Препарат против дървояди Bochemit Plus I

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
66,00 лв.
Препарат за дървояди Bochemit Plus I 1кг Концентрат
SKU: 966365
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598703355

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Описание на препарат против дървояди Bochemit Plus I Концентрат

Bochemit Plus I е комбиниран препарат – инсектициден и фунгициден. Той е под формата на концентрат, който се превръща в работен разтвор, подходящ за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми и най-вече дървояди. Фунгицидният му характер действа активно и срещу гъбички, плесени и заразите, които причиняват. Bochemit Plus I действа резултатно като отрова срещу:

 • Дървоядни гъби;
 • Плесени;
 • Дървояди във всичките му етапи на развитие – от яйце до възрастно насекомо;
 • Мухъл:Термити.

Препаратът против дървояди се предлага в разфасовка от 1 литър, като концентрираната течност може да бъде разредена с вода или спирт. Ако имате необходимост от обработване на по-големи площи или за професионална употреба, можете да го закупите в опаковка от 5 литра или готов за употреба разтвор Bochemit I APP от 1L. Bochemit Plus I служи за борба срещу дървоядите при заразена дървесина и предпазване на здравото дърво.

Bochemit Plus I против дървояди на ТОП ЦЕНА

Как се използва?

Преди да приложите препарата, е важно да подготвите добре терена. Дървените повърхности следва да бъдат почистени от покритие, което би попречило проникването на инсектицидния препарат в дървото и задействане на реакцията му върху вредителите. Като предимство се счита, ако повърхността на дървесната конструкция е шлайфан. По този начин ефективността ще бъде по-висока, а разходната норма на препарата – по-ниска. Подходящо е да приложите работния разтвор, приготвен от Bochemit Plus I върху:

 • Дървени елементи, мебели и конструкции;
 • Паркет

Bochemit Plus I дава ефективна защита от :

 • Против дървояди

 • Срещу дървоядни гъби

 • Против плесени и мухъли по дървото

 • Срещу термити

 • И други дърворазрушаващи насекоми

Начин на употреба и подготвяне на готов разтвор

Към концентрата се добавя вода или спирт. Съотношението е 1:5. Bochemit Plus I може да се прилага по няколко различни начина: чрез локално нанасяне с четка за боя, чрез пръскане с ръчна пръскачка или инжектиране на инсектицида в отворите и дупките, причинени от вредителите. Дребните детайли могат да бъдат потапяни в разтвора.

При необходимост третирането може да се повтори след месец. Можете да приложите повторното обработване за по-сигурен резултат дори да не забелязвате наличието на дървояди.

15 % продукт от общото количество е разходната норма за обработването на дървените конструкции. Минимално трябва да използвате 30 грама на кв.м. Трябва да знаете, че при нанасяне чрез намазване, разходната норма трябва да стане 60 грама на кв.м.

Ако третирате мебели, е добре да използвате по-ниска концентрация на продукта – 10 %.

ВАЖНО:

По време на приготвяне на работния разтвор и обработването на дървените елементи и конструкции, е важно да спазвате правилата за безопасност като носите предпазно облекло. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма:

Унищожаване на дървояди концентрация на работен разтвор 15% съотношение препарат спрямо вода 1:5.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Интериорни третирания против дървояди  концентрация на работен разтвор 10% съотношение препарат спрямо вода 1:9.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Екстериорни третирания концентрация на работен разтвор 10-15% съотношение препарат спрямо вода 1:5/1:9.Минимална разходна норма 30гр/40гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Инжектиране директно в дупките причинени от дървояди, чрез спринцовка и игла.

Цвят след обработка:

Безцветен

Видове нанасяне на Bochemit Plus:

Четка, Валяк, Потапяне, Напръскване, Инжектиране

Разход концентрат:

 • Интериорно 1кг (33кв.м)
 • Екстериорно 1кг (25кв.м)
 • Максимална площ: 33кв.м

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: Интериорно 1кг (33кв.м) Екстериорно 1кг (25кв.м) Максимална площ: 33кв.м Интервал на работа: : Повтори при необходимост АДВ:: Циперметрин (Cypermethrin) 1,0g/100g, Перметрин 0,1 g/100g Начин на прилагане: Четка, Валяк, Потапяне, Напръскване, Инжектиране Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Препарат спрямо вода 1:5 или 1:9 в зависимост от приложението. Предупреждение за опасности: При работа с препарата трябва да използвате лични предпазни средства: защитна маска, ръкавици, защитно очила, работно облекло с дълги ръкави и крачоли. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Дървояди, Дървоядни гъби Плесени и мухъли Термити Други Други дърворазрушаващи насекоми Количество: 1 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. бохем
  Оценка:
  100%
  Малко мирише но е добър

  Оценка от

  Публикувано на

 2. дървояди в гредите
  Оценка:
  100%
  Намазах го и ефекта е добър

  Оценка от

  Публикувано на

 3. буби
  Оценка:
  80%
  Малко се забави доставката, но препарата е супер

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Паркет
  Оценка:
  100%
  Доволен съм

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървояди Bochemit Plus I
Вашата оценка:
img
Препарат против дървояди Bochemit Plus I Добави
Може да имате нужда и от това: