Електронен уред за защита от птици BIRDCHASER

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
149,00 лв.
Електронен уред за защита от птици излъчва звуци на хищни птици защита до 4 декара.
SKU: 500720
Тегло: 0,100 кг.
Производител: leaven Тайван
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Уред против птици електронен птицегон със звук Birdchaser

Eлектронен уред срещу птици или така нареченият птицегон, предоставя максимална защита от птици на открито (косове, сойки, кълвачи, лястовици, гларуси, чайки и др.). Апарата излъчва цифрово записани предупредителни биосигнали от хищни птици като ястреби, соколи и кукумявки.

Вроденият инстинкт на повечето видове птици, гризачи и дребни хищници не им позволява да навлизат в зоната на действие на уреда, което защитава Вашия обект, двор, градина или земеделски насаждения от тях.

Цифровият запис е резултат от продължителна изследователска работа. Уред против птици BIRDCHASER не наранява птиците а само ги отблъсква от зоната на защитно покритие.

 

Уред против птици BIRDCHASER>>топ цена>> високо качество

 

Как действа:

Електронен уред защита от птици BIRDCHASER се състои от звуков излъчвател, инфрачервен сензор, регулатор на силата на звука, превключвател за избор на режим - оформени в един корпус и отделен захранващ адаптер 220VAC/12VDC.

Апарата се използва само на открито, като силата на звука се регулира според това каква площ ще охранявате с електронният птицегон.

Настройка и режими на работа:

Режим 1 При първия режим - "PIR" вградения инфрачервен сензор регистрира присъствието на птица или животно (всеки "топлокръвен" обект) в зоната пред уреда от 130 градуса и на разстояние до 10 метра, след което се излъчва серия от предупредителни сигнали. Силата на предупредителните сигнали може да бъде регулирана в зависимост от желания ефект на защитата.
Режим 2 При втория режим - "AUTO" уредът излъчва серия от предупредителни сигнали през интервал от време, който може да бъде регулиран между 5 - 30 минути. Така се постига превантивна, постоянна защита от птици на охранявания обект.

 

При първият режим уредът за защита от птици може да бъде използван и като класически уред за защита на малък обект от нежелано присъствие, като издаването на предупредителен сигнал от уреда се счита за сигнал към охраната за наличие на нарушител в защитаваната територия.

При максимална мощност на звука BIRDCHASER може да охранява площ до 4 декара. Птицегона се захранва с адаптер от мрежата за 220V, като към уреда се подава безопасното напрежение от 12V, приложимо при експлоатация на уреди на открито.

Посредством Птицегон Sonic Birdchaser се реализира надеждна и евтина защита на земеделски и рибовъдни обекти, на летища и навсякъде, където нашествието на птици, полски и горски гризачи и дребни хищници създава проблеми на стопаните.

Къде да поставя птицегон Sonic Birdchser:

Уреда е предназначен за външна употреба. След извършване на желаните настройки на звука, уреда се насочва директно към зоната, която желаете да защитите от птици. За защита от птици на големи площи препоръчваме да използвате режим AUTO.

При по малки площи може да използвате режим 1 тогава уреда ще работи когато засече обект в рамките на 130 градуса и на разстояние до 10 метра пред уреда.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 4000 кв.м Честотен обхват: звук против птици на открито Интервал на работа: : В зависимост от режима на настройка Комплекта съдържа: : Уред против птици захранващ адаптер, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Врабчета,Гълъби,Косове, Врани, Скорци и Други видове птици. Животни-вредители Катерици, Зайци, Глигани, Елени и др. Цвят: Черен Размери: 9 х 17 х 12 см Захранване: 220V,12V Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Вътрешен, Висящ Влагозащита : Уреда е водозащитен за нормални условия при валеж. Не потапяйте уреда във вода или други течности. Винаги дръжте захранващият адаптер на сухо място Материал: ABS пластмаса Технология: Звук Комплекта съдржа: : Уред против птици със био сигнали(звуци на хищни птици) и захранващ адаптер Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Страготен продукт
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от този птицегон. Благодаря!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Против птици
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Уред за защита от птици
  Оценка:
  100%
  Топ е!

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Птицегона- с записи на хищни птици
  Оценка:
  100%
  Доволен. Вече има череши!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред за защита от птици BIRDCHASER
Вашата оценка:
img
Електронен уред за защита от птици BIRDCHASER Добави