Инсектицидна пура 18W SYLVANIA

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
17,50 лв.
Инсектицидна пура 18W. SYLVANIA F18W/T8/24/BL368/
SKU: 201006
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288000916

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Резервна пура за инсектицидна лампа излъчваща UV-A светлина 18W SYLVANIA

Резервна инсектицидна пура Sylania 18W излъваща UV/Blacklight 368 светлина, която привлича летящи насекоми, като мухи, комари и пеперуди в инсектицидна лампа. Тръбата  е с дължина 600мм с крачетата и диаметър 26мм, което отговаря на стандарт (T8). Има стандартен цокъл G13 (по две метални крачета от всяка страна). 

Инсектицидните пури са консуматив и се подменят всяка година, това гарантира високата ефективност на инсектицидната лампа при борбата с мухи и други летящи насекоми.

Инсектицидната тръба има ефективен живот около 13000 часа живот при употреба с лампа стартер дросел или с топъл старт(електроника).Това значи, че след изтичане на тези часове тя ще продължи да свети, но няма да привлича ефективно мухи, комари и пеперуди в инсектицидната лампа. Продукта се предлага и във вариант с защитно FEP фолио за нуждите на предприятия от хранителната и фармацевтична промишленост.

Инсектицидни пури за инсектицидна лампа Sylvania 18w

Кога се сменят инсектицидните пури:

Всички инсектицидни тръби имат опреден живот на излъчване на UV светлина, стандартно при повечето производители тя варира между 10 000 и 14 000 работни часа. Това е приблизително една година непрекъсната работа, след изтичане на тези часове ефективността на светлинния капан ще спадне с 40-50%, което намалява значително ефекта на капана за летящи насекоми със UV светлина.

При смяна на инсектицидните пури е хубаво да се подменят и стартерите на лампата, които също са консуматив и служат за запалване на осветителната тръба, когато включим даден вид лампа против комари и мухи в електрическата мрежа.

Как се сменят инсектицидни пури:

Обикновено това е много лесно и няма нужа от услугите на електротехник. Независимост от вида на вашата лампа против насекоми Вие трябва да стигнете до инсетицидните тръби, при някой модели комарници, трябва да се демонтират предпазни решетки, при други модели няма такива и смяната е по-лесна и в двата случая ще трябва да прочетете инструкцията за употреба на вашият уред против мухи и комари.

UV тръбите са закачени за фасунги, които се въртят на 360 градуса, завъртете в посока на часовниковата стрелка пурата докато фасунгата не освободи крачетата на пурата, след което я извадете внимателно и по същият начин поставете новата осветителна тръба.

Какви трудности може да срещнете при смяна на инсектицидни пури:

По някога когато инсектицидната лампа е стара е възможно да има нагорели от UV светлината фасунги, което води до разпадане на фасунгата при опит за смяна на осветителната тръба и в следствие на това не възможност за работа на уреда. Ако срещнете такъв проблем, може да пробвате да отремонтирате уреда, като смените фасунгите му. От нашият опит знаем, че намиране на същите фасунги е много трудно тъй, като всеки производител работи с различни видове и размери фасунги. Друг възможен вариант е замяна на инсектицидните лампи с нови такива, което е и най-разумното решение.

След смяна на осветител на инсектицидна лампа пурите премигват. Отговорни за запалването на осветителните пури в уреда са стартерите. Проверете дали стартерите на вашият уред са в изправност, ако е необходимо ги заменете с нови. Това важи и за лампи с електронен баласт с топъл старт.

Нашите препоръки:

Винаги сменяйте осветителните тръби на вашата лампа против мухи и комари преди всеки летен сезон. По този начин ще държите вашият уред в изправност и 100% ефективност при борба с мухи, комари и пеперуди.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 40-50 кв.м Честотен обхват: UV-A BL 368 Интервал на работа: : 24/7 Начин на прилагане: в инсектицидна лампа Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, молци, пеперуди и други летящи наскоми Размери: дължина: 590мм без крачетата, диаметър: 26мм, цокъл: G13 Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура 18W SYLVANIA
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура 18W SYLVANIA
Може да имате нужда и от това: