Електронен уред против къртици и сляпо куче с ултразвук и механична вибрация Pest Stop 800 кв.м

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
43,00 лв.
Електронно устройство против къртици и сляпо куче 800 кв.м
SKU: 100610
Тегло: 1,000 кг.
Производител: PELSIS-Великобритания
EAN: 5060525034534

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Комбиниран уред против къртици и сляпо куче с ултразвук и механична вибрация Pest Stop 800 кв.м

Електронният уред срещу къртици и сляпо куче Pest Stop има нова технология, която комбинира нискочестотни ултразвукови честоти и отделен мотор, който излъчва механични вибрации които се разпространяват в почвата и по този начин прогонват подземните гризачи. Уреда срещу къртици и сляпо куче е изработен от алуминии, който предава максимално добре комбинираните нискочестотни вибрации в почвата, в която е поставено устройството.

Апарата предлага две от най-ефективните технологии за защита от подземни гризачи на пазара. Захранва се от 4 x R20 D батерии, като с един комплект, уреда може да работи до няколко месеца.

Максимална защита срещу подземни вредители с зукови и моторни вибрации едновременно от един прогонващ уред на площ до 800 кв.м.

Уред против къртици в двойна защита

 

Как действа уреда на подземните гризачи:

Всеизвестен факт е, че подземните гризачи(къртици и сляпо куче) имат слаборазвито зрение и много добре развито осезание/придвижват се чрез допир със специални органи, разположени по крайниците и най- вече на муцуната наречени виброси. Електронният уред използва точно тази биологична слабост и им въздейства стресово, като излъчва непрекъснати комбинирани нискочестотни звуци и механични вибрации, които карат къртиците или слепите кучета да напуснат охраняваната от електронният апарат територия.

Електронният уред охранява площ от 800 кв.м това е окръжност с диаметър 30-36м за бързият ефект на уред против къртици и сляпо куче PEST STOP от голямо значение и плътността на почвата, в която се поставя уреда. Колкото по плътна е почвата толкова по добра е защитата от подземни гризачи, тъй като нискочестотните звуци и механичните вибрации се предават по добре. Електронният уред против подземни гризачи е напълно безопасен за хора и домашни любимци. 

Начин на работа:

Този уред против къртици и сляпо куче има две технологии, които плашат и отблъскват подземните вредители.Много мощен ултразвук и отделен мотор, който произвежда допълнителна механична вибрация.

Комбинирането на тези технологии дава максимално добър резултат при борба с къртици или сляпо куче. Уреда има занижени интервали на работа като излъчва ултразвук 10 пъти за 3 секунди след, което почива 30 секунди, моторната вибрация се активира 3 пъти за 30 секунди. Всичко това създава максимално неблагоприятна среда за наличие на подземни гризачи в рамките на 800 кв.м чиста площ без препятствия.

Инструкция за употреба:

1. Развийте капачката на устройството обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 4 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. Ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в алуминиевият корпус на уреда.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда


.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: 800 кв.м Честотен обхват: Ултразвук и механична вибрация Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Излъчва ултразвукова вибрация 10 пъти за 3 секунди в интервал през 30 секунди и 3 секунди моторна вибрация през интервал от 30 секунди Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Начин на прилагане: Запива се в земята в зони с профилактична цел или с наличие на подземни гризачи или следи от тях Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, полевки, подземни гризачи Количество: 1 бр Размери: 42 x 5.5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Пластмаса и метал Технология: Механична вибрация, Ултразвук Цвят: Сив, зелен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. КЪРТОГОН
  Оценка:
  100%
  Уникално работи и е много ефективен в градината срещу къртица, която ме тормози от години.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред против къртици и сляпо куче с ултразвук и механична вибрация Pest Stop 800 кв.м
Вашата оценка:
img
Електронен уред против къртици и сляпо куче с ултразвук и механична вибрация Pest Stop 800 кв.м Добави
Може да имате нужда и от това: