Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни Dragon Ultrasonic C200

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
84,50 лв.

Индустриален ултразвковуред против мишки и плъхове Dragon Ultrasonic C200

SKU: C200
Тегло: 0,200 кг.
EAN: 5903317649953
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Мощен ултазуков уред против гризачи и диви животни за индустиална и домашна употреба Dragon Ultrasonic C200

Устройството Dragon Ultrasonic C200 е разработено за борба с гризачи и диви животни, като излъчва променливи ултразвуци, въздействащи негативно на нервната система на гризачите и повечето видове диви животни, като белки, невестулки, лисици и много други. Това предотвратява тяхното дългосрочно пребиваване в близост до устройството и ги кара да напускат защитените области. 

Устройството Dragon Ultrasonic C200 се отличава със своята площ на защита от 2000 кв.м, което го прави изключително ефективен за използване в различни условия.Устройството се характеризира с максимална производителност, гарантирана от най-големия професионален ултразвуков високоговорител наличен на пазара - 2 х 50 мм високоговорителя. 100% водоустойчив за вътрешна и външна употреба. Важно е да кажем, че захранването на уреда не е защитено от вода и при външна употреба уреда трбва да бъде под навес, покрив или друго.

Една от ключовите характеристики на устройството е способността му да издава звуци с различни честоти. Тези звуци варират от напълно недоловими за човешкото ухо до леки, пискливи и пронизителни кратки тонове. Това разнообразие на звуковите честоти увеличава ефективността на устройството в борбата с гризачите.

Мощен ултразвуков уред против гризачи>>топ цена топ качество

За външна и вътрешна употреба:

Устройството Dragon Ultrasonic C200 е универсално решение, предназначено както за вътрешна, така и за външна употреба, което го прави изключително удобно за различни приложения. Във вътрешни пространства като домове, офиси, складове, тавани или гаражи, уредът ефективно отблъска гризачите, използвайки своята способност да излъчва променливи ултразвуци. Тази технология предотвратява пребиваването на гризачите в близост до устройството, като създава неприятна среда за тях.

За външна употреба, Dragon Ultrasonic C200 се показва като силен съюзник в предпазването на дворове, градини, овощни градини и други открити пространства от нежелани гризачи. Благодарение на своя водоустойчив корпус и устойчивост на атмосферни влияния, уредът може безопасно да бъде използван навън, като същевременно поддържа високата си ефективност.

Създаден да устои на различни климатични условия, Dragon Ultrasonic C200 е оборудван с професионален корпус, устойчив на слънчева светлина, дъжд, замръзване и вятър. Този корпус, съчетан със специалния дренажен механизъм, който отвежда конденза от температурни промени и осигурява дълготрайна и надеждна работа, независимо от външните условия. Така, устройството предоставя универсално решение за контрол на гризачи и диви животни в различни среди и условия, като осигурява надеждна защита както във вътрешни, така и във външни пространства.

 • Професионален Високоговорител: C200 разполага с професионалени 2 х 50 мм високоговорителя с полипропиленова диафрагма, осигуряващ широк диапазон на ултразвуково излъчване, по-силен от стандартните метални високоговорители. Устройството е 100% водоустойчиво.Устройството е оборудвано с два независими високоговорителя, издаващи звуци с различна честота 10 kHz-75 kHz, от недоловими за човешкото ухо до леки, високи и пронизителни тонове.
 • Подходящо за Различни Области: Идеално за употреба в промишлени халета, паркинги, тавани, гаражи, както и във външни пространства около къщи - дворове, градини, овощни градини.
 • Професионален Корпус: Изработен от дебел полипропилен, устойчив на механични повреди, слънчева светлина, дъжд, замръзване и вятър. Всички точки на свързване са защитени със силиконови уплътнения.
 • Специален Дренаж: В основата на C200 има дренаж, предотвратяващ вътрешна кондензация при промяна на околните температури. 

  Свойства на ултразвука:

  • Ултразвуковите сигнали, използвани от уреда, са променящи се, като в една част от диапазона са извън обхвата на човешкото ухо а в другачаст е възможно да се долвят леко от човешкото ухо.
  • Отражение и Абсорбция:
   • Тези сигнали се отразяват от твърди и гладки повърхности, но могат да бъдат абсорбирани от по-меки материали като килими и пердета,стени. прегради или други продобни.
  • Ограничения на Проникването:
   • Важно е да се отбележи, че ултразвуковите вълни не могат да преминат през стени или тавани.

Улред за защита от мишки и плъхове с ултразвук

Начин на употреба 

 1. Изберете Подходящото Място за Монтаж: Изберете стратегическа локация за устройството, където присъствието на гризачи или диви жиовотни е най-забележимо. За вътрешна употреба, фокусирайте се на места като тавани, гаражи или складови помещения. За външно ползване, поставете го в близост до градини, дворове или входове на сгради, гаражи, паркинги или други чувствителни зони.

Монтаж на Устройството:

 1. Използване на Магнитния Държач: Ако имате метална повърхност (напр. тръба, парапет, улук), закрепете устройството директно с магнитния държач.
 2. Използване на Металната Закачалка: Ако липсва подходяща метална повърхност, използвайте металната закачалка. Завийте закачалката в желаната повърхност и след това закрепете устройството към нея.

Настройка на Устройството:

 1. Включване на уреда: Уреда се захранва от електическата мрежа, чрез адаптер, който е включен в комплекта. След като захраните уреда с електричество натиснете бутона за пускане и спиране, намирасе от едната страна на уреда. За да спрете уреда натиснете същят бутон в позиция за излючване. Уреда е настроен да излъва автоматично променящи се ултразвукови честоти.
 2. Тестване на Устройството: След монтажа, тествайте устройството, за да се уверите, че работи правилно.

Поддръжка и Грижа:

 1. Редовна Проверка: Проверявайте устройството регулярно за правилна работа и състояние на захранването.
 2. Почистване: Поддържайте устройството чисто, като редовно премахвате прах и мръсотия, особено от високоговорителите.

Забележки за Ефективност:

 • Търпение и Непрекъснато Използване: Максималният ефект обикновено се постига в рамките на 2-4 седмици.
 • Промяна на Местоположението при Необходимост: Ако забележите, че ефективността намалява, може да е необходимо да промените местоположението на устройството.

Dragon Ultrasonic C200 предлага иновативен и ефективен подход за борба с гризачите, като съчетава напреднала технология и удобство при употреба, осигурявайки максимална защита в различни среди.

Технически характеристики

Площ на покритие: до 2000 кв.м Честотен обхват: 10 kHz-75 kHz Работна температура: -30 до +70 градуса Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Уред против гризачи и диви животни, захранващ адаптер, метална планка за захващане към различни повърхности Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове, белки, невестулки и други диви животни Размери: 65 х 120 х 55 мм Захранване: 220V Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Да Материал: Полипропилен Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни Dragon Ultrasonic C200
Вашата оценка:
img
Професионален ултразвуков уред против гризачи и диви животни Dragon Ultrasonic C200 Добави
Може да имате нужда и от това: