Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
38,80 лв.
Препарат Microbec за почистване на септични ями препарата действа чрез биологично разграждане на съдържанието на септичната яма.
SKU: 100013
Тегло: 1,000 кг.
Производител: BROS Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Microbec за почистване на септични ями с ензими и бактерии

В търсенето на ефикасни решения за поддържане на септични ями, Микробец се откроява като иновативен препарат, който преобразява начина, по който се грижим за домашните отпадъчни системи. 

Какво представлява и как действа препарата за почистване на септични ями Микробец?

Той трансформира процеса на почистване, осигурявайки безпроблемна експлоатация и продължителна ефективност без нужда от чести изпразвания на резервоара. Ето с какво се характеризира:

 • състав – този водоразтворим прах впечатлява с богатия си състав от активни микроорганизми, които биологично разграждат органичните отпадъци;
 • трифазно действие
  • отделяне на налепите;
  • втечняване на налепите; 
  • ензимно разграждане на органичните отпадъци до напълно безопасни и екологично чисти съединения, като вода и прости химични вещества.
 • начин на употреба – лесен за прилагане, Микробец изисква единствено редовно добавяне към септичната яма съгласно инструкциите:
  • за ями с обем от 1 до 3 кубични метра – добавяйте по 1 мерителна лъжица (25 гр) веднъж седмично. Това количество е достатъчно, за да поддържате малките септични системи в добро състояние;
  • за ями с обем от 4 до 8 кубични метра – удвоете дозата до 2 измервателни лъжици (общо 50 гр) на седмица. Tака осигурявате, че по-големите системи получават необходимите микроорганизми за ефикасно разграждане на отпадъците;
  • за ями с обем над 8 кубични метра – на тези системи ще им е необходимо най-голямо количество от продукта – 4 измервателни лъжици (общо 100 гр) седмично, за да се справят ефективно с отпадъчните материали.

Важнo:

Микробец е създаден да работи в синхрон с естествените процеси в септичната яма, затова е препоръчително да избягвате използването на хлорни и други агресивни химически почистващи препарати, които може да нарушат баланса на микроорганизмите.

вПрепарат за септични ями Microbec>>топ цена>> бърза доставка

Защо да изберете Микробец?

Това е ефективно решение за поддържане на вашата септична система. С този продукт на Otrovi.bg, вие инвестирате в дълготрайността и надеждността на вашата отпадъчна инфраструктура. Той не само подобрява функционирането на септичните системи, но и предотвратява потенциални проблеми, като неприятни миризми и преливане.

Често задавани въпроси и отговори

 • Как често трябва да добавям Микробец в септичната си яма?

Честотата зависи от размера на ямата и интензивността на употреба, но обикновено добавянето се препоръчва на всеки 3-6 месеца.

 • Безопасен ли е за околната среда?

Да, продуктът е е създаден в съответствие с всички норми и стандарти за качество и екологична съвместимост и не представлява заплаха за околната среда. Той е строго тестван и одобрен от релевантните институции, което гарантира неговата автентичност и безопасност за употреба.

 • Може ли да се използва в пречиствателни станции?

Да, препаратът е подходящ за употреба във всички типове септични ями и биологични пречиствателни станции.

Технически характеристики

МАРКА: Bross Интервал на работа: : При нужда АДВ:: Бактерии и ензими Количество:: 1 кг Вид на препарата: ВП (Водоразтворим прах) Доза на приложение: 25 гр на всеки 2-3 куб.м от обема на септичната яма Категория на потребителите: Масова Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг.
Вашата оценка:
img
Препарат за почистване на септични ями Микробец 1кг. Добави
Може да имате нужда и от това: