K-Othrine Partix 240 ml Инсектицид против хлебарки, дървеници, паяци, мухи и гнезда на оси на закрито

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
49,90 лв.

K-Othrine PARTIX ENVU

SKU: 5000236
Производител: BAYER-Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Ефективен инсектицид за борба с дървеници, хлебарки, мухи, гнезда на оси на закрито K-Othrine PARTIX 240 ml 

Инсектициден препарат за унищожаване на хлебарки, дървеници, мухи и гнезда на оси. Препарата е под формата на суспензионен концентрат, който се разрежда с вода в зависимост от целевият вредител.

K-Othrine Partix е произведен от немския концерн Bayer под браднда ENVU. Предназначен за използване само в закрити помещения и площи. За употреба в обекти с обществено предназначение, както и в жилищни, търговски и промишлени помещения. 

Нанася се с ръчна или гръбна пръскачка, върху всички повърхности, които има наличие или следи от вредни насекоми. Да не се прилага и използва в близост до храни и напитки.

K-Othrine Partix-К-отрин Патрикс-otrovi.com

Употреба на препарата

След, като сте определили вида на целевият вредител е необходимо да добавите необходимото количество вода във пръскачката, с която ще извършите третирането. За всеки отделен вид вредител има различна концентрация на работният разтвор, което е от изключително значение за ефекта на обработката. K-Othrine Partix се доставя в удобна за дозиране опаковка, която ще Ви улесни при точното дозиране на инсектицида. По-долу ще откриете и точните разходни норми за различните видове насекоми.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Против хлебарки и паяци

Течният концентриран инсектицид се добавя в съотношение 5 ml биоцид в 1 литър вода, като разходната норма при третиране е 50 ml работен разтвор на един m2, за да постигнете максимална ефективност е важно да нанесете доза 6.25 mg делтаметрин/m2 (Активното вещество на препарата) 

Продукта има остатъчен ефект след нанасяне до 12 седмици. При повишено наличие и плътност на хлебарки или паяци е необходимо да повторите третирането. Биоцидът може да се прилага до 11 пъти годишно.

Пръскане против хлебарки и паяци на повърхности, които не са подложени на мокро почистване:

Поради това, че повърхностите не могат да бъдат измити и почистени добре, препарата се нанася на определени и ограничени места. Третират се само местата, като:

  • зоните под кухненската мебел
  • хладилника, печката
  • под мивката на кухнята, бойлера 

Или все места, на които може да има гнезда на хлебарки или убежище, в това число влизат пукнатини, цепнатини, фуги или други зони подходящи за развитие на хлебарки и паяци. Важно е да знаете, че преди третиране и след третиране вратите на обработваното помещение трябва да бъдат затворени с цел безопасност.

Против дървеници

Препарат K-Othrine Partix е предназначен за унищожаване на креватни дървеници, като за целта е необходимо на направите минимум две последователни пръскания с различна сила на инсектицидният разтвор.

Първо пръскане против дървеници:

Добавяте 10ml от инсектицида в един литър вода, може да смесите препарата и водата директно в пръскачката. За да постигне най-добрите резултати в борбата с дървеници е важно разходната норма на работният разтвор да бъде 50 ml на m2. Това е така защото унищожаващата доза на активното вещество трябва да бъде 12.5 mg делтаметрин/m2. 

Повторно пръскане против дървеници:

При този препарат е необходимо да направите повторното пръскане против дървеници 4 дни, след първото приложение. Добавяте 5 ml от инсектицида в 1 литър вода. Дозата е наполовина по слаба от първото третиране. Основната разходна норма остава не променена 50 ml работен разтвор на m2. Също така не се променя и количеството на активно вещество за постигане на максимални резултати при унищожаване на креватни дървеници 12.5 mg делтаметрин/m2.

Против мухи

Използва се като препарат за унищожаване на мухи в закрити помещения. Добавете 5 ml биоцод, концентрат в един литър вода, с полученият воден разтвор се третират зони и места, на които мухите кацат, това могат да бъдат стени, рамки на прозорци или врати, прозорци или тавани. За висока ефективност трябва да нанесете доза от 50 ml работен разтвор на m2.Ибягвайте третиране на повърхности, които подлежат на често миене с вода и почистващ препарат. Препарата може да се използва максимум 11 пъти годишно срещу мухи.

Унищожаване на гнезда на оси

С този препарат може да унищожите и вече налични гнезда на оси в закрити помещения , като тавани, мазета, покривни конструкции и други. Добавете 10ml K-Othrine Partix  в един литър вода. Приготвеният воден разтвор се нанася с пръскачка в доза 200 ml на едно гнездо на оси, важно е да постигнете доза на активното вещество а 50 mg делтаметрин/гнездо. Цялостно унищожаване на гнездото се постига в рамките на 1-2 седмици. Пръскане то се извършва еднократно.

Да не се използва в близост до земеделски култури; домашни животни; водни обекти; пчелни кошери. По време на третирането почвата под гнездото да се покрие (напр. с пластмасов лист). Да не се прилага в дъждовните дни. При обработка около сгради (при гнезда, висящи върху горната част на стената под покрива) да се пръска само гнездо, което е защитено от валежи и намокряне. Осите могат да станат агресивни, да атакуват и да ужилят хора, преди постигане на нокдаун ефект. За да се намали този риск, обработката трябва да се извърши привечер, когато осите са се прибрали в гнездото и да се носи подходящо защитно оборудване. Достъпът на хора трябва да бъде ограничен, докато не се постигне контрол на гнездото

Приготвяне на работния разтвор:

Работният разтвор се приготвя, директно в пръскачката с която ще третирате срещу целевият вредител. За да смесите добре инсектицида с водата е важно преди да сипете препарата да напълните резервоара на пръскачката с половината от необходимото количество вода и едва след това да добавите препарата. При добавянето на останалата част от водата инсектица ще се разбърка и разтвори максимално добре. Нанасяйте с ръчна или гръбна пръскачка с налягане (1-3 бара).Достъп на хора и животни до третираните зони: след като напръсканите повърхности изсъхнат и добро проветряване в продължение на 1 час. 

K-Othrine Partix>>препарат против дървеници и хлебарки>>топ цена

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
Информационен лист за безопастност
Разрешително на МЗ

МАРКА: ENVU АДВ:: Делтаметрин 25 g/l Друго: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Начин на прилагане: Аерозолно чрез опръскване на местата с наличие на насекоми Антидот: Симптоматично Предупреждение за опасности: Н317 Може да причини алергична кожна реакция. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект.P261 Избягвайте вдишване на изпарения/аерозоли. P273 Да се избягва изпускане в околната среда. P280 Използвайте предпазни ръкавици/предпазно облекло Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, дървеници, мухи, паяци, гнезда на оси на закрито Количество: 240 мл Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: K-Othrine Partix 240 ml Инсектицид против хлебарки, дървеници, паяци, мухи и гнезда на оси на закрито
Вашата оценка:
img
K-Othrine Partix 240 ml Инсектицид против хлебарки, дървеници, паяци, мухи и гнезда на оси на закрито Добави