител, когато се излага на потенциални заплахи от страна на агресивни животни. Той е лесен за носене и употреба, което го прави удобен за всякакви ситуации.

SUPER DOGCHASER електронен уред за прогонване на кучета

Функции и употреба на кучегон SUPER DOGCHASER:

Кучегонът SUPER DOGCHASER предлага няколко функции и употреби, които го правят многофункционален и полезен уред за защита от кучета и обучение на домашни кучета:

 1. Защита от Кучета и прогонване на Котки: Уредът е предназначен да създава защитна бариера срещу агресивни кучета и прогонване на котки. Чрез излъчването на ултразвуков сигнал, който е неприятен за животните, той предотвратява тяхното приближаване към потребителя. Това е полезно в ситуации, когато сте изложени на риск от нападение от страна на диви или агресивни животни.

 2. Обучение на Домашни Кучета: SUPER DOGCHASER може също да бъде използван за обучение на домашни кучета. Уредът излъчва ултразвуков сигнал, който може да бъде свързан с устни или ръчни команди. Този процес на асоцииране на сигнала с командата помага на кучето да разбере какво се изисква от него и да се дресира за правилно поведение.

 3. Вграден Фенерче: Уредът разполага с вградено фенерче, което е изключително удобно в ситуации с ниска осветеност. Това прави уреда подходящ за използване през нощта или в тъмни области.

Използването на ултразвуков кучегон като SUPER DOGCHASER не само предоставя защита от потенциални опасности, но и помага за подобряване на поведението на домашните кучета. Този уред може да бъде полезен както за отблъскване на агресивни животни на открито, така и за подобряване на връзката между стопанина и домашното куче чрез обучение и дресиране.

Ултразвуков кучегон SUPER DOGCHASER>>ТОП ЦЕНА>>ТОП КАЧЕСТВО

Къде може да използвате ултразвуковият кучегон:

Ултразвуковият кучегон SUPER DOGCHASER може да бъде използван на различни места и в различни ситуации за защита и обучение на кучета. Ето някои от тях:

 1. При Разходки с Домашния Любимец: Уредът може да бъде полезен при разходки с вашето домашно куче, особено ако се изправите пред агресивни кучета или желаете да прогоните котки на открито. Той ще ви помогне да защитите своя домашен любимец и да го отблъснете от потенциални опасности.

 2. При Обучение и Дресиране: SUPER DOGCHASER може да бъде използван като обучително средство за вашето домашно куче. Чрез асоцииране на ултразвуковия сигнал с устни или ръчни команди, можете да обучите кучето си за правилно поведение и да коригирате нежелани навици.

 3. При Необходимост от Фенер: Вграденото фенерче на уреда прави SUPER DOGCHASER подходящ за използване през нощта или в условия на слаба осветеност. Това го прави полезен както за лична защита, така и за осветление на тъмни области.

 4. На Открито и В Затворени Пространства: Ултразвуковият кучегон може да бъде използван както на открито, така и във вътрешни помещения. Той предоставя защита и обучение навсякъде, където има нужда от контрол на кучета и подобряване на тяхното поведение.

 5. При Всякакви Навици на Кучето: Уредът може да се използва за коригиране на различни навици на кучето, като например излизане извън контрол, лаене, дъвфкане на мебели и други. Този метод на тренировка помага на кучето да стане по дисциплинирано и послушно

.

Как да използвате уреда:

Използването на ултразвуковия кучегон SUPER DOGCHASER е лесно и удобно. Възможно е да се използва в различни ситуации за защита и обучение на кучета. Бутоните на уреда предоставя различни функции:

 1. Среден Бутон - За Защита и Прогонване на Кучета и Котки: Този бутон се използва, когато искате да се отблъснете от агресивни кучета или котки. Натискате този бутон и насочвате уреда към животното. Той излъчва силни ултразвукови сигнали и мигаща ярка светлина, която може да прогони животното. Обхватът на този бутон е около 6-8 метра. При екстремни ситуации може да комбинирате с защитни лютиви спрейове срещу агресивни кучета.

 2. Десен Бутон - За Обучение на Домашни Кучета: Този бутон служи за обучение и дресиране на вашите домашни кучета. Когато натиснете този бутон, уредът излъчва ултразвуков сигнал, който може да бъде използван в съчетание с устни или ръчни команди, за да обучавате кучето си. Това помага да се намали агресията на кучето и да се подобри неговото поведение.

 3. Ляв Бутон - За Включване на Джобен Фенер: Този бутон служи за активиране на вградения фенер в уреда. Това предоставя осветление в тъмни ситуации и може да бъде полезно при нощни разходки или при необходимост от светлина.

Ултразвуковият кучегон SUPER DOGCHASER е компактен и лесен за употреба в различни ситуации, предоставяйки ви средство за лична защита, прогонване на агресивни животни и обучение на домашни кучета. Уреда се доставя без включена в комплекта батерия

 

 

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 6-8 метра Честотен обхват: 20kHz-25kHz Интервал на работа: : Всеки път след натискане на бутона за активиране на ултразвук против кучета Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук за защита и трениране на кучета Батерии: 6LR61 9V Друго: Живот на светодиодите: приблизително 100,000 часа Начин на прилагане: Насочва се директно към агресивното куче и се натиска бутона няколко пъти Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета Размери: 45 мм шир: 121 мм дълж, 24 мм вис. Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Сив Гаранция: 3м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ГАНЧЕВА
  ДОСТАВКА ДО ОФИС

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред за защита от кучета SUPER DOGCHASER Добави