Инсектицидна пура T8 26mm15W SYLVANIA

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
20,00 лв.

Инсектицидна пура 15w SYLVANIA F15W BL 368/T8, дължина 450 мм

SKU: 1078
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288000824

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Инсектицидна пура излъчваща UVA-BL 368 светлина 15w SYLVANIA

Резервна инсектицидна тръба Sylvania с мощност от 15W, дължина 450 мм и диаметър 26 мм. Предназначена за употреба в инсектицидна лампа против летящи насекоми.

Инсектицидната пура привлича насекомите към инсектицидната лампа и е най-важната чат от инсектицидното тяло. Полезният живот на една инсектицидна тръба е средно 14 000 часа, след това тя продължава да свети но нейната ефективност спада с повече от 40- 50%.

Навременната подмяна Ви гарантира ефективна борба с летящи насекоми като мухи, комари, пеперуди от всякакъв вид. Продукта се предлага и във вариант с защитно 15W FEP фолио, което предпазва от замърсяване със стъкла зоните, в които е поставена лампата против насекоми.

Инсектицидна пура>>резервна>>Sylvania>>топ цена

Кога се подменят пури на лампа против насекоми:

Смяната на инсектицидните пури и ефективността на лампите за насекоми са свързани и трябва да бъде следено за да може вашата лампа против насекоми да бъде винаги високо ефективна. Съвместима с всички модели инсектицидни лампи отговарящи на този стандарт.

Пурите са консуматив, който има полезен живот около 14 000 часа. След изтичане на тези часове привличащата та насекоми пура продължава да свети но не привлича летящи насекоми със същата та ефективност, като е било в началото на поставяне в инсектицидната лампа. Поради тази причина подмяната на UV- пури е много важна за високата ефективност на лампите против комари.

Как да сменим правилно инсектицидни пури:

Винаги преди да предприемете подмяна на стари с нови инсектицидни пури се уверете, че инсектицидната лампа е изключена от контакта. Тъй като уредите против мухи и комари се монтират на стена или таван и на различни височини от пода е важно да кажем, че смяната на осветителни тръби трябва да се извърши след, като свалите уреда от стената или тавана. Ако това е невъзможно поради една или друга причина е важно да осигурите удобен достъп до уреда за насекоми.

В повечето случай пурите са прави тръби със стандартен цокъл G13, който се захваща за фасунги, които се закопчават след завъртане. За да смените старите с нови осветителни пури трябва да имате достъп именно до фасунгите на конкретният модел лампа против комари и мухи, В зависимост от модела и вида на електрическият уред е необходимо да премахнете защитните решетки на лампата (ако тя е с високоволтова решетка). 

След премахване на всички решетки и части, които пречат на достъпа до осветителните пури в важно да огледате фасунгите за изгаряне. Когато уреда против мухи и комари е стар UV  светлината изгаря пластмасата, от която е направен и тя става чуплива, което значи, че след премахване на старата пура за насекоми фасунгата ще се счупи и няма да може да поставите новата. В такъв случай трябва да замените фасунгите с нови.

Ако няма изгоряла пластмаса и фасунгите са в добро състояние завъртете старата инсектицидна пура в посока на часовниковата стрелка докато фасунгата не я откопчае. Извадете внимателно металните крачета на стъклената тръба и поставете по същият начин новата пура за защита от насекоми. Завъртете новата стъклена пура в посока на часовниковата стрелка докато фасунгата не закопчае металните крачета на пурата.

Важно: Преди да преминете към подмяна на резервни пури за насекоми се запознайте подробно с инструкцията за употреба на инсектицидната лампа, която ще сервизирате.

Препоръки:

Ние препоръчваме да обслужвате вашите унищожители на летящи насекоми преди всеки летен сезон за да може да държите винаги висока ефективност в борбата с мухи, комари и пеперуди.

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 30-40 кв.м поставена в лампа против мухи и комари Честотен обхват: BL368 Blacklight Работна температура: -15°C...+40°C Интервал на работа: : 24/7 Друго: Полезен живот на пурата 14000 часа. Начин на прилагане: В инсектицидна лампа Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: дължина : 450 mm, диаметър: 26, мм цокъл: G13 Захранване: 220V Монтаж и приложение: Инсектицидна пура с UV светлина Влагозащита : Няма Мощност: 15w Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мухи
  Оценка:
  100%
  Бърза доставка, супер качество. Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Инсектицидна пура T8 26mm15W SYLVANIA
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура T8 26mm15W SYLVANIA Добави
Може да имате нужда и от това: