img

Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
55,50 лв.
Добави

Комбиниран ултразвуков уред против гризачи, мишки, плъхове, съсели 220.кв.м

SKU: 50003
Тегло: 0,200 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581533
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Комбиниран уред против мишки и плъхове с ултразвк, звук, светкавица и електромагнит 500.3

Ултразвуковият уред има комбинирано въздействие на мощен ултразвук, звук, електромагнитно излъчване и флаш лампа светкавица за постигане на максимална ефективност при борба гризачи, мишки и плъхове. Ултразвуковите честоти и интензивната светлина атакуват гризачите, мишки и плъхове,  когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по-кабелите на електроинстацията и атакуват гризачите в укритията им зад гипс картонови стени или кухини.

Всички тези ултразвукови, звукови и електромагнитни сигнали от устройството нарушават жизнените  функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охранваната площ от ултразвуковият уред против гризачи. Формата и честотата на излъчваните импулси на електронното устройството се променя постоянно за да се избегне привикването на гризачите към тях.Ултразвуковият уред намалява плътността на вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци. 

Pest x Repel 500.2 уред с ултразвук срещу гризачи на топ цена

Указания за употреба 

Включете електронният уред против гризачи към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на устройството за защита от гризачи мишки и плъхове. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда против гризачи  да работи постоянно. Пазете устройството за гризачи от вода и пряка слънчева светлина. 

Профилактични мероприятия против мишки и плъхове :

Това, което благоприятства появата на гризачи/мишки и плъхове/ са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на ултразвуковият уред против гризачи да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с гризачи. 

Работни режими на електронният уред против гризачи:

Режим 1 Преместете десният превключвател надолу - уредът против гризач излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни.
Режим 2 Преместете десният превключвател нагоре - уредът против гризачи излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Някои от честотите са чуваеми за хора и едри животни. Този режим е подходящ за места, които не се обитават от хора и има не желано присъствие на гризачи. 
Флаш лампа светкавица против гризачи Преместете левият превключвател нагоре за да включите флаш лампата.
Флаш лампата е вид светкавица и е особено ефективна срещу гризачи мишки и плъхове нощно време тя ги плаши и отблъсква зрително.
Преместете левият превключвател надолу за да изключите флаш лампата.

 

Очакван ефект на уреда за защита от гризачи:

Първоначалният ефект от работата на уреда против гризачи се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

Как да поставя правилно уреда:

Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта на устройството против гризачи ултразвука не може да преминава през прегради.

Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението меките предмети попиват ултразвуковите вълни т.е не им позволяват да се отразяват в пространството.

Твърдите Метерий като стени,плочки,паркети бетони,ламинати и др. отразяват ултразвуковите сигнали против гризачи.

Не използвайте удължители - това намалява ефективността на уреда за гризачи.

Най-често задавани въпроси за действието на уреда за гризачи:

Предотвратява ли ултразвуковото устройство случайни посещения на гризачи?

Не. Няма средство, което да предотврати случайни посещения на гризачи.Ултразвуковият електронен уред създава среда, която е непоносима за гризачите и дори случайно да попаднат в охраняваната територия от уреда, те не могат да се заселят там. Затова скоро след появата си гризачите изчезват отново.

Какво може да предизвика случайни посещения на гризачи?

Преди всичко лошата битова хигиена и откритите храни и хранителни отпадъци гризачите ги обожават. Освен това резките климатични промени често предизвикват миграция при гризачите особено  есенно-зимния сезон или при рязко застудяване.

Електронният уред за борба с гризачи влияе ли на домашните животни.

Не. Влияе само на гризачи и някои видове насекоми. Разбира се, тук спадат хамстерите и морските свинчета.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 220 кв.м Честотен обхват: 20--36 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, прилепи Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Ултразвук, Светкавица,Звук Цвят: Сив Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гаражи
  Оценка:
  100%
  Доволен съм защото след като поставих машинката в гаража вече няма мишки!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3
  Оценка:
  100%
  Много добър уред за парите си. Много добра доставка.
  Хората от сайта доста любезни и компетентни.Препоръчвам го.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: