Плашило за птици Сокол

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
35,00 лв.

Плашило сокол прогонващо птици и гризачи от градини

SKU: 200121
Тегло: 0,400 кг.
EAN: 5907544438069

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Плашило сокол за прогонване на птици от градини, балкони и сгради

Реалистичен макет на хищна граблива птица сокол, който служи за прогонване на по дребни птици от балкони, овощни градини, цветни лехи, зеленчукови насаждения, ниви и парцели.

Макета е произведен от качествена UV  защитена пластмаса и е издръжлив на атмосферни условия, като слънце, дъжд, вятър и сняг. Плашилото плаши и прогонва освен птици и някой видове дребни гризачи, с които обикновено хищника се храни.

Поставянето на плашилото сокол против птици и дребни гризачи създава естествен страх в птиците и те избягват да посещават зоните, в които е поставено плашилото за птици. Този птицегон, плашило има реални разцветки на хищна птица, което допълнително допринася за създаване на естествен страх в по дребните птици.

Плашило за гълъби и птици Сокол

Къде се използва плашило прогонващо птици сокол:

Този макет на хищник е предназначен за употреба на открито и защита на земеделски насаждения, овощни градини и дворове. Неговата цел е да предпази от унищожение реколтата до колкото е възможно това.

Плашилото се поставя на високо и открито място така, че да може дребните птици да имат видимост към него. Макета може да бъде използван за голям брой видове птици  против, косове, дроздове, гълъби, врабчета и др.

Монтаж:

Плашилото е напълно готово за употреба, поставете го в близост до желаната от вас зона за защита от птици.Макет плашило сокол трябва да бъде поставен на открити площи, така, че да се вижда добре.

Макета сокол против птици и гризачи има специален отвор в основата си, които може да бъде напълнен с камъни или пясък за да може да стои стабилно при всякакви атмосферни условия.

Технически характеристики

Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Гълъби, косове, дроздове, врабчета, дребни гризачи Размери: Дължина 17 см; Височина: 41 см; Ширина: 17.5 см. +/- 5% Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Технология: Плашило Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Плашило за птици Сокол
    Плашило

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Плашило за птици Сокол
Вашата оценка:
img
Плашило за птици Сокол Добави
Може да имате нужда и от това: