Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
35,00 лв.
Препарат Microbec за почистване на септични ями препарата действа чрез биологично разграждане на съдържанието на септичната яма.
SKU: 100013
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.

Микробец  е препарат за почистване на септични ями 1кг. Препарата Микробец  съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични остатъци по стените на септичната яма. Премахва налепи от хартия, растителни остатъци и мазнини те са биоразградими  Микробец  има 3 - фазно действие  осигурява бързо и ефективно отделяне на налепите, които са предмет на втечняване, а след това ензимно разгражда до една напълно безопасна и екологично чисти вода и прости съединения. Това почиства септичните ями на натрупаните утайки и налепи намалява честотата на изпразване на резервоара на септичната яма.

Microbec се прилага по схема която е описана на кутията на всеки продукт. При употреба на Microbec не използвайте хлорни почистващи препарати това може да намали действието на препарата за почистване на септични ями. 

Дозировка: за септични ями с обем от:

От 1/м3 до 3/м3 - 1 x 25гр, седмично

От 4/м3 до 8 /м3 - 2 x 25гр, седмично

Над > 8/m3 - 4 x 25гр, седмично

Microbec е биологичен продукт не съдържа химикали неговата цел е да ви помогне да почистите септичната яма по чист и биологичен начин.

Количество: 1кг 

Вид: Прах с измерителна лъжица

 

Ппроизход: Полша Bros

Технически характеристики

МАРКА: Bross Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.
Вашата оценка:
img
Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг. Добави
Може да имате нужда и от това: