Ратимор паста отрова за мишки и плъхове 3 x 1кг.

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-7%
Промо цена 59,90 лв. Редовна цена 64,80 лв.

Отрова за плъхове и мишки Ratimor 3кг

SKU: 89657644
Тегло: 1,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251840557
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ratimor
Купи заедно на по-ниска цена
Ратимор паста отрова за мишки и плъхове 3 x 1кг.
5%
рейтинг:
100%
Промо цена 59,90 лв. Редовна цена 64,80 лв.
+
=
Спестяваш 10,53 лв.
127,94 лв.

Описание и начин на употреба

Силна червена отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 3 x 1 кг 

Ратимор е силна отрова за мишки и плъхове под формата на меко саше или така наречената паста. Родентицида е произведен по специална рецепта, като в нейната формула за атрактивност и са включени най-добрите продукти, които привличат мишките и плъховете да консумират от препарата тя включва три вида месо, какао на прах, сухо мляко, животинска мазнина, както и много други неустоими за вредители съставки. Продукта се предлага в опковки 3 x 1 килограм.

Всички компоненти са от максимално най-високо качество за да може да направи продукта силно ефективен. Препарата съдържа активно вещество Бромадиолон 0.005%, и Битрекс (горчива съставка срещу поглъщане от не целеви обекти).

Продукта може да се използва за вътрешна и външна дератизация, като задължително трябва да бъде заложен в дератизационни тунели или кутии с цел запазване на атрактивните свойства на отровата за гризачи, като дертизационите прибори я защитават от вода, прах и други замърсители. От друга страна дератизационите прибори защитават и не целеви обекти от пряк достъп с отровата поставена в тях. 

Прокудата се предлага в четири различни по количество опаковки по този начин може да третирате различни по площ и вид помещения или външни терени.Може да намерите родентицида в опаковка от 250 гр за обработка на малки помещения, опаковка 500 гр за третиране на малки или средни площи, 1 кг за третиране на малки, големи или средни площи, като и повторно зареждане в случай на по-голяма плътност на гризачи, 10 килограма кога за професионална употреба.

 

Червена отрова за мишки и плъхове Ratimor ПАСТА НА ТОП ЦЕНА

 

Какво представлява:

Ратимор паста е под формата на сашета с червен цвят опаковани във филтърна хартия. Залага се без да се разкъсва или премахва филтърната хартия, тя служи за няколко неща едновременно, като на първо място е мониторингът.

Веднага ще забележите ако целостта на пакетчето е нагризано от мишки или плъхове, което е сигнал за наличие на гризачи и респективно ако след залагането на отровата пакетчето е напълно цяло това е сигнал за отсъствие на гризачи.

Втората основна функция на филтърната хартия е това, че гризачите обичат сами да разопаковат или прегризват храната си, това е естествен биологичен инстинкт при тях.

Ратимор паста съдържа Битрекс, това е горчив агент, който предизвиква повръщане от домашни любимци и нецелеви обекти, но същевременно гризачите не го усещат.

Препарата съдържа мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване на умрелите мишки и плъхове, като по този начин няма неприятна миризма от унищожените гризачи.

Действие на отровата за мишки и плъхове:

Ратимор започва да действа веднага след поглъщане, но гризачите умират до няколко дни след поглъщането. В зависимост от плътността на гризачите във всяка една зона е необходимо да се следи количеството на заложената отрова за мишки и плъхове и ако е необходимо да се добавя нова докато не спре да изчезва от дератизационите тунели или кутии.

Употреба на ратимор отрова за мишки и плъхове:

Поставяте препарата на места, където сте забелязвали наличие на гризачи или следи от тях.Залагайте препарата само в дератизационни тунели или кутии за да избегнете достъпа на нецелеви обекти с отровната примамка.

Срещу мишки 20-25 g, 2-3 примамки на точка На разстояние от 2 до 5 метра една от друга
Срещу плъхове 100 - 180 g,  10-15 примамки на точка На разстояние от 5 до 10 метра една от друга

 

За да постигнете максимално бързо добри резултати от залагане на отрова за плъхове и мишки, винаги залагайте родентицида директно в помещенията или външните зони, в които сте забелязали  гризачи, следи от тях или звуци.

Поставянето на отрова в близост на гнездата на вредителите винаги дава по-бързи резултати. Имайте в предвид, че отровата се залага докато вредителите спрат да я консумират, в тази връзка тбва да предвидите необходимото количество родентицидни примаки за да може да стигнат за униожаване на всички налични мишки или плъхове.

Внимание!:
Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки.
Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Пиктограми за опастност:

Родентицид срещу мишки и плъхове

 

Технически характеристики

МАРКА: Ratimor Интервал на работа: : Залага се до спиране на консумацията на гризачите АДВ:: Бромадиолон 0.005%, Битрекс Начин на прилагане: В дератизациони тунели или кутии Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против плъхове: 100 - 180 g на точка. Против мишки : 20-25 g на точка Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 3.00 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Гаражи
  Оценка:
  100%
  Добра отрова, вече няколко години всяка зима слагам в гаража и мишките не ми влизат в колата. Цената също е изгодна.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Ратимор паста 1кг отрова за мишки и плъхове.
  Оценка:
  100%
  Много добра отрова! Използвам я от години само тя ми решава прелома с плъховете.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ратимор паста отрова за мишки и плъхове 3 x 1кг.
Вашата оценка:
img
Ратимор паста отрова за мишки и плъхове 3 x 1кг. Добави