Препарат против насекоми Vebi CY 50 мл и пулверизатор AQUA SPRAY 750 мл

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-10%
Промо цена 17,10 лв. Редовна цена 19,00 лв.

Комплект пръскачка и препрат против насекоми

SKU: 103069
Производител: Vebi Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Комбинация от препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml и пръскачка пулверизатор AQUA SPRAY 750 мл

Иновативен препарат за борба с широк спектър пълзящи и летящи насекоми. Веби CY 10 е течен инсектицид, който се разрежда с вода и от него се приготвят водни разтвори, чрез, които се третират зони и участъци заселени с различни видове летящи и пълзящи насекоми. Препарат против насекоми Веби CY 10 съдържа активно вещество CY Циперметрин, което унищожава бързо и ефективно почти всички видове пълзящи и летящи насекоми.

Комплект от широкоспектърен препарат Vebi CY10 50 мл и пулверизатор Aqua Spray 750 мл на ТОП ЦЕНА

Област на приложение на препарата VEBI CY 10:

Препарат за унищожаване на летящи насекоми (мухи, единични оси, комари, включително тигров комар и флеботоми (пясъчни мухи), пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, паяци, бълхи, миризливки) акари и насекоми - складови вредители (молци, житни гъгрици и брашнени бръмбари) в обекти с обществено предназначение, промишлени, животновъдни обекти, в бита (жилища), обекти от хранително-вкусовата промишленост, доилни зали, транспортни средства, селски райони, обори, подслони за животни, торища, депа за отпадъци, складове, магазини, казарми, ресторанти. За обработка на зелени площи, като улици с дървета, жив плет, тревни площи и декоративни храсти, единствено за контрол на комари.

Начин на употреба:

Препарата е концентрат. Прилага се чрез пръскачки, ултрамалообемни (ULV) пръскачки и генератори за топъл аерозол. Биоцидът се използва разреден с вода в закрити помещения, открити площи и площи с растителност. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Разходна норма:

Против летящи и пълзящи насекоми: 5-20 мл в един литър вода, ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК!

Разходна норма работен разтвор: 

С 1 литър работен разтвор се обработват 15 - 25 m2 площ

Ръчна пръскачка пулвелизатор за градината AQUA SPRAY 750 мл

Този малък пулвелизатор е изелен помошник в всеки дом и градина изработен с прозрачен резервоар позволява наблюдение на нивото на течността. Модерен и стилен дизайн има регулируема глава на дюзата. Удобен захват за работа в градината и дома. Може да се изпозва за освежаване на растенията, пръскане на течни торове или пръскане с препарати против насекоми. Купи самостоятелно пръскачка AQUA SPRAY 750 мл ТУК!

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

МАРКА: Vebi Италия Площ на покритие: В зависимост от вида вредител Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда Комплекта съдържа: : Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml и пръскачка пулверизатор AQUA SPRAY 750 мл АДВ:: Циперметрин, Emulson AG/7717/A Начин на прилагане: Пръска се директно върху насекомите или места, които те обитават Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Хлебарки, мравки, бълхи, мухи, паяци Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен съм
  Оценка:
  100%
  Изтрепа ги до крак, хлебарките

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против насекоми Vebi CY 50 мл и пулверизатор AQUA SPRAY 750 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против насекоми Vebi CY 50 мл и пулверизатор AQUA SPRAY 750 мл Добави
Може да имате нужда и от това: