Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
38,50 лв.
Препарат Microbec за почистване на септични ями препарата действа чрез биологично разграждане на съдържанието на септичната яма.
SKU: 100013
Тегло: 1,000 кг.
Производител: BROS Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Microbec за почистване на септични ями с ензими и бактерии

Микробец е препарат за почистване на септични ями чрез бактерии и ензими. Препарата Микробец  съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични остатъци по стените на септичната яма.

Премахва налепи от хартия, растителни остатъци и мазнини те са биоразградими  Микробец  има 3 - фазно действие  осигурява бързо и ефективно отделяне на налепите, които са предмет на втечняване, а след това ензимно разгражда до една напълно безопасна и екологично чисти вода и прости съединения. Това почиства септичните ями на натрупаните утайки и налепи намалява честотата на изпразване на резервоара на септичната яма.

Microbec се прилага по схема която е описана на кутията на всеки продукт. При употреба на Microbec не използвайте хлорни почистващи препарати това може да намали действието на препарата за почистване на септични ями.

Продукта се предлага в три различни опаковки 1 кг прах с мерителна лажичка, под формата на таблеки ,както и индивидуално опаковани дози за директна употреба.

в Препарат за септични ями Microbec>>топ цена>> бърза доставка

Как се действа:

При редовно използване Microbec намалява честотата на изпомпване на септичната яма, помага работата на домашните пречиствателни станции, премахва неприятни миризми и отпушва санитарни инсталации.

Благодарение на новата формула за капсулиране на бактериите Microbrc не се влияе от силни почистващи препарати както повечето подобни продукти. Продукта работи в 3- фази:

  • Осигурява бързо разделяне на замърсяванията
  • Бързо и успешно превръща замърсяванията в  течно състояние
  • Осигурява по- рядко изпомпване на септичната яма

Дозировка: за септични ями с обем от:

От 1/м3 до 3/м3 - 1 x 25гр, седмично

От 4/м3 до 8 /м3 - 2 x 25гр, седмично

Над > 8/m3 - 4 x 25гр, седмично

Microbec е биологичен продукт не съдържа химикали неговата цел е да ви помогне да почистите септичната яма по чист и биологичен начин.

Количество: 1кг 

Вид: Прах с измерителна лъжица

Важно: По време на употреба на Microbec  не използвай хлорни почистващи препарати.

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross Интервал на работа: : При нужда АДВ:: Бактерии и ензими Количество:: 1 кг Вид на препарата: ВП (Водоразтворим прах) Доза на приложение: 25 гр на всеки 2-3 куб.м от обема на септичната яма Категория на потребителите: Масова Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.
Вашата оценка:
img
Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг. Добави