Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 3 x 1,5 кг

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-20%
Промо цена 64,80 лв. Редовна цена 81,00 лв.
Професионална отрова за мишки и плъхове паста 3 x 1,5 кг
SKU: 500233
Тегло: 1,500 кг.
Производител: Ferbi Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ferbi Италия

Описание и начин на употреба

Препарат срещу мишки и плъхове Аптират паста про комплект от 3 x 1.5 кг

Готов за употреба силен родентицид под формата на мека паста, предназначена за унищожаване на мишки и плъхове. Препарата създаден на база хранителни примамки и активно вещество Бродифакум, което е едно от най-силните към момента на пазара. Аptirat pasta pro е подходяща за използване на закрито и открито препарата се поставя в дератизациони тунели около сградите или в закрити помещения.

Родентицида е ефективен още при първата консумация поради силата на активното му вещество. Съдържа горчива съставка, която защитава не целеви обекти от случайно поглъщане на отровата. Продукта се предлага в опаковка от 1.5 кг, комплект от 2 x 1.5 кг

Унищожаващ препарат срещу мишки и плъхове паста про

Област на приложение на Aptirat Pasta Pro:

Aptirat Pasta Pro е продукт, предназначен за професионална употреба и се използва за контрол на мишки и плъхове както във вътрешни, така и външни среди, около сгради. Професионалисти, които спазват изискванията на Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. относно условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации (последна актуализация в Държавен вестник, брой 7 от 2018 г.), могат да използват този продукт по следния начин:

 • Вътре в сгради за борба срещу мишки и плъхове.
 • Около сгради за борба срещу мишки и плъхове.

Продуктът може да бъде приложен както във вътрешни среди като индустриални сгради, включително складове, депа и корабни помещения, така и в обитаеми сгради като домове, мазета, гаражи и килери. Освен това, той може да се използва на открити площи като градини и други околни пространства около сградите.

Разходна норма:

Срещу мишки 4 примамки (40 гр) през 5 м разстояние
Срещу плъхове 6 примамки (60 гр) през 5 м разстояние

Инструкции за използване на Aptirat Pasta Pro:

 1. Преди да започнете да използвате този родентицид, внимателно  трбва да прочетете етикета и следвайте всички указания, които са включени в приложените инструкции.

 2. Преди да започнете третирането, извършете идентификация на видовете гризачи, преценете причините за наличието им и определете степента на проблема.

 3. За да увеличите ефективността на продукта и да намалите вероятността от повторни нападения, отстранете леснодостъпни източници на храна и вода за гризачите.

 4. Не изчиствайте терена, където ще поставите родентицида, непосредствено преди нанасянето му, за да не нарушите нормалната активност на гризачите и да не затрудните консумацията на примамката.

 5. Предупреждаваме, че Aptirat Pasta Pro трябва да се прилага като част от по-широка система за контрол на вредителите. Тази система трябва да включва хигиенични мерки и, където е възможно, алтернативни методи на контрол на гризачите, като например използването на капани.

 6. Родентицидната примамка се поставя в специални дератизационни тунели, които са проектирани да предотвратят случайното поглъщане от деца и нецелеви животни и да ясно маркират съдържанието им.

 7. Примамките следва стриктно да се фиксират в тунелите, за да се избегне тяхното изваждане или разпиляване от гризачите. Не разпаковайте индивидуалните пакети с примамка.

 8. Всички дератизационни тунели трябва да бъдат ясно маркирани и поставени на места, където гризачите често се появяват, като следите на тяхното движение и места, които предпочитат за скриване. Когато е възможно, закрепете тунелите към земята или други структури и ги защитете от наводняване.

 9. Важно е да нанесете маркировка на дератизационните тунели, която да включва търговското име на родентицида, номера на разрешението за пускане на пазара, името на активното вещество и неговата концентрация, както и предупреждения относно съдържанието и как да се постъпи в случай на отравяне.

 10. Примамките следва да се проверяват на редовни интервали след началото на третирането, за да се уверите, че се консумират от гризачите. В случай на изядени или повредени примамки, ги презаредете. Този процес продължава, докато консумацията на примамката спре.

 11. Не измивайте дератизационните тунели между зарежданията.

 12. Ако забележите слабо поемане на примамката, въпреки наличието на голям брой гризачи, прегледайте вероятността за резистентност и вземете мерки. В някои случаи може да се наложи да преминете към други родентициди с различни формулации или методи за контрол.

 13. Избягвайте нанасяне на продукта в близост до незащитени храни и фуражи. Поставете примамката на разстояние от такива източници и я предпазете от достъп на деца, домашни любимци и други нецелеви животни.

 14. При използване на продукта на обществени места, поставете предупреждаващи табели, които да информират за риска от отравяне и да предоставят информация относно мерките за оказване на първа помощ.

Пиктограми за опастност:

Родентици за унищожаване на гризачи

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

ИЛБ

МАРКА: Ferbi Италия АДВ:: Бродифакум 0,005 g/100 g Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Залагане на отрова за Мишки: 40 гр в една дератизационна кутия ( две сашета), като кутиите трябва да са на разстояние минимум 5 м една от друга. Залагане на отрова за Плъхове: 60 гр (три сашета при ниска заселеност) и 100 гр (пет сашета при висока) Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи Количество: 3 x 1,5 килограма Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Синя отрова за мишки и плъхове Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 3 x 1,5 кг
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 3 x 1,5 кг Добави