Лютив спрей за самозащита от кучета, диви животни и хора PREDATOR 550 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
130,00 лв.

Силен спрей против мечки, вълци, кучета и хора

SKU: 2587411
Производител: HPE Полша
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Много силен лютив спрей за защита от агресивни кучета, диви животни и хора PREDATOR 550 ML

PREDATOR представлява средство за самозащита от вредители, като кучета и диви животни, както и хора, които имат агресивно поведение и представляват заплаха за вас. Това е лютив спрей, който се предлага в разфасовка от 550 мл, удобна за пренасяне в чанта, като лична вещ.

Течността се разпръсква чрез аерозол, а действието на препарата е много ефективно, защото компонентите, причиняващи мощния ефект против вредители, се равняват на 3 000 000 единици SHU.Тези показатели са ненадминати от други конкурентни продукти за предпазване, което прави Predator 550 ml най-доброто средство на пазара с мигновен резултат.

В съдържанието си, този лютив спрей притежава с високо съдържание на капсациноиди, които именно предизвикват лютивостта. Те причиняват зачервяване, парене, подуване, на кожата и очите, при контакт с кожата. При силна консистенция и обработка с препарата могат да причинят разкъсване на лигавицата, което отделя секрет от очите и това обезврежда кучетата и другите индивиди, явяващи се заплаха за вас, за поне 45 минути

Лютив спрей против кучета и котки

Как действа лютивият спрей против кучета?

При атака, агресивно действие, заплаха от ухапване от куче, диво животно или нараняване от човек, можете да използвате средството за защита. Силното действие на Predator извършва мигновено прогонване на кучето, като ви дава възможност да напуснете опасната зона и да се отдалечите на безопасно разстояние. Поради дълготрайното си действие от близо час, вие ще можете да създадете голяма дистанция между себе си и вредителят.

Въпреки силното си и неприятно действие, лютивият спрей не причинява здравословни последствия за нападателя, поради което се продава свободно, без необходимост от допълнително разрешение за целта.

Наличието на предпазител на аерозолната бутилка, който е разположен върху дюзата, дава сигурност, че течността на лютивия спрей срещу кучета и други нападатели няма да изтече непреднамерено.

Начин на употреба

Уверете се, че когато не използвате препарата, го държите с пуснат предпазител. Когато го прилагате, се уверете, че се намирате на 1 метър от кучето или друго животно, представляващо заплаха за вас. Носете го с вас, ако работите в сферата на сигурността или в планински и гористи местности, където има опасност да срещнете диви животни. Дръжте го на подръчно място, което ще ви позволи бърза реакция. Съдържанието на препарата против кучета е нетоксично и контактът с кожата или очите на нападателя не застрашава здравето.

Ако ви се наложи, можете да използвате аерозолния лютив спрей от по-голямо разстояние, но не повече от 7 метра. Колкото по-далече се намирате от целта, толкова по-слабо ще бъде действието. Технологията, която Predator използва, цели да приложи отблъскващ ефект и да ви предпази от евентуални последствия, като атаки, ухапване. По този начин, разконцентрирани от неприятното чувство на подуване, парене и болка, кучетата се отказват от своите преднамерени действия и изпитват нужда от самосъхранение.

При използване на лютивия спрей е важно да насочите дюзата на бутилката към лицето на нападателя и да генерирате силна струя, която да ви осигури успеваемост. Използвайте при нападение за премахване на заплахата.

Мерки за безопасност

Важно е да държите препарата далеч от деца, както и да го съхранявате на подходящо и сухо място. 

Не прилагайте при силен вятър срещу посоката на неговото движение, за да не попадне част от течността, разпръсната във въздуха, във вашите очи или върху кожата ви. Не поглъщайте препарата. Ако това се случи, потърсете лекарска помощ. В случай на непреднамерено пръскане върху кожата, измийте обилно със сапун и вода и изчакайте действието да отмине.

Технически характеристики

Площ на покритие: Дистанция за употреба до 7 метра АДВ:: капсициноиди: 2% MC, 15% OC, Лютивост: 3 000 000 SHU единици Начин на прилагане: Пръска се директно върху нападателя Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Целеви Вредител: Кучета, мечки, вълци, хора Количество: Съдържание: 440 мл,Вместимост : 550 мл Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лютив спрей за самозащита от кучета, диви животни и хора PREDATOR 550 мл
Вашата оценка:
img
Лютив спрей за самозащита от кучета, диви животни и хора PREDATOR 550 мл Добави