Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Forte Blck 5kg

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
89,20 лв.
Отрова за мишки и плъхове парафинов блок
SKU: 60015
Тегло: 6,000 кг.
Производител: Vebi Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Murin Forte Block силна отрова за мишки и плъхове кофа 5 кг

Murin Forte Block e готова за употреба отрова за мишки и плъхове под формата на парафиново блокче или така наречените родентицидни примамки. Продукта е за професионална употреба.

Препарата против гризачи служи снижаване плътността на вредни гризачи на открито, около сгради и закрито.Препарата се поставя в дератизационни кутии или тунели, които се разполаагат около или в сгради с наличие на вредни гризачи или следи от тях.

Парафиновото блокче е значително по-устойчиво на влага и лоши отмосвферни условия в сравнение с други видове препарати, предпочита се за канална дератизация или бариерна дератизация през есенно зимният период.

Парафинви блокчета за унищожаване на гризачи

 

Как действа отрова за мишки и плъхове Murin Forte Block :

Отровата започва да действа още след първия прием. изключително устойчива на влага и температурни промени с уникална форма на роза, която улеснява гризачите при консумацията на примамката.Отровата е ефективна срещу черен плъх(Rattus rattus), домашна мишка(Mus musculus), кафяв плъх(Rattus norvegicus).

При всички антикоагуланти смъртта се причинява от вътрешни кръвоизливи. Препоръчваме винаги при употреба на отрова за мишки и плъхове тя да бъде винаги в дератизационни кутии или тунели.

Как да поставя отрова за гризачи:

Блокчетата трябва да се поставят на най-посещаваните места от гризачите. С цел постигане на максимални резултати, препоръчваме поставянето на достатъчно количество примамка на няколко различни места.

Начин на употреба: 

Преди началото на третиране с отровната примамка е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторна инвазия.

Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третирането с биоцида, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило приемането на отровната примамката.

Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол (например използването на капани).

Примамката се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне (заключващи се) и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни.

Блокчетата се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат измъквани от гризачите. Дератизационните кутии трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват.

Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване.

Заложените примамки трябва да се посещават често поне веднъж на 2-3 дни (при обработки срещу мишки) или на 5 -7 дни (при обработки срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени. Това продължава докато консумацията спре.

Ако поемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите, е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация. Продуктът не е предназначен за дълготрайна употреба и не се използва като постоянни отровни точки.

Обработката продължава максимум 35 дни. Ако през целия период на третиране примамките продължават да се изяждат и не се наблюдава спад в числеността на гризачите, трябва да се определи вероятната причина за това.

След като се изключат другите възможности, най-вероятно става дума за резистентни гризачи. Тогава трябва да се прецени възможността за употреба на неантикоагулантни или по-силни антикоагулантни родентициди, а също и използването на капани като алтернативна мярка за контрол.

Продуктът не трябва да се прилага директно върху почвата и в дупки на гризачи. Примамките не се използват за защита на селскостопански култури от гризачи. Да се избягва третиране с продукта при наличие на незащитени храни и фуражи.

Да се предотврати достъпа до примамката на деца, домашни любимци, селскостопански и други нецелеви животни. Биоцидът е опасен за дивите животни. При употреба на обществени места третираните площи се маркират с поставяне на предупредителни табели, описващи риска от първични и вторични отравяния, както и мерките за оказване на първа помощ.

По време и след приключване периода на третиране всички остатъци от примамката се събират и отстраняват по безопасен начин в съответствие с изискванията на националното законодателство. Да се използват защитни ръкавици и да се избягва контакт на продукта с кожата.

Разходна норма:

Против Мишки: 20 g - 40 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.
Против Плъхове: 100 g - 200 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.

 

GHS Пиктограми:

Отрова за плъхове на топ цена

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Бродифакум: 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на мишки и плъхове или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Предупреждение за опасности: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P301+P310 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ. P308+P313 ПРИ явна или предполагаема експозиция: Потърсете медицински съвет/помощ. P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с н Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Висящ Цвят: на парафиновият блок червен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. мури
  Оценка:
  100%
  От години ползвам тази отрова, смятам, че е най-добрата. Също така има бърза доставка.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Forte Blck 5kg
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Forte Blck 5kg