Препарат за отблъскване на диви животни глигани, елени, зайци, сърни, лисици 4000мл. ANIMAL RAUS MONDOVERDE

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
45,90 лв.
Препарат против диви животни 4000мл.
SKU: 50075
Тегло: 2,500 кг.
Производител: Mondo Verde-Италия
EAN: 8012526049670

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат за отблъскване на диви животни глигани, елени, зайци, сърни, лисици 4000мл. ANIMAL RAUS MONDOVERDE

Специално разработен гранулиран препарат за отблъскване на диви животни като: глигани, елени, сърни, зайци и лисици. Препарата е изцяло натурален продукт произведен от натурални масла на растения които доказано дивите животни не харесват и избягват. Препарата ANIMAL RAUS не наранява животните, само ги отблъсква от третираната с него площ.

За какво се използва препарата: 

Употребата на препарата има за цел да предпази от щети земеделска продукция, разкопаване на ливади и терени и защита на много други различни по вид насаждения или земеделски култури.

Как действа препарата:

След третиране препарата създава ароматна бариера, която пропъжда и отблъсква дивите животни от терените обработени с него. Препарата представлява суха гранула тип глинени топчета, напоени с  етерични масла от различни растения. Глинените топчета освобождават бавно и равномерно миризмата на етеричните масла, като създават активна ароматна бариера против диви животни.

Употреба и разходна норма:

Направете защитна ивица с ширина 20-25 см  около зоните, които желаете да защитите. Една опаковка от 4000мл стига за площ от 500л.м. За по малки площи препоръчителната доза е 40-50мл. от продуката на един кв.м. Третирането спрепарата против  диви животни, трябва да се повтаря през 10-15 дни в есенно зимният сезон и 20-25 дни през пролетно летният сезон. 

Състав на препарата против диви животни: Geraniol

Количество:4000мл

ВАЖНО:

Пазете от деца

Прочетете етикета преди употреба

Избягвайте дишането на прах / дим / газ / мъгла / изпарения / въздух

Не докосвай с гола ръка/използвайте ръкавици/

P-302 + P352- В случай на контакт с кожата Измийте обилно с вода P333 + P 313- В случай на кожно дразнене или обрив Консултирайте се с лекар

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

МАРКА: MondoVerde Интервал на работа: : при нужда АДВ:: Geraniol Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Предупреждение за опасности: P102 - Пазете от деца. P103 - Прочетете етикета преди употреба P273- Да не се разпръсне в околната среда P261- Избягвайте дишането на прах / дим / газ / мъгла / изпарения / въздух P-302 + P352- В случай на контакт с кожата Измийте обилно с вода P333 + P 3 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Диви животни, глигани, диво прасе, елени, зайци, лисици Количество: 4000 мл Цвят: Кафяв Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Няма Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. с.Зафирово
    обл.Силистра

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат за отблъскване на диви животни глигани, елени, зайци, сърни, лисици 4000мл. ANIMAL RAUS MONDOVERDE
Вашата оценка:
img
Препарат за отблъскване на диви животни глигани, елени, зайци, сърни, лисици 4000мл. ANIMAL RAUS MONDOVERDE Добави