Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3

В наличност
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
55,50 лв.

Комбиниран ултразвуков уред против гризачи, мишки, плъхове, съсели 220.кв.м

SKU: 50003
Тегло: 0,200 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581533
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Комбиниран уред против мишки и плъхове с ултразвк, звук, светкавица и електромагнит 500.3

PEST X REPEL PR 500.3 представлява комбиниран ефикасен уред, чийто принцип на действие се основава на електромагнитни импулси и ултразвукови вълни. Той е отличен помощник в борбата с мишките и плъховете. 

Електронният уред използва мощен ултразвук, електромагнити, звук, като в добавка към тях има флаш лампа със светкавица. Тези средства служат за прогонване на неприятелите и съвкупността от тях прави PEST X REPEL PR 500.3 оптимален избор. Ултразвуковата честота, на която се излъчва сигнал, който води до атакуване на гризачите, и ги кара да напускат укритията си. Като допълнение, интензивната светлина всява страх и паника сред гризачите. 

Импулсите на електромагнитна основа, които електронният уред излъчва, се разпространяват по инсталацията, посредством кабелите. Много често укритията, които гризачите си правят, са на труднодостъпни места, като позициониране в кухини в стените или зад гипсокартоновата изолация. По този начин, благодарение на PEST X REPEL PR 500.3 и разпространението на силните импулси, можете да достигнете до вредителите и да ги прогоните по хуманен начин. Паниката, която действието на електронния уред предизвиква, блокира жизнените и репродуктивните им функции, като хранене и размножаване. 

След като престанат да се хранят и размножават, гризачите напускат охраняваната от електронното устройство територия. 

Гризачите са известни с придобиването на бърза резистентност към дразнители от околната среда, както и привикването им с всякакви средства за борба, включително отрови, капани и други. PEST X REPEL PR 500.3 е създаден, така че неговите импулси да се променят постоянно. По този начин се възпрепятства привикването на неприятелите към създалата се тревога.

Като допълнително предимство, използването на електронния уред ще намали плътността на насекоми на територията на охраняваното помещение, като паяци, дървеници, мравки

Pest x Repel 500.2 уред с ултразвук срещу гризачи на топ цена

Указания за употреба:

За да работи електронният уред PEST X REPEL PR 500.3, е важно той да бъде включен към електрозахранването. Необходимо е то да бъде 220 V. За индикация, че устройството против гризачи работи, е важно да бъдат включени индикаторните лампи, като те светват последователно. Електронното устройство разполага с три режима, които ви позволяват право на избор. За да постигнете успеваемост в прогонването на плъховете и мишките, не изключвайте PEST X REPEL PR 500.3 и го оставете постоянно включено в захранването. Дръжте го далеч от места, където може да бъде в пряк контакт с вода, както и от слънчева светлина

Профилактични действия против мишки и плъхове:

За допълнителна ефективност, освен чрез използването на PEST X REPEL PR 500.3 против гризачи, е много важно да спазвате отлична хигиена. Не дръжте храна и хранителни отпадъци на открито, както и внимателно почиствайте остатъците. 

Преди да пуснете електронния уред в работен режим, осигурете изход на гризачите извън охраняемата площ. Това действие от ваша страна ще забърза ефекта от използването на електронния уред. След като установите, че вредителите са напуснали вашите обитания, затворете всички дупки и пукнатини в пода и стените.

Работни режими на електронният уред против гризачи:

Режим 1 Активира се чрез преместване на превключвателят, който се явява десен, надолу. По този начин, чрез режима се постига излъчване на  електромагнитни и ултразвукови вълни с висока честота. Тя е безопасна за останалите обитатели на жилището, независимо дали хора или домашни едри животни. Честотата е недоловима за човешкото ухо.
Режим 2 Когато преместите нагоре десния превключвател, се активира Режим 2. По този начин, електромагнитните и ултразвуковите сигнали, които се излъчват,  са ту с ниска, ту с висока честота. Подходящо е да го използвате на места, които не са обитаеми от хора, защото някои от честотите са доловими и от хората.
Режим 3 Активира се след натискане на левия превключвател нагоре. Характеризира се с включена флаш лампа. Светкавицата е ефективна срещу плъхове и мишки, защото дразни зрението им и предизвиква страх, особено през нощта.

 

Очакван ефект:

PEST X REPEL PR 500.3 и резултатите от неговото действие ще се проявят едва след 10-12 дни след първото включване. Окончателният ефект се постига до 3 седмици след началната употреба. Това е така, защото се изисква време преди гризачите да напуснат убежищата си. Някои от индивидите напускат веднага охраняемата площ, докато други остават още известно време. Възможно е през първите две седмици да забележите повишена активност от тяхна страна, което се дължи на страха и паниката, която електронният предизвиква.

Как да поставя правилно уреда:

Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта на устройството против гризачи ултразвука не може да преминава през прегради.

Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението меките предмети попиват ултразвуковите вълни т.е не им позволяват да се отразяват в пространството.

Твърдите Метерий като стени,плочки,паркети бетони,ламинати и др. отразяват ултразвуковите сигнали против гризачи.

Не използвайте удължители - това намалява ефективността на уреда за гризачи.

Как да поставите устройството правилно:

Поставянето на бариери и прегради пред устройството намалява ефекта против плъхове и мишки, защото ултразвуковите вълни не могат да преминават през препятствия. При наличието на мека мебел или килими на пода, ефективността може да намалее с 30-50 %. Меките предмети, особено обмените такива, попиват вълните и те не се отразяват в пространството. За разлика от тях, твърдите повърхности, като паркет, бетон, ламинат, стени и плочки, отразяват ултразвуковите вълни и ги разпространяват.

Въпреки техническите си характеристики, като голяма мощност, устройството за защита има ниско ниво на консумиране на електроенергия.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 220 кв.м Честотен обхват: 20--36 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, прилепи Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Ултразвук, Светкавица,Звук Цвят: Сив Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3
  Оценка:
  100%
  Много добър уред. Вече седма година го използваме и няма гадини в гаража и лятната кухня.
  Плепоръчвам го!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. гаражи
  Оценка:
  100%
  Доволен съм защото след като поставих машинката в гаража вече няма мишки!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3
  Оценка:
  100%
  Много добър уред за парите си. Много добра доставка.
  Хората от сайта доста любезни и компетентни.Препоръчвам го.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3
Вашата оценка:
img
Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.3 Добави
Може да имате нужда и от това: