Препарат против оси и стършели пяна Duracid Spray Vebi 750 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,50 лв.
Препарат против оси и стършели под формата на спрей пяна
SKU: 20032
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235005822

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Препарат против оси и стършели спрей пяна за унищожаване на гнезда на оси DURACID SPRAY  VEBI 750 мл

Готов за употреба препарат против оси и стършели под формата на пенообразуващ спрей с изключително бързо и силно действие. Препарата е опакован в спрей с високо налягане и позволява унищожаване на гнезда на оси от разстояние до 4 метра.

Спрея е под формата на пяна, която след напръскване обгръща гнездото на осите и стършелите и не позволява те да излязат от него живи. Отровата за оси и стършели е особено подходяща при наличие на големи и малки гнезда на оси в трудно достъпни зони и места.

Спрей пяна за унищожаване на гнезда на оси и стършели Vebi Duracid на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на DURACID SPRAY

Преди да направите пръскане против оси разклатете добре флакона. Винаги пръскайте рано сутрин или късно вечер, когато осите са в гнездото си така ефекта ще бъде максимално добър. При пръскане против оси имайте в предвид, че наличието на вятър може да влоши качеството на третирането. Винаги взимайте предпазни мерки, които включват обличане с дрехи с далак ръкав, шапка и ръкавици.

Това е необходимо в случай, че осите намерят начин да излязат от гнездото си и започнат да го защитават. Препарат против оси и стършели Duracid Spay образува инсектицидна пяна, която обгръща гнездото и унищожава всяка оса или стършел, които са  влезнали в контакт с него.

Препарат порив оси и стършели Duracid Spay  може да пръска до 4 метра разстояние, но минималното препоръчително безопасно разстояние, от което може да пръскате оси или стършели е 2 метра от гнездото. Приложен върху повърхности има остатъчна ефективност от 2 седмици.

Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни!животни, храни,напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми!и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Биоцидът сe прилага както е описано в таблицата. След обработка премахнете гнездото на осите, като го свалите и изхвърлите.

Интервал между отделните третирания:

При необходимост третирането може да бъде повторено.
Достъп на хора и животни до'третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в  продължение на не по малко от 1 час.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Друга употреба:

Препарата може да се използва и против мравки, комари, мухи, хлебарки.

 

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: 100грама от продуктасъдържат: Циперметрин 40/60 (CAS № 52315A07A8):0.125g Тетраметрин (CAS № 7696A12A0) 0.25g Пиперонил бутоксид (CAS!№ 51A03A6):1.25g Емулгатор и мантиоксидант:0.42g Дезодориран петрол :5.28g ПропанAбутан:35.00g Дейонизирана вода ндо:100g Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Целеви Вредител: оси, стършели Количество: 750 мл Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против оси и стършели пяна Duracid Spray Vebi 750 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против оси и стършели пяна Duracid Spray Vebi 750 мл Добави
Може да имате нужда и от това: