img

Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 3 x 1,5 кг

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-30%
Промо цена 56,70 лв. Редовна цена 81,00 лв.
Добави
Професионална отрова за мишки и плъхове паста 3 x 1,5 кг
SKU: 500233
Тегло: 1,500 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат срещу мишки и плъхове Аптират паста про комплект от 3 x 1.5 кг

Готов за употреба силен родентицид под формата на мека паста, предназначена за унищожаване на мишки и плъхове. Препарата създаден на база хранителни примамки и активно вещество Бродифакум, което е едно от най-силните към момента на пазара. Аptirat pasta pro е подходяща за използване на закрито и открито препарата се поставя в дератизациони тунели около сградите или в закрити помещения.

Родентицида е ефективен още при първата консумация поради силата на активното му вещество. Съдържа горчива съставка, която защитава не целеви обекти от случайно поглъщане на отровата. Продукта се предлага в опаковка от 1.5 кг, комплект от 2 x 1.5 кг

Унищожаващ препарат срещу мишки и плъхове паста про

Област на приложение Аптират паста про:

Продукт за професионална употреба  използва се срещу мишки и плъхове вътре в сгради и около тях. Професионалисти, отговарящи на изискванията на Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации (обн. ДВ бр. 7 от 2018 г.) могат да я използват: - вътре в сгради срещу мишки и плъхове; - около сгради срещу мишки и плъхове. Продуктът може да се използва във и около индустриални сгради (включително складове, депа, корабни помещения), домове, мазета, гаражи, килери, градини и други открити площи около тях.

Разходна норма:

Срещу мишки 4 примамки (40 гр) през 5 м разстояние
Срещу плъхове 6 примамки (60 гр) през 5 м разстояние

 

Начин на употреба:

Винаги да се чете етикета преди употреба и да се следват указанията в посочените инструкции. Преди началото на третиране с отровата за мишки и плъхове е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят леснодостъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторно нападение.

Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди поставяне на отрова за мишки и плъхове Аптират паста Про, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило консумацията на поставената отрова. Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол (например използването на капани мишки и плъхове).

Родентицидът се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни. Примамките се фиксират вътре в кутията, за да не бъдат измъквани и разпилявани от гризачите. Да не се отварят сашетата с примамка.

Дератизационните кутии трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване.

Надписът върху тях трябва да съдържа следната информация: търговското име на родентицида и номера на разрешението за предоставяне на пазара; името на активното вещество и концентрацията му в продукта; както и следните предупреждения: „Съдържа родентицид (отрова)”; „Да не се отваря и премества”; „Опасно за дивата природа”; „В случай на отравяне незабавно се обадете в Център по токсикология”. Заложените примамки трябва да се проверят на 2-рия – 3-тия ден (за мишки) и на 5-тия -7-мия ден (за плъхове) след началото на третирането и поне веднъж седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени (замърсени или намокрени). Това продължава докато консумацията спре.

Пиктограми за опастност:

Родентици за унищожаване на гризачи

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

ИЛБ

АДВ:: Бродифакум 0,005 g/100 g Доза на приложение: Залагане на отрова за Мишки: 40 гр в една дератизационна кутия ( две сашета), като кутиите трябва да са на разстояние минимум 5 м една от друга. Залагане на отрова за Плъхове: 60 гр (три сашета при ниска заселеност) и 100 гр (пет сашета при висока) Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи Количество: 3 x 1,5 килограма Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 3 x 1,5 кг
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: